Sunny sunday

Vaknade med en sol som stekte in på mig och med en  mage som inte var att leka med, bakis och lite annat som var orsaken.
Och inte gjorde jag den gladare genom att va ute och åka bil,,jäkla massa gupp och kurvor hit och dit.
Jag och min älskling åkte och köpte oss en soffa ...riktigt stor och skön, längtar wiihooo!

Efter det så mötte vi  upp Adam, Simon och Malin. Det var dags för mitt livs första gokart race! Ojoj hur skulle det gå liksom...sist man körde något liknande var man pytteliten och krockade bara in i allt och alla. Slutade med att ALLA andra barn var riktigt sura på mig. hihi
Nu idag var man några år äldre och skulle köra några kilometer snabbare, se upp här kommer en som kan köra åt fanders!
                                
Nä ni, som väntat var jag inte bäst, men inte sämst heller...körde uta bara den! Och det va såå kul, men jäklar va jobbigt det blev för armarna. Träningsvärk imorgon är beställt och klart.
 
  

Sedan gick vi och kollade på lite fotboll, samt njöt i solen av två mycket goda glassar.
Jag den nya Nogger mint och Pär Berry berry Solero.
Smaka du också och njuuuuuuuut!
     
En mycket lyckad och somrig pastasallads middag har vi gjort och nu bli det nog bara mys, ev baka något smarrigt ;)
Några önskemål?

Peace out.

tillbaka blick

Alla ni som känner mig, VET vilken otur jag har. My god. Iaf så måste jag bara få skriva om gårdagens incident.
Jag och min vän Björn hade suttit nere vid vattnet i Gamla stan, ätit lunch men insåg att det blåste för mycket. Vandrade därför upp till medis (medborgarplatsen) där alla som ville njuta av värmen befann sig tro jag minsann.
Cykeln var med, då Jag som ni alla vet är mycket duktig på att trampa mig fram till arbetet. Ja sen iaf 2 veckor tillbaka.
Där sitter vi bland alla andra solglada människor och njuter av en glass, för min del den bästa Strawberry White. =9
Helt plötsligt och Jävligt oväntat så bli det VÄRSTA explosionen, och alla ni som känner mig, VET hur lättskrämd jag är. Framförallt då det är 10 cm från mitt öra. Chockad och rädd känslorna slog till, trodde det va nån som skulle skjuta mig eller kasta smällare/bomb. I stockholm ska man aldrig bli förvånad om något sådant skulle hända.
Aja men så var det inte denna gång. Nej. Denna gång var det jag, eller snarare min cykel som exploderat! Bakdäcket.
Där bredvid mig stod en gammal dam och skakade och gnuggade sig i örat. VAD HÄNDE!? Folk stannade upp, kom fram och frågade och så. Hahaha nä det va min cykel som helt plötsligt och jävligt oväntat smällde sönder sig själv.
Chocken gick över till asgarv. Och bråttom till jobbet blev det. Stackars stackars Björn fick bära cykeln hem till mig, typ 1km! För att jag var tvungen att rusa och cykeln fick inte lämnas bort till nån uteliggare. Hahahaha han kan inte sett klok ut, cykeltjuv eller? Jag frågar dig björn, är du det!?

Vad är det med mig och cyklar?.
Madde vet vad jag menar. I Umeå då vi skulle snabbt åka och handla ägg till kladdkaka. Jag skjusade henne.
Helt plötsligt och jävligt oväntat, även denna gång, så rasade hela cykeln ihop. Jag stod och höll i styret, madde va bakom mig utan något och resten av cykeln rullade ut i vägen samtidigt som fler delar lossnade.
Det va galet komiskt.

Jaja nu har jag iaf gett upp. Köpt, återigen ett måndskort så inget mer cyklande. Punkt slut.

Alla ni som är duktiga och motionerar, sluta upp, det är inte meningen för vissa, och är du en av dom så kommer du att bli straffad DIREKT!

Peace out!  

amaziiiiing day!

Gårdagen var otroligt skoj!
Jag satte mig på tåget tidigt på morgonen,,mot Ljusdal. Spännande, där ha jag aldrig varit tidigare. =) Väl framme så bjöd Pauline på god lunch för att tysta min högljuda magen nån timma. Efter det begav vi oss snabbt ner till deras butik Inferno. Riktigt fin(cool) ;) Man blev lite avis. Där började vi våran styling/foto dag. Så roligt då vi båda är makeup&hår stylister, alla idéer och all tid vi sparade. =) Sen åkte vi runt och fotade på alla möjliga platser..sååå GRYMT! Två olika stylingar hann vi med. Tråkigt att inte bo närmare varandra för sånt där vill jag gö oftare! Vid 21 tiden va vi klara...åkte och köpte godis och slängde oss direkt i soffan, gottade och vilade upp våra kroppar till en mycket bra film.
Den dagen gör jag om..snart! , Hoppas jag.

