One more


SUNday

Idag är en sån dag! 
Vi gick en lååång tur på sjön, fylldes med massa solenergi! Avslutade turen med att klättra upp i en klätterställning där vi satte oss och bara var en bra stund. Hundarna gillade utsikten och uppsikten över sjön.
HOPPAS HOPPAS att påskvädret blir PRECIS såhär!
 

Från torsdagens plåtning

Det blev grymt många döläckra bilder från våran session i torsdags.
Börjar med att visa er några favoriter. Det lär dyka upp fler så småningom :))
Vi gjorde lite olika stilar. Porträtt, en alternativ brud, svart&vitt och en lite vildare stil.
I love them all!
Smink och hår: Jag, CCstyling.
Modell: Anna Adbo
Fotograf: Andreas, fotonord.

Pyssel - fröken

Ja det kan hända att det är jag! Men det är ju bara hur kul som helst!
Jag har under förmiddagen suttit och målat ägg som nu också hänger i påskriset. Jag ville göra dom lite annorlunda. Lite mer jag. Och här nedan kan ni se resultatet. Jag tyckte det va så himla kul att jag var tvungen att spara 4 ägg tills på söndag då jag tänker måla igen. :)

 
Sminkningarna till modevisningen gick galant! Ursöta modeller som blev otroligt nöjda. KUL! :D
Och igår var det fotodags. Stylade Anna i både smink, hår och kläder. Längtar tills jag får se bilderna. Har en som jag tog med mobilen iaf så ni kan se redan nu på ett ungefär hur hon såg ut :)
TREVLIG HELG!!!

hepp hepp!

Denna vecka består för ovanlighetens skull mest av ledighet. Om man jämför med tidigare veckor så känns det riktigt konstigt. Men det har varit två toppen dagar! Började gårdagen med att besöka frisören och göra mig lite vårfräsch på knoppen. Sedan traskade jag runt på stan för att inhandla lite påskpyssel. Vilket min tisdag bestått av- påskpysslat. Och det blev precis så bra som jag tänkt mig. Ljust och pastell färgat blandat med fåglar och kaniner. Två sköna och roliga dagar! Imorgon väntar ett roligt smink jobb för en modevisning. Jag ska även hinna planera och fixa inför torsdagens plåtning. Sen tänkte jag påskbaka lite också! 
Tänk vad mycket man kan göra med lite ledig tid ;) haha
 
Bilder från veckans två första dagar.


 

mäh!

Jag hade skrivit ett långt och bra inlägg imorse som jag under hela dagen försökt publicera. Men det har vägra fungera. Därför blir det nu ett sånt här superkort inlägg men inte så mkt innehåll alls ;)
Lyckan i min kropp. Glädjen att få vara nästan 100 frisk igen. Att känna mig fylld av härlig energi! Lyckan! Att få ha turen att ha så underbara djur som förgyller mina dagar! Och lyckan att kunna njuta av allt det fina runt om mig. Hittade massor med videkissar imorse. Stod och betraktade dom en stund. Hörde på fågelsången. Att bara kunna stanna upp och ta in allt runt om en är rätt underbart!
Dags att sova! Kan bjuda er på dagens instagram bilder.
 
 

En bra (stor) dag!

Nya lagen som började gälla från och med idag, EUs förbud mot djurförsök inom kosmetika. Ända ner till ingrediens nivå, tvålar, tandkräm mm. Det tycker såklart djurälskaren som jag känns FANTASTISKT!!! Den lagen kom inte en dag för tidigt! Tänk om hela världen kunde haka på den trenden! Det vore ngt! Hur som helst så är detta ett stort kliv åt rätt riktning! Nu kan alla små söta kaniner mfl slippa bli utsatta för en massa otäcka konstigheter bara för att vi ska bli snygga. Hallå det finns andra sätt liksom där små oskyldiga djur slipper bli hårt utsatta! Nu äntligen är dom många fria! Heja EU!


Solens ljusa strålar

Det här med att vara helt slut på kvällarna så man faller i säng super tidigt. Det har verkligen sina fördelar!!
Jag vaknar vid 6-7 tiden, pigg som en lärka! Och bara njuter av att jag ser solens ljusa strålar som nästan försöker sig krypa på mig i sängen men dom når inte fram. Jag hoppar glatt upp och tar mig till köket där hela rummet blivit uppvärmt av en stor morgon sol som fortsätter lysa på mig när jag sitter där på kökssoffan! 
 
Jag vill nog för alltid göra detta till en vana. Jag fullkomligt älskar tidiga mornar! :) Det är som att jag kommer tillbaka till mina unga dar i livet. När jag bodde hemma. När jag vaknade tidigt där så var det nästan full rulle. Alla mina syskon sov. Mamma donade på i köket med frukost. Pappa var alltid redan ute. Så jag skyndade mig på med kläderna för att få hinna ut och hjälpa honom att utfodra djuren, kalvar, höns, hästar mfl.
Det låg som en dimma av morgonens tidiga timma men oj vad dagen blev till liv när man fick börja arbeta och ge mat samt släppa ut dessa små djur som väntat på oss hela natten. De var så gulliga och ivriga! Och framförallt överlyckliga att vi vaknat och äntligen kommit ut till dom. Helt klart den bästa tiden på dygnet. 
Jag längtar tills min morgon åter igen ser ut så! :) bästa bästa bästa!!!
Nu blir det istället att sitta vid köksfönstret och njuta av en lång och stillsam frukost.
En bild från imorse på en väldigt mysig Emil.

