saturday night

varför skriva nu? aaa det är frågan..haha Sitter hemma och dricker drinkar. kommit hem från middag hos päras chef. mkt trevligt!! oh ja. Gillar såna trevliga saker. Mer sånt. Grillat och godsaker. Massa vin. Hejja. Jag sitter som sagt här och tänker släpa med mig P ut. Vi ska D A N S A järnet!!!!!!!!! så borde va tyst nu och dra mig.
Yep jag ska. Men hallå...ingen kommentar om min sista upplagda bild. Hur kommer detta? Endera lat, avis eller sågad.

Nu kommer jag. Låt musiken spela högt och låt mig släppa lös alla mina moves.

Peace out

yran helg!

Fredag idag. Jösses fredag,tidig morgon men suget har funnits många dagar..kastar mig till kylen för att ta den efterlängtade biten maraboudaim. mmmmums den satt fint!

Har varit kass uppdatering. Men vad att säga? Hm..Veckan har iofs varit händelserik. Måndagen var kaos. Men slutade bra. Inte värt att säga mer. Tis och onsdag jobbade jag, såå kul! Igår var det städning och valpkurs. Hann även med en plåtning i onsdags som jag velat göra länge. Med ståltråd i håret och färg rinnandes i ansiktet blev det faktiskt riktigt bra!!=)
 
En ny ASSNYGG frippa. Att ha ståltråd i håret istället för ex. locktång. Fick som lösa snygga dreads! Me like alot!
Synd att det tog tid att göra och var smärtsamt att ta ut men lätt värt ;)

Idag är det alltså fredag. Yran helgen början nu. Man blir så glad av den helgen. Igår va det ett gäng grannar som byggde hela kvällen lång på sitt STORA skepp som dom ska släpa med sig idag. Tokigt men underhållande!
Men fasen va trist om det inte bli sooool! Jag tänkte ju ta hundarna till ängarna med lite picknick o spendera min dag där...kändes inte lockade i detta grå/regniga väder.
Som allt vet. Det blir vad man gör det till! så tuta och kör, lets dance and have fun!
Det ska bli en kanon helg det här. Och så kommer det bli skönt med en helg hemma,va rätt längesen nu :P

Nu ska jag göra något "ovanligt"..baka. Hihi men jag ha äntligen fått mitt recept. Ska se om jag kan lyckas.

Spela musik och låt helgens stora fest börja =)
 
så blev det. Fler bilder kommer. MEN vad TYCKS? :D

peace out


precis så va det

För det är min namnsdag idag! Jag är alltid den som ha superkoll på namnsdagar, både mina egna och andras. Men idag blev jag glatt förvånad då jag såg att jag fått gratulationer. Ett brev med posten kom också från mor&far. Lotter med vinst. Inte illa =)
Nu ha jag just klippt och slingat päras hår. Han håller på att tvätta ur det nu. Herrejösses va nervös jag är iiihhh haha


tre, three, tres

Idag är det 19e maj vilket innebär Min och Pärs 3års dag! Stort, bra rekord där. Aaa lång tid men ändå känns det som det borde va mer än tre år... hur som helst så är jag lyckligt lottad och gillar honom lika mkt idag som för 3år sedan,,tillochmed lite mer nu kanske ;P

Vår sthlms helg va vårat sätt att fira det på. Dock kunde jag inte hålla mig från att lyxa till det lite idag också. Västerbottensostpaj med kyckling och vår favorit chokladtårta till dessert.

Idag kom mina små älsklingar hem. Så nu är hela familjen samlad igen. Oj så jag saknat dom! Värmen tar kål på dom så idag har det varit mindre aktivitet än det brukar va. Vi myser mest.
Har även stadstränat Greta en sväng. Mkt duktig tjej.

Värmen i love you! 23grader varmt och klockan är 20.00. jippi!

.njut. skratta. lev.


Love my babe


home sweet home

Yes det stämmer. Imorse kl. 9 landade jag i umeå igen. Härligt, det va varmare här än i sthlm! sjukt att svettas kl. 9 på morgonen av att bara vara ute i solen. Och nej jag är inte den som är den. Nu är sommarvärmen här! VÄLKOMMEN!