Titta och njut av några bilder från dagen

 










Peace out!

KÄRLEK!



  





Ett veckoliv ur carolinas liv

Ojoj vad ska man säga..jag ha legat på latsidan med skrivandet här...en vecka sedan sist.
Kan bero på att inte så mkt hänt...eller att jag bara struntat i det. Tänkte därför nu sammanfatta veckan som gått.
Måndag-Annandag påsk.  Ännu en skön dag med sol och värme... och lite jobb.
Har testat den nya GB sandwich,,,och Mums! like it alot.

Tisdag. En enda lång och tråkig arbetsdag..10-20 med 6st kunder på HELA dagen. Suck.
Plus att en äldre karl (typ 45år gammal) kom in och raggade på mig! Men allvarligt talat.., hur het trodde han att han va, eller hur dålig SMAK trodde han att jag har! Nej nej jag kunde faktiskt inte hålla skrattet inne då...hahahaha Och jag va inte den första, em :P

Onsdag. Ledig! Oh yeees! Lovely day. Lediga dagar ska man passa på att  göra så mycket som möjligt, trevliga saker,..men i långsamt tempo, få ut så mkt som möjligt av dagen men ändå känna sig utvilad. Nöjd.
Lunchade med Pär. Tog en promenad och provade sängar,,ganska bra kombination.
Gick sedan på promis med Emelie in till stan och köpte ett mycket vackert hår! Traska hem igen. Tove och Daniel kom förbi en sväng. Trevligt. =) Sedan åkte vi och provade soffor. Hm...låter som vi ha ett litet beroende av att åka runt och prova bekväma saker på dagarna, och ja det stämmer.  Hem och hade en myskväll med en underbart god middag,tacopaj! samt  mycket tvtittande.

Torsdag. Jobb 10-16. Är fortf duktig som cyklar till och hem från jobbet. Tycker alla borde ta och motionera oftare till jobbet, om man kan...man bli så mycket piggare. Efter arbetet åkte jag direkt till min älskade granne Em. Där också Elin va.
Mööös, käkade godis och pratade en massa.

Fredag. Började dagen med att bege mig till simhallen. Där hände nå sjukt..alltså serre, vissa kan reta upp mig rejält.
Alltid många som träningssimmar så jag och en annan lady delade bana. Det fanns dom som simmade ensamma.
Plötsligt döck en hel skolklass med pojkar i 16 års ålder. De ställde sig vid VÅRAN bana men jag tänkte för mig själv:
-haha kul skämt, de vill luras att de ska simma med oss! Men ikke...inge skämt här inte. ALLA jäklar små pojkar hoppade i...på samma bana som vi. Min haka sjönk till botten av häpnad! Va faaaaan liksom...då va det helt plötsligt ca. 15 personer på en och samma bana...såklart min bana! Och läraren står vid bassängkanten och skrattar! Jävla mongo!
Jag, envis som en gammal get, vägra vika undan..simmade sick sack och fick störa mig på mycket. MEN tillslut lämnade dom mig ifred! Skam den som ger sig =P
Sedan kina lunch buffé här vid zinken. Satt fint i magen.
Jobb sedan en kväll med mys och en riktigt smarrig efterrätt.

               Pärs till vänster, min till höger. Vem ha Bäst smak..jo JAG!


Lördag. Jobb. Hem och käka middag. Pärs familj kom ner och hälsade på. Jag är väldigt osocial, började göra mig iordning för utgång.
Traskade över till Emelie, Elin och Freja. Där det yrde solpuder i luften *haha skoja =P * Drack goda smultron drinkar, åt massvis med ost&kex. Poppade musik och va på G.

Söndag. En lugn bakis dag. Naturgodis, cocacola, soffa, filt, mysig pojkvän kan det bli dåligt..nej!
Åkte på fotboll, Skellefteå FF mot Gröndal. Kvällen spenderades tillsammans med Syster och Fredrik. Åt en god middag på "Lilla Harem", gick sedan hem och kollade "Filip & Fredrik". Det roligaste var deras sågning av Kramfors,,till alla er som inte varit där. Det stämde väldigt bra! Jag skulle inte kunna göra en bättre jämförelse.