Happy (sick) friday!

Alltså usch! Det här är så långt ifrån mitt riktiga jag man kan komma. Stöp i säng före kl 21 igår. HELT död! Var tvungen att springa upp i natt för att försöka få luftvägarna fria. Klev upp vid 8 och tänkte att "nu borde jag vara utvildad och frisk!" Haha vilket skämt. Rödsprängda/rinnande ögon, feber, ont i hela kroppen, hostat så att det låst sig i bröstryggen vilket inte gör det skönare.
Morgonpromenaden var plågsam men trots detta tänkte jag åka och jobba tills min kropp skrek: Det går INTE!!! Jag ville bara falla ihop i soffan, gömma mig under täcket och sova. 
Så något jobb blev det inte idag. TUR det. Jag har inte gjort ett skvatt idag! Har helt enkelt inte haft kraften till det.
 
Ute skiner solen, blå himmel och tre pratgladar djur här hos mig. Detta gör att jag får lite smått ångest över dagen. Att röra sig gör ont i kroppen och att inte göra ett skvatt är sjukt jobbigt psykiskt.
Jag accepterar detta idag och fortsätter att inte göra ngt förutom en sak- se till att bli frisk!
Tack och lov att det är väldigt långt mellan gångerna. Minns inte sist jag var så här ynka.
 
Till något mycket mer roligt! :) Igår på min lunchrast så gick jag raskt över till "Hjärtero" för att införskaffa lite påsk till hemmet. (Tackvare G på jobbet som gick dit före mig och "fyndade" massa fint;)) Två saker blev det för mig. Även om vi inte ska vara hemma på påsk så ska här ändå pyntas! Känner mig otroligt pepp på den :)
Jag tänkte ju som sagt jobba idag. Gjorde ett tappert försök att se pigg ut. Det gick ungefär såhär dåligt! Skulle inte kunna lura ngn att jag är piggelin. Inte ens mig själv i detta skick! Huvva. Jag ser noll gnista i mina ögon.

Snörvel och host på den

Ja då var även jag sjuk! Inget mer allvarligt än en förkylning men satan så jobbigt det är att vara helt energilös, kroppen rör sig i slowmotion. Huvudet hänger knappt med. När jag öppnar min mun känner jag inte igen rösten som kommer ut. "Hej! Och du var inte alls välkommen in i min kropp-dumma förkylning! Du kan gå vidare nu!" ;/ Stoppa mig går inte! Jag jobbar på och trillar i säng före 22 på kvällen. Otroligt tråkig hemma, ser tv&sover. Allt för att orka jobba ;) Inget är omöjligt! Heja heja! Idag unnar jag mig en god lyxig lunch på Rost. Gott och behövligt. Däremot skrattar jag inombords åt damerna som sitter i bordet bredvid. Varför umgås man med folk som ger en dålig energi!? Varför snacka så himla mycket skit om andra? Snälla nån! Tack för att jag lärt mig uppskatta mitt liv och förstått vilka jag mår bra av att vara med! Så viktigt att inte dras ner av alla dessa negativa människor som finns runt om oss. Man får lära sig att stänga av eller vända det till ngt positivt annars kommer alla bli mkt bittra i slutändan ;) Nä dags att jobba igen.


Norra Västerbotten

Igår fanns jag med i tidningen "norran". Det var ett reportage med fotografen Fredrik Larsson. Under reportaget fotade han mig. Vilket hamnade på bild.
Det va en kul fotografering med fina bilder som jag nu äntligen får slänga upp här! :)
 
 

En del ur veckan som gått

I onsdags och torsdags hade vi kundklubbsdagar på shoppen. Otroligt roliga dagar att arbeta med många glada kunder.
På onsdags morgonen hade vi alla som skulle jobba fått tid hos frissan för lite kul hårstyling.
Det var dagens höjdpunkt! En sån LYX att få bli lite ompysslad&fixad av någon annan på morgonen. 
Och att vi alla kände oss extra fina gav oss bara ännu mer positiv energi för en fullspäckad dag.
Jag körde på looken i medlemstidningen. Leona Lewis sminkning. Men en liten egen touch.
Vi har fått in många skuggor i härligt vackra vårfärger - peppen på den!
 
Sen blev man såklart väldigt inspirerad så en del produkter fick följa med mig hem :)
Är fullkomligt kär i allihop.
En olja med doft av färska citroner. Den är ljuvlig!!
Använder den i ansiktet nu såhär års när man är extra torr.
Men den funkar lika bra på kropp som knopp.

En av de nya ögonskuggorna (be my clementine) som är minst lika fin att använda som rouge! :)
Det är bl.a den som jag har på mig på sminkbilderna ovan. Närmast näsan.
Ett solpuder (warm glow) som shimmrar alldeles lagomt mycket.
Tror nästan varenda kund jag sminkat i butiken fått ett svep i ansiktet av detta puder. ;) Så fint!
Provade detta glans en dag och sen var jag fast.
Smaken av vattenmelon tar mig direkt till en varm sommardag.
Finns även i många andra fina färger/smaker
Och sist det nyaste tillskottet på doftfronten. Precis som hela serien med bodybutter, scrub, lotion mm så finns det nu i detta format. En liten parfym i en rad olika dofter.
Mango och Satumas finns redan här hemma hos mig. Nästa tror jag blir kokos eller jordgubb. ;)
 

Friday!!!!!

Lovely friday! Får finbesök ihelgen. :) Nu måste jag iväg och arbeta.
Ha en underbar dag alla!

RSS 2.0