Norrlands magiska sommarnätter

Bilderna tog jag kl. 23.00 och solen lyste då med sina strålar på trädtopparna


Ulliga gulliga föl!


F*ck this weather

Vet inte om det är vår,sommar eller höst ute? Men vädret är då så himla dåligt idag att man inte kan/vill göra annat än att vara inomhus!... Jag har tack och lov arbetat idag så man har inte behövt vara ute ;) Sen är jag nog som många andra svenskar inne på resebolag och kollar resor till sol och värme!
Nu har jag gjort första veckan på nya arbetsplatsen, Lagerhaus. Kul är det, härliga arbetskamrater och vänliga kunder. Sen när man gillar typ 90% av alla prylarna i sortimentet super mycket så gäller det att hålla hårt i plånboken ;D

Åh jag saknar mina djur. Utan dom är JAG INGEN!! Förstår inte alls hur andra klarar sig husdjur?
Det är TOMT, ENSAMT, TRÅKIGT, MASSA DÖ TID, DÅLIGT MED PROMENADER OCH BUS!
NÄ HERREGUD FICK JAG VÄLJA SKULLE JAG JUST NU SITTA UTE PÅ LANDET PÅ EN EGEN GÅRD I EN LADUGÅRD MED MASSOR MED DJUR RUNT OM MIG!!!!!!!!!!!! Det gör gott för mig själ!

Kolla in dessa skönheter som är några av alla dom som jag får ha kring mig på hemmaplan,
Landet- the place to be!



Ugglan är glad att jag åkt hemifrån

 

Denna lilla fågel var min fotovän under hela min vecka hemma hos mor&far.

Kämpade hårt med att få till bra bilder.

Den var så himla snabb på att flyga ifrån mig.

Men lite spännande tyckte den nog allt att jag var.

Vi hade ju på något sätt alltid ögonkontakt när jag var springandes ute med kameran ;D


hjälp!

Vart tar all tid vägen!? Jag har hunnit vara hemma i över en vecka hos mamma och pappa. Fyy fasen så underbart det är! Jag har verkligen haft semester och njutit av allt och alla i min närhet <3

Nu är det slutet av juni och jag påbörjade mitt nya sommarjobb i måndags. Jättekul! Ni få höra mer en annan gång. Nu måste jag sova så att jag kommer i tid till morgondagens arbete.
Har suttit i en timma och bara skrattat åt mina älskade lillasystrar, Tona och Marre...herregud va fina bilder vi fick på oss tillsammans. Vi kan det där med att SKRATTA ihop!, det kanske syns ;) <3 <3

Det finns så många bilder som jag vill dela med mig. Men hinner inte nu.





Sommaren är HÄR!

ja ja ja jaaaaaa det är SANT! Klockan halv åtta var jag ute med hundarna i endast små shorts och linne och jag svettades typ. Inte en enda kylig vind! Varmt varmt UNDERBART!!!
Åh det här kommer bli en underbar dag om vädret håller i sig! Sånt här sommargassigt väder vill jag att det ska va från nu till september gärna ;)
Min dag ska endast bestå av härligt glassande!




Studenten

Idag har alla ungdomar tagit studenten här i stan.
Tänk vad åren går.
Här är bilden som var på mitt studentplakat 2005.
Den sanna djurvännen ;)

Goddagens

Helgen är förbi. Men bra har den verkligen varit! Solen har varit framme mest hela tiden även fast jag har arbetat både lördagen och söndagen så kändes det lättsamt.
På arbetet i lördags spreds sig ett rykte om GRATIS BEN&JERRY GLASS nere vid kajen... Man tänkte ju att det finns ju inte i denna värld? För det första att något skulle vara gratis. Och sedan att den dyraste och godaste av alla glassar skulle va  G R A T I S !? ... Min nyfikenhet samt passion för godsaker gjorde att jag va tvungen att ila dit så snabbt jag slutat. Och vilken dröm,,,det var sant! MUMS!! Skynda dig mig att sprida det heta tipset vidare ;)

Efter det var jag och gjorde yttligare ett jobb med mitt företag CCstyling. Sminkade en tjej vid namn Anna. Hon fyllde jämt och hennes vänninor hade bokat in mig. Så hon var själv helt ovetandes om allt som hände runt om henne. Oj så kul sånt är! Man borde överraska mera ;D



Igår var det också en bra dag. På morgonen var jag och fotade små fågelungar. Japp dom har kommit till världen nu..åHH SÅ SÖTA!! Sedan var jag,Emil och Greta på hunddejt med Sandra och Hajen. Vi tog en riiiiktigt lång och mysig promis längs med älven. Dom små liven såg ut att ha det så skoj tillsammans,,så nu blir det mer hunddejter framöver :)) Och på kvällen körde jag ett kort arbetspass. 


