Vikken dag är vi på?

Man bli förvirrad då man har "semester". Är hemma i helgum och hälsar på familjen. Och på onsdag åker vi till fjällen. Hur skönt som helst! SÅ jag tänker inte komma tillbaka till verkligheten förns måndag nästa vecka.
Jag,syster och madde var ut och dansade loss i lördags. Jätteskoj! Man träffade inte så många man kände,men va gjorde det. Och dom man träffade va ju bara så kul att se igen!
Hundarna har det toppen. Att springa lös på en gigantisk gård, bara massa bus.

Idag ska jag och lilla syster hälsa på moster. Fika tomtegröt kanske? ;)

peace out

Ute hörs tofsvipan,storspoven,fiskmåsen och massa fler sommar ljud. Längtan efter strand&bad finns! Jag lovar


En sån liten sak

Som att jag fick sova hela natten utan att behöva gå ut och kissa med lilla Greta. Imorse då jag vaknade kände jag mig så lycklig och med såå mkt extra energi laddat i min kropp. En sån liten sak gjorde så mycket. Hurra! ;)

Jobbade kort dag idag. Halv nio-halv tolv. Inte helt fel märker jag nu en dag som denna. En härlig dag på jobbet. Man fick sig den behövliga cykelturen. Jag har hunnit varit lunch fixare. Stekte väldigt goda plättar..(pannkakor som vi vanliga svenskar skulle sagt). Åt med Päran. Sedan tog jag&dogsen en låång promenad på över en timme. Satt inte helt tokigt denna sooliga dag. Fick under tiden prata med min S-star.
Det är diskat, har dammsugat dammråttor,jag ska slänga in tvätt. Snart börja med middag. Men nu tänkte jag försöka framkalla lite bilder. Var så himla längesen man fick ngt kul med posten! ;)

Ikväll ska jag snabbt på ett litet möte. Så få vi se vad det leder till. Syster&Steffo kommer snart också. (=

Nu ha jag suttit tillräckligt många minuter. Have a nice day! På med solbrillorna och ut med er!



Kände för lite clownbilder idag. Dom är så bra! :)


gääääsp

alltså trötthet försvinn! Är man sjuk eller bara allmänt slö!? Jag är trött och kroppen känner sig segast. 
Funderar på om det kan bero på lilla G. Inatt va ju inte den bästa natten om man säger så.

Dagen i sig har varit lugn. Vi ha varit på några blååsiga och kalla promenader. Fikat rester från den godaste pajen jag gjort på länge!. Tränat(dansat). Donat på här hemma. Hälsat på A&C samt S&S. Typ så.

M&S sitter på buss nu på väg hemåt. Herreguuud så knäckt man ska va av att åka en fullproppad buss från Valencia till Umeå. Varmt,trångt och äckligt.
Och jag som sitter och kollar resor. Men hur säkert känns det? Få vänta nån vecka till och se.

För mig bli det sängen strax.
Måndag imorn. Ny vecka. Nya tag.

Peace out.

 
Mallis -07


det som varit

Måste bara kort nämna att tisdagen på jobbet var helt otroligt rolig. Ni som såg programmet kan nog förstå varför! (= Efter arbetet cyklade jag direkt och gick på Yoga med Sanna. Hon är grym! och det kändes grymt bra! Man behöver såna stunder!
Igår var jag och lekte modell. Pernilla hade slutfotografering på skolan. Det va för det första väldigt trevligt att träffa henne. Och sen är hon så duktig också. Hade en härlig dag.
 
På efterm./kvällen så hade jag ett städryck.
Solen solen solen. Den är ju framme mest hela tiden nu. Jag blir sååå lycklig! Livet känns (konstigt nog) så mkt lättare. Haha Och den är varm också. Imorse då jag var ute med hundarna skippade jag tom. jackan. woooho!!

Idag så är jag ledig. Som vanligt har jag TUSEN saker jag vill göra! Men "tur" nog har jag ingen bil så jag kommer varken hinna eller orka cykla och göra allt. :P Ska försöka vara ute och njuta så mkt som möjligt.

Nu sitter jag vid köksbordet med balkongdörren öppen. Fåglarna kvittrar, solen värmer och i högtalaren kommer toner från Gyllene tider.

Dags att ta tag i dagen. =))
Peace out
   
Emil posar snyggt medans Greta har fullt upp med att äta kottar


1,2,3

dags att starta på en ny vecka.
Solen skiner och varje dag lurar jag mig själv att det är sommar ute. Jag tar då på mig alldeles för lite kläder så få jag gå runt och frysa. Sommaren närmar sig ändå med stora kliv. Och man funderar på vad som kommer hända detta år.
Men dags att arbeta. En heldag idag.

Peace out! Hoppas solen lyser på många fler.



gokväll

eller jag borde säga gonatt!. Bara cirka 10min kvar av matchen,el classico. Sedan bli det krypa under täcket.