Ok. måste ju få prata om min tripp. Den har varit magiskt bra! Sist jag uppdaterade er va i tors morse.
Dagen&kvällen va super nice!. Fika&skvallerstund med syster i Vaxholm. Jacuzzibad, bastu och grillning bestod kvällen av med Emelie och Erica.
Fredagen va jag uppe tidigt och mötte min älskade pära. Vi tog en morgonpromis i vårt gamla kvarter. Sedan blev det shopping och lunch på kina restaurang. En lugn kväll med syster&fredrik.
Lördagen var det STRÅLANDE väder! Vi va snabba med att ta färjan ut till en liten skärgårdsö. Där låg vi i ensamheten på några klippor, stekte våra kroppar&grillade hamburgare hela dagen lång. På kvällen kom elin över. Vi tog med oss middag och gick ner till en liten grillplats i Vaxholm. Efter det blev det dessert och spel inomhus.
    
Söndagen lika bra väder då. Vi tog färjan till Värmdö där vi besökte Siggesta gård. Spelade äventyrsgolf,åt glass och kollade på små söta djur.  
Kärleksmiddag på tu man hand hade vi denna dag. Va till vårt place Jimmys steakhouse och käkade vår standard rätt haha ;P
 
En nöjd syster som kände segervittring. Strax senare va det klart..Pär vann. Syrran tvåa.

Måndagen tog vi det lugnt. Va i forum ett tag. Även i gamla stan där det blev en B&J glass. Pär åkte hem vid fyra tiden. Då mötte jag upp Emelie. Vi köpte pizza&åt vid bryggan i Gamla Stan. Sedan satt vi på SNAPS hela kvällen. Drack vin och kollade på allt folk! =)
 
I säng sent och upp tidigt idag för att bege sig hemåt. Nu är jag tillbaka och det känns rätt skönt. Det är ju sommar här också satt då klagar jag inte. Har hunnit varit och ätit en glass med Karin i sjukhusparken. Ikväll bli det träning. Få ju inte tappa för att man varit på semester en vecka :P

Mycket glass,mys med underbart folk,shopping och massa roligheter har veckan verkligen bjudit mig på.

Nu ska jag ta tag i middag. Men det är svårt att slita sig från solen.


Stockholm-Vaxholm

Torsdag morgon. Dagen då det va sagt spöregn. Pyttsan inte än iaf, här ute i Vaxholm skiner solen!
Kom ner i tisdags. Tog mig ut till Emelie! wooopi vilken glädje att få krama om henne igen. Vi drog till stan. Shoppade lite. Åt desto mer glass. Lunch -mjukglass i kungsträdgården. Middag -B&J kulglass på bryggan i gamla stan.(två viktiga måsten)

Carro: Emelie släng ner din glass, som du just tappade i backen, till lilla anden som du matade. Sagt&gjort. 20sek senare kom världens störstaste fiskmåsar&hela sthlm fåglar&attackerade oss och vattnet. Vi va snabba därifrån. Folket runt om kring "älskade oss" haha

Jobbdags för E. Mitt gamla place. Gjorde hon sällskap. Vi var även rätt skakiga av allt socker o inget mer i kroppen så jag gick&handlade. Tillagade sedan en mkt god middag bak i köket/lagret till oss.
Igår var det onsdag. Mötte upp min wgs Linnéa i Mörby centrum. Köpte med oss färdiglunch. Tog bilen och körde hem till hennes lya. Fantastiskt!. Sol sol sol, lunch på deras brygga med årets första jordgubbar! Alltid lika härligt att få tid tillsammans med sin stjärna!

Efter det åkte jag till stan&shoppade lite till. Bla. ett halv kilo torkade tranbär till lillasyster. =P
Sen va det dags att träffa en annan god vän! Först promenad genom stan sedan middag på Kronan med Björn.
Det var en superkul dag men kraften tog snabbt slut för oss båda. Så vi åkte hemåt. Han hem till sig och jag hem till syster i Vaxholm. Är ju röd&ledig dag för dom idag så man få passa på. Ikväll bli det kvalla tid med Emelie!
Hon har ju jobbat mest hela tiden men ikväll tar vi igen det ;)

Nu ska jag umgås med syster&fredrik. Hace a nice day!
peace out från vaxholms skärgård.

Flyg fågel flyg

Näj jag tro jag skippa fågeln och tar flygplanet istället. Tidig tisdagsmorgon, jag sitter och äter frulle samtidigt som jag snart måste vara klar för att bege mig mot flygplatsen.
Stockholm här kommer jag! I ume regnar det och är väldigt trist&kallt. SNÄLLA låt det vara varmare & väldigt mkt mer vårigt i storstan. vore såå skönt! =) Förresten tillåter inte min packning alltför kalla dagar heller ;P
E&G är hemma hos moster tona. Det är så tomt här utan dom. Men jag hoppas att allt ska gå bra.