Det här veckan går jag på semester också, 1 vecka! Woho så skönt det ska bli. Har redan sisådär 20 olika projekt som jag vill hinna med.

Ont om tid

...då blev det bilder idag igen ;)
Här kommer några av de bilderna som jag tagit på min vän Jennie.
Hon och hennes fina bebismage :)
Det va en himla kul dag!

 




Bal Anette på röda mattan

Bild lånad från folkbladet.nu


Svenska dagen

Nationaldagen. Den har jag firat med först en lång och härlig promenad, medan solen värmde, den inkluderade även att jag och hundarna låg på fotbollsplanen vid nydala och bara mådde gott. Inga stresspromenader här inte ;)

Kom hem från Päras match för en stund sedan. Dagen till ära så packade jag med mig filten, saft och gott hembakat fikabröd. Ja så lätt kunde man göra den matchen lite trevligare att se på hehe ;D Vinst blev det också, tack för den!

Nu lagas en simpel "lördagsmiddag" och sedan blir det bio tillsammans med syster och stefan.

Här är ett par bilder som jag tog på baltjejen Anette som jag stylade igår. Väldigt skoj var det och vilken fin tjej! :D Hoppas dom fick en underbar kväll, vädret var då på deras sida iaf.


suck

allt försvann som jag skrivit, och har inte tid att göra om det. Så nu bli det bilder ist.
Promenaden imorse. Häggen har äntligen blommat. Doften av sommar är här =)

Kolla vad mysigt man kan ha det tillsammans

Bakade dessa igår efter middagen. Slog in 2 i fint rosa knyte, tog bilen med hundarna och hade en trevlig kväll hos S. Där blev det fika och strandpromis längs älven.

Sommarbilder från förra året. Längtar efter sånna stunder tillsammans med mina bullerbynsystrar <3 Midsommar?


Laser

Gjorde för lite mer än en månad sedan en session med Fredrik.
Här kommer resultatet. Det första jag såg på bilderna va; SHIIIT Va mycket hår jag hade där! Då saknar man det liiite ;) Men heeey som det är för alla,.. det man inte har, det vill man så gärna ha!
Va istället jäkligt nöjd med det du har just idag! Det du har idag kanske du inte har imorgon.

Idag skiner solen och nya äventyr står på schemat. Mer om det senare.
Nu ska jag käka lunch och sen åka ner på stan.


Inte så trevligt

...men ack så mysigt!... Det är stormvindar ute och regnet vräker ner!!!
Det enda som är synd att jag blir så fruktansvärt trött utan solens ljus.

Har just kommit hem från arbete. Idag har min arbetsplats varit The Studio. En lugn dag med trevliga kunder är aldrig fel =) Nu njuter jag av att bara ligga inne denna regniga kväll, med middag,godis,film och bästa sällskapet.

I onsdags så gjorde jag ju ett styling uppdrag för min kompis Jennie. Hon ville ta gravidfoton nu när snart barn nummer 3 kommer till världen. Jag var inte nara stylist då, utan fick även aggera fotograf. Hihi otroligt kul hade vi. Och fina bilder på henne och magen blev det! Jag kom även på den roliga idéen att måla med fingerfärg på magen.
Som alla kanske vet, så fullkomligt älskar jag att måla och få gå lös i min kreativa värld... och samtidigt få kladda... måla med fingrarna på hennes mage hur kul va inte det!? JÄÄÄÄÄTTE KUL!! ;D Bäbisen va inte lika nöjd, började rulla runt och sparka när jag hela tiden duttade på denne lilla krabats hus. hihiihi oppps. Extra utmanande för mig att måla när magen helt plötsligt rörde sig ;)
Vad tycks?



RSS 2.0