drömmen som blev sann

Det har varit tyst ett bra tag här nu. Men det är ett tecken på att jag har fullt upp och väldigt kul! Utomlandsresan, jul, och nu strax nyår. Full rulle. Så detta lilla inlägg blir mest ett tecken på att jag finns kvar även om jag varit väldigt tyst ;)
Bjuder er på en av mina absoluta favoritbilder från denna månad, detta år, ja hela mitt liv faktiskt.
Min högsta dröm enda sedan jag var barnet har varit att få vara i samma hav som en delfin. Tänk att få bada, simma och leka med dom mest fantastiska djuren; delfinerna. 26år senare såg jag till att det blev verklighet där borta på Dominikanska. Och jag finner bara ett ord: MAGISKT! Jag kommer absolut att göra det FLER gånger, var så säker!!!!!!!! :) :) :) :)
Luna och jag njuter av en

Sand mellan mina nakna tår

Jag njuter av det! Att på morgonen bara kunna svepa på sig en klänning och sen vara redo att möta världen. Solen steker våra kroppar och i havet är det ett inte alls svalkande vatten. Dagarna går undan trots att vi inte gör mkt alls om dagarna. Bästa av allt-om 1v är det strax julafton!:) 

Långt bort från snö&minusgrader

 

Heeeejdå!

Ja vi kom oss ner. Så nu säger jag hejdå på ett tag! Imorgon ligger jag i solens hetta och guppar i ett klarblått hav! (förhoppningsvis;))
Hoppas på mindre Snökaos när jag kommer hem, men gärna mer snö;)


I vanlig ordning

Lycka verka vara förunnat mig. I vanlig ordning så går det INTE som planerat för min del.. S u c k! SnöKAOS i sthlm stavas dagens bekymmer. Egentligen skulle vi ha påbörjat våran semester nu, och landat på Arlanda. Men som ni kanske sett så är flygtrafiken inprincip stängd! Vi sitter på Umeå flygplats och bara hoppas på ett positivt meddelande i högtalaren snart!!!! 2timmar har gått, hur många som återstår är frågan jag ställer? Mys kväll hos syster blev det då inte, dubbelsuck! Vi vill slippa köra ner inatt i detta kaos, vi vill komma ner smidigt, och framförallt vill vi flyga vidare mot solen imorgon!!
Dagen har varit fantastiskt fin med strålande sol,-15,klarblå himmel och lite lätt busigt snöfall. Ett äkta fjällväder.
Men ändå har stormvädret i Sthlm under hela dagen legat och flåsat mig i nacken. Kl7 imorse när jag vaknade och såg på nyheterna så önskade jag att vi inte skulle drabbas. Nu gjorde vi det ändå. Vädret är inget som går att styra. Men att jorden mår dåligt det är tydligt!
Gäsp! Man kanske ska sova så tiden går undan :)


Nära är nu!

I vanlig ordning flyger dagarna iväg. Idag är det måndag den 3e december. Ute är det massor(!) med snö och alldeles för kallt för mitt premiär åk på skidor som jag såg fram emot. Valde att skjuta på den premiären ett tag till. Imorgon kanske det är mildare? Inte enligt väderfolket.
Det är iallafall dunder mysigt med snön! Och ännu mysigare att kliva upp 07.15 varje morgon för att krypa ner i soffan,under filten och se julkalendern. Bästa! 
Dags att återgå till packning. #Bikini (check) #Solglasögon (check) #sandaler (check) Detta känns väldigt overkligt och lustigt. Vart ska vi egentligen? :) Overkligt var ordet! 
Helgen som just passerat var magisk! Den var alldeles för snabbt förbi men det va ändå helt underbara dagar. Det kändes faktiskt som jul! Avslutade med julbord igår på Gålsjö bruk. Mycket bra och väldigt fint sällskap! <3
Imorgon bitti väntar IKSU spa på mig. Sweeeet! Lyx i vardagen- jajamen!
 
Bilder från ihelgen

RSS 2.0