Solens ljusa strålar

Det här med att vara helt slut på kvällarna så man faller i säng super tidigt. Det har verkligen sina fördelar!!
Jag vaknar vid 6-7 tiden, pigg som en lärka! Och bara njuter av att jag ser solens ljusa strålar som nästan försöker sig krypa på mig i sängen men dom når inte fram. Jag hoppar glatt upp och tar mig till köket där hela rummet blivit uppvärmt av en stor morgon sol som fortsätter lysa på mig när jag sitter där på kökssoffan! 
 
Jag vill nog för alltid göra detta till en vana. Jag fullkomligt älskar tidiga mornar! :) Det är som att jag kommer tillbaka till mina unga dar i livet. När jag bodde hemma. När jag vaknade tidigt där så var det nästan full rulle. Alla mina syskon sov. Mamma donade på i köket med frukost. Pappa var alltid redan ute. Så jag skyndade mig på med kläderna för att få hinna ut och hjälpa honom att utfodra djuren, kalvar, höns, hästar mfl.
Det låg som en dimma av morgonens tidiga timma men oj vad dagen blev till liv när man fick börja arbeta och ge mat samt släppa ut dessa små djur som väntat på oss hela natten. De var så gulliga och ivriga! Och framförallt överlyckliga att vi vaknat och äntligen kommit ut till dom. Helt klart den bästa tiden på dygnet. 
Jag längtar tills min morgon åter igen ser ut så! :) bästa bästa bästa!!!
Nu blir det istället att sitta vid köksfönstret och njuta av en lång och stillsam frukost.
En bild från imorse på en väldigt mysig Emil.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0