Haaaaaappy Bday to meee!

Woolaaa jag fyller 23år idag! Men jösses nu tror jag rynkorna börja framträda i mitt ansikte. Haha kanske inte riktigt än!?
Eller? Vad händer egenltigen då man blir 23? Bli man vuxen? smartare? Ska man göra tatuering? leva livet som om du fortf är 17? Nä inte vet jag. Det enda jag vet är att jag är 23 nu och detta år kommer bli fantastiskt! Hur jag kommer va eller se ut...det få man se.
Ikväll ska jag  iaf va fest sminkad&klädd. Norsjö Beach. Vi sitter i bilen på väg. Jag hoppas det blir en kul kväll, det är ju faktiskt min födelsedag!?
Men tårta ha jag själv sett till så jag fått i mig. Bakade en fantastisk god choklad mousse/kladdkaketårta. Mums! Man får inte vara dum. Presenter har jag också gett mig själv. Va in till stan en sväng och köpte lite nytt smink. :))))
Trevligt sällskap och en  fortsatt bra dag..ja det få ni andra ge mig ;)

Nu blir det att ladda för nattens vilda danstimmar

Peace out..hurra hurra hurra!


Mörka natt

Efter en dag då jag varit aktiv hela tiden, även fast jag varit ledig så ligger jag nu i soffan och väntar på att få åka och hämta min älskade från fotbollsmatchen. Norsjö-Mariehem, vinst med 4-2. Pära skottade in 2mål. Woopi goodi honni!

Ute är det mörkt...hur gick det till? för nå veckor sedan existerade ju inte ens mörkret. Men lite mysigt är det ju. Så länge jag inte börjar tänka på alltför mycket läskigheter.

Besökte som hastigast city idag. Massvis med rea men ack så illa, min plånbok tillåter inget köp dessa dagar.
Har ju inte arbetat en endaste dag på snart 3veckor. Fast imorgon och på lördag är jag på Garaget och serverar.

Slipning av tapetkanter och fingertoppar har jag också hunnit med.
Nu ska jag bara få tag i någon som vill hjälpa mig att hänga upp tapeterna...Nu nu nu vill jag få det gjort!. Någon?

Syster ringde idag från Stockholm, på lördag morgon tar dom flyget till Usa. 3 veckor. Live avis. Lite.

Nä nu är det dags att stoppa om dom små, snabbt hämta hem fotbollskingen, ge han en grattispuss sen falla som en sten till sängs.

Lite fler semester bilder.


Zally, nykomlingen i fam. Vidmark

 

Heldag vid byskehavs bad.

Sov gott, peace out

semesterbilder

Sitter hemma i Ume igen och ute så faller regnet...hela tiden..bara regn! whäää såå tröökit!

Är sommaren slut redan!? isf önskar jag mig en sista minuten resa till värmen då jag fyller år.

Lite bilder från sommaren som varit.
  Kubbspel/fest hos Mattias   Midsommar
  Midsommarlek med loppan

Minigolf över Höga Kusten bron
"Pimplar fisk med kräftstjärtar"      Bjuröklubbfesten














Peace out

snurra snurra lilla gurra

Vad händer? Jo det ska jag ta och berätta.
Är ju som ni alla vet på semester i Norsjö denna vecka.
Igår kväll åkte vi till sommarstugan, där vi hade en riktigt bra och mysig tid med massa gott fika. Nu imorse då vi vaknade upp så va vi ut med båten och rodde. Det va kuuul! Fiskade även lite, utan något på kroken.. inte så lyckat men jag ha redan fått min fisk den här veckan. Storfiskar´n som jag kallas numera =) ahhaha

Sedan glassat en massa från min och emils sida, pär o far hans snickrade skithus.

Fick favvo mat idag-Tacos!

Imorgon är det kalas här, Jäns fyller 20. Däremot kommer alla hans gäster att lämna kalaset kl. 13.00 då Pär och hans Norsjö lag har match.
Skulle det va min födelsedag skulle jag aldrig tolererat något sådant! Neej, ikke! Inte en chans.
Men men tur det är  nästan 2v kvar tills en annan bli gammal och fräsch. Fast jag kommer troligen inte ens va hemma då. ehh?
Dirre efter matchen drar jag,Pär, Emil och Saga till Bjuröklubb. Till Emelies fest vid havet! Gonna be Nizze.

Bakis och jäklig på söndag, ja det är nog ett faktum. Men va gör det då? Då ska vi hem till Mariebeach igen och inte göra många knop.
--Slut på semestern-- 

Ajja nu fick jag lite panik över att sommaren är slut inom kort. Så därför måste jag hastigt kila iväg och göra..vad som helst!

P e a c e O u t

Regniga dagar..lalalalaa

Man ha ju haft underbara soldagar innan vi åkte hem på semester.
Nu när vi varit hemma i Husnäs sedan söndags kväll så ha vi bara fått se regndroppar falla utanför fönsterrutan. Grått och absolut inte en endaste solgnutta ha vi haft. Endast regn. Kul, det tackar vi för.

Så  va gör man då i detta väder. Ja vi ha varit i Sundsvall på shoppingdag. Fikastunder både hos moster och på Westerlunds Café. Spelat minigolf. Sprungit i skogen på kvällarna. Och bara varit inne, sett film och myst under filten.

Funderar på att ta bilen, köra till stan eller Långsele. Köpa godis, sola solarium. Och ladda upp för kvällen då jag även ska klippa Tonas hår. Haha spännande. =P Håll tummen för mig och min syster.

Imorgon åker vi troligen till Norsjö. Hem till Pär. Bara hoppas att kommande semester vecka kan bjuda på lite mindre regn och lite mer sol.

Dags att röra på sig.

Peace out.

(Emil & Jag= mys dag på bryggan)





Sally, Emils nya flamma

bullar och gott

Denna dag har varit en lång,tråkig men också skön dag. Ett tag där var jag jäkligt göralös och galet irriterad på allt som jag kanske kunnat göra men inte orkade ta mig för. Men snabbt gick det också över.

Jag kom på att vi kunde bjuda hem folk (Anna&Mattias) på fika. För då måste jag ju baka. Vilket gillas!
 Åkte och handlade det som behövdes. Sedan höll jag mig sysslosatt.

Det blev en blåbärslängd, drömmar, kolakakor med en extra tillsats. Daim. Och chokladbollar. Sen ska jag även bjuda på mina somriga muffins. Meeen OJ vikket fika. Och jag som just ätit middag..är man osmart eller? Eh Ja! tydligen.

Dags att fika. Sedan ska vi ner till stan på "Sommar i City".. eller va det nu hette.

Ha en härlig kväll. Är ni fikasugen, så vet ni ju vars ni ska åka. 174:an´s fik.


                               
  *  P e a c e O u t  *







blixtar och dunder

Magiska under...? Nää Fy! Jag vaknade inatt vid halv tre tiden av att hela himlen lyste upp och strax därefter skakade sängen av mullret. Usscha. Kutade upp och drog ut allt jag kunde se..sedan snabbt tillbaka under täcket, hittade min mysiga, varma älsklings hand där som jag kramde hårt. Kunde då somna gott igen.

Onsdags morgon. Jag är vaken men djuren sover. Idag ska jag bjuda hem Pära på lunch. Ner till stan och slänga ut lite snygga visitkort. Promenad med Thomas. Resten av timmarna idag låter jag bara få komma och se vad som sker.

...Åh vilken underbar daaaag! aaahahahaaa

p. e. a. c. e. o. u. t.


RSS 2.0