Jag ska alltså vara med EMELIE idag!!!!!!!! wooho hur SKOJ och overkligt känns inte det!!!? Kommer bli grymmmt, över ett år sedan sist! :D

Aja måste skynda mig lite nu. En vecka i S framför mig. Have a nice day!!
Peace out!


Vare nån som sa aktiv?

Det måste va någon som spionerat på mig idag. Haha nä skämt o sido men h-vete va jag ha hållit igång denna torsdag. Om jag inte sover gott inatt då bli jag förvånad.
Om man är hemma en dag som denna, inget jobb, inte alls inplanerat. Vad att göra då?
Jag har iaf städat och städat. Putsat fönster. Tvättat. Rensat garderoberna. Gjort ordning i förrådet. Packat bort alla vinterkläder. Tagit fram utemöblerna på balkongen. Varit med hundarna på promenad.
Varit på valpkurs och sprungit med Emil längs nydalasjön.
Ja men behöver jag nämna mer. Nej tack. Eller jo. Skulle då avnjuta en god smootie som kvällsfika. Men hallonen var slut. Så det fick bli Kiwi/banan istället. Åhh fyyyy faarao! spott och tvi och fy va äckligt! No more i min mun sa jaaa!
En lycka i min kropp. Ett rent och fint hem. Nöjda hundar. Och då jag sprang kände jag en enorm glädje att jag bor där jag gör. Det var en sån himla fin kväll att vistas längs sjön. Gillar nå oerhört mkt närheten till natur&vattnet.

Och imorgon är det FREDAG! Jobb och sen gottis kväll! Jag ha hållt mig en vecka från att små äta massa skit. hihi braa av mig. Så imorgon kommer belöning.

Snart är det ny vecka igen. Då ska jag ut och resa igen. Vilket lyx. Kommer bli en kalaskul vecka!!! Och innan dess en härlig helg framför oss. Sweeet!

Jag kände en liten oro då jag gick ut med vovvarna idag och möttes av denna himmel. Jätte konstigt väder det bjuds på.


Andas..

Oj oj ibland undra man om man har problem. Imorse hade jag två små som tog upp Hela min sida av sängen. Huvudet fick ja ha på min kudde,kroppen som en boll men fötterna mot pära. Trångt och inte alls mysigt tyckte jag idag. Vaken och irriterad. Tog ut dom snabbt. Ville ligga och dra mig. Men då G har vaknat då ska ingen annan få sova heller. Bus, och jävulskap allt för att man ska va med henne.
Både hon och jag,lika tjuriga. Och innan jag fått frukost i min mun ska man helst inte störa. hihi Så nu sitter jag här. Hon skäller och jag gnäller.
Har bestämt mig för att åka och simma. Ha en lung stund för mig själv.. Sedan ta jag dom på en lekfull långpromis så kommer det bli lite mer frid här =P

Är ledig idag så vad dagen mer har att erbjuda mig det återstår att se.

 
<3 Nu är det nära,babe! <3


tillbaka

Igår gick färden tillbaka till umeå. Världens bästa kom och hämtade mig så vi slapp den förjäkliga bussresan.
Fotboll på tvn. Jag åkte och dansade Shake it. Middag och myskväll.
Sedan gjorde vi något väldigt oväntat och BRA. Vi blev världsfadder. Såg humorgalan igår och denna gång fanns det inga tvivel. 100kr i månaden. Det är som att jobba 1 endaste liten ynka timma för alla stackars människor som har det svårt. Inte så vidare farligt va?

1,5vecka var jag hemma samt på vår fjälltripp. Mycket härligt. Tid&mys med familj och djur.
Vädret i fjälls klagades det en del på. Jag tyckte det va skönt att komma iväg ändå jag. Däremot beslöt vi oss för att åka hem 1 dag tidigare då det blååste,snö/regnade lite fööör mycket den dagen. Kissen astrid blev lycklig då vi kom hem iaf. Och på kvällen hade vi filmtajm med brudarna. Inte ofta vi fyra får tid tillsammans nuförtiden.

Tillbaka i Ume känner jag mig nöjd. Och glad att vara hemma igen. Idag ska jag på stan och fixa lite presenter samt försöka få ut mitt komvux betyg. Vart man nu gör det?

Klicka på dom små bilderna om du vill se dom i större format.

  
               "Va ha du gjort med mitt ben,Greta!?"
Framme i fjälls. Vår stuga längst till höger. 
 
  
 
        
Peace out

RSS 2.0