Jag har jobbar på B.S idag. Det va en dag då jag inte kände någon stress. Man lunkade sig mest genom dagen.
Ett samtal som kom under dagen gjorde en lite okoncentrerad. Även fast man kopplade bort det så gott som det gick så trängde det ändå väldigt lätt igenom.
Efter arbetspasset var det dags för trerättersmiddag på All star. Pär hade vunnit en middag till oss där, så vi åt verkligen gott! Förrätt:vitlöksbröd.,Huvudrätt:Burgare. Efterrätt:Pannacotta&cheesecake.
Under tiden var det kolla fotbollsmatch. Och även nu är det fotboll. En HEL kväll med fotboll. hm..inge fel men är glad att det är slut nu. Erkänner att jag mest läst skvallertidning och lekt med vovvarna. =P

Åh på onsdag ska jag få en rolig dag. Mån-ons är planerade dagar till veckan. Bra!

Peace out and good night.
<3 too my sisters





































en kort

Allt bli lite förvirrande då det idag är fredag. Att måndagen var en röd dag. Det gör att jag har torsdag men så är ju inte fallet. Vilket självklart gillas. Kortvecka, snabbt helg! Och idag bli det jobba en sväng. =)

Ute faller regnet. Tycker det är mysigt och bra för snön försvinner snabbare. Däremot kommer vovvarna inte vilja gå ut och jag kommer inte vilja cykla. Jag har ju inte köpt mina gummistövlar ännu! Det måste jag fixa snart.


Tänk om det vore sommar. Då kunde man ta på sig en klänning, en regnkappa och sina stövlar. Vara ute och känna värmen och regnet möta mina bara ben. Skönt.
Från söndag och en vecka framåt ska jag vara kattvakt åt grannarna som ska åka till Valencia.

Nu måste jag ringa skatteverket. 
Så önskar jag alla en underbar helg!
Peace out. 

 


lätt road

jag hittar inte cykelnyckeln! Hur gammal är jag? 90år och mkt glömsk. Ja jag tror det.
Jag har iaf letat och letat tills jag blev less på det. Så nu tänkte jag baka lite istället för träna. BRA där carro!

Fastnade dock framför tre små söta Björnungar. Gick in på http://lyckseledjurpark.com. Där har dom en digitalkamera som dom visar live ifrån. Och just nu var dom små knyttena väldigt aktiva. Såå jäkla söta nallebrummar! =) Kika in och kolla på dom ni också.

Nä men nu ha jag suttit alldels för länge och kikat. haha.

köpte tulpaner igår. Och insåg snabbt hur fint det är med levande blommor. haha



i mina händer

Tack och lov. Min handväska är äntligen i mina händer igen. Sköönt. Jobbigt värre att vara utan allt man ha i den liksom! Så nu kan jag andas ut och även åka och träna. Tro det bli simma idag. 

Imorgon ska jag och Karin gå och dansa lite Michael J. dans. Skooj! Och på söndag är det åter igen Shake it. Då dansar vi till denna låt. 
Now you see it-Honorebel. Passande och väldigt skoj pass!

Torsdag idag. Och jag vaknar med halsont, igen. Whatdafuck! Näää hörrö jag vägrar. Te,honung och annat ska jag peppra med.
Solen skiner ganska starkt igenom ett tjock molntäcke. Hoppade raskt upp ur sängen. Lite besvikelse, vill ha mer sol, mindre moln. Men nu till helgen så ha dom ju sagt fin väder.

Dags att ta itu med dagen. Mycket som jag vill hinna med.
 
Bilder från en påskdag på sjön.
                  
      Pappa förbereder fisket. Fångst:en röding.   Fredrik nöjd. Fått göra sitt första pimpel hål i isen.


Emil väntar ivrigt på att snöbollar ska kastas.


Greta tar för sig och är gärna "damen på teppan"


Stora syrran kan det där med hur man pimplar.


Mor trillar av stolen då moster överraskade och gjorde oss sällskap. Emil&moster myser framför brasan.


Lilla syster och Greta som hittar många bra mysställen.


Syrran och Pär hade det gott i egengjorda snösoffan.


tillbaka i stan

Påsk som jag sa skulle innebära mkt äta äta äta. Och ja så blev det. Så nu känns det som man ätit för en månad framåt. Spenderade helgen hemma i husnäs. Det blev en lyckad och härlig helg. Precis som man ville ha det. Pär följde med och fanns med oss halva helgen sen åkte han vidare hem till hans familj.

Emil och Greta har busat och busat och busat. Att bara öppna dörren och låta dom springa fritt och hitta på bus utan att ha mig i närheten är något som ha gillats en massa.

Nu är vi tillbaka på mariehemsvägen. Samlade alla fyra. Och jag fick rycka in och arbeta idag. Så skoj!
Ute är det grått och slaskigt. Emil vill inte alls gå på promenad. Hellre ligga inne i soffan. Greta ja hon är vart som helst. Bara man kan busa så är hon nöjd.

Pär är som vanligt borta på träning. Jag ska fixa lite mys kvälls fika tänkte jag. Så är det D.H nu kl. 21. =))

Peace out

Systertid är något jag fått i helgen. Och det gillas mycket!


RSS 2.0