Peace out

Hallongrädde, det är Söndag!

Söndag, påskdagen, mosters födelsedag, 12/4, men skönast Ledig!

Sovmorgon, promenad in till stan. Där kollade vi ivrigt efter fotbolls skor åt Pär. Både herr och damskor prövades.

Solen sken, himlen lyste klarblå och jag passade på att inviga min nya vår/sommar kjol! =)
 
        

Innan vi gick hem igen så besökte vi Ica där vi handlade för picknick. Hem och fixa. Ut i Tantoparken.
Hittade en gräskulle där vi fick vara ensamma, inte alltid det lättaste att hitta i Stockholm. haha
Bäddade ut filten, la upp fikat (baugetter, kexs, saft och en smarrig kladdkaka med hallongrädde). Det va så härligt,gott och underbart.



    
          
     
Tråkigt nog började det blåsa så håret på armarna stod rakt ut lite för länge,.Pär bestämde att det va dags att vandra hem igen.

Inga fränknar på näsan idag.



Väl hemma så va det bestämt. Stan igen, men med BIL denna gång. Åkte och köpte fotbolls skorna han sett ut. Damskor! hihi
Rester från gårdagens middag, då vi hade bjudit över Emelie blev även dagens måltid. Dock inge Torkel i knipa idag!

Kvällen består av film mys.
Kanske lite påskgodis till det? ;)

Peace out

Va det någon som sa Påsk?

Skärtorsdagen gick jag kl. 20.15 från jobbet, mot hammarby sjöstad där jag mötte upp Patrik, kusin Norman. Satt där och små surrade med ett glas vin i handen, även en bubbel vodka shot slank ner, och ja det va faktiskt inte helt tokigt äckligt.
Även en 1 kilos påse godis hade jag så fint gömt under mitt bord så jag hade något att gotta mig med..hahaha. Det är ju Påsk för tusan =)
Vaknade på långfredagen med ont i magen, ångrade en liten kort stund då att det där vinet rann ner i mig kvällen där innan. Glömde det lika snabbt..
Låg och såg slutet på filmen Sagan om Despaurex..eller hur det nu stavas, segade och segade inrullad i min stora mysfilt i soffan.
Tillslut va det dags att bege sig till jobbet.
Och detta gjordes, värt att nämnas på cykel. Fr. o.m nu ska jag cykla till och från jobbet. Spara pengar, få frisk luft och motion...ojojoj det låter som man blivit klok, eller kanske bara mer korkad! Tänkte det var bäst att man förbereder sig på vad som komma skall liksom
Dött dött dött på jobbet..shoppade två linnen. Ett som invigdes nu ikväll. Hursomhelst 5 minuter innan stängning kommer det in 1 kund och jag med min tur skiter sig allt. Kassan hakade upp sig och gjorde bara fel. Alla butiker stängde utom jag. Folket som va kvar i gallerian kom in till mig...jag bara skrek inombords * försvinn, låt mig va, det är STÄNGT*  Tio över 17 fick jag väl ut alla. Då strulade kassan yttligare och jag fick nog. Begav mig irriterat på min lilla gröna cykel hemåt med musiken högt pumpandes i mina öron.

Väl hemma..svettig och trött. Pär och jag gjorde oss iordning för att åka till Patrik på Påskmiddag.
Middagen va såå god, mums. Man borde bli bortbjuden oftare!. Och sällskapet mycket trevligt(!).
Jobbigt att jag inte kom på något pinsamt dumt som jag gjort bara..vet ju att det finns Massor! ?

Åkte sedan till smyg premiär på Melanders. Satt och surrade, skrattade åt dom som jobbade hårt för att få en lyckad kväll men ett ligg inkluderat. Hahaha

Tackar Ni som gjorde denna kväll så bra!

Nu ska jag och min älskade äta en pizza innan vi kryper till kojs.
Snart upp och jobba igen. Whää

Någon som vill dansa med mig?

Peace out




Vår i Stockholm

                                     

Tisdag= ledig sol dag

Upp och hoppa, det är tisdag, man är ledig och det är Strålande väder. woop woop

Börjar dagen med hårdträning, spinnade så svetten sprutade sen kuta ner till bassängen, svalkande plask, simmade nå längder med som vanligt äckelgubbar bredvid som Alltid så lägligt dyker under ytan då de möter en! Sluta smyg glooo!

Signade papper idag..har betalat så nu är det snart klart! Ohh det är så spännande och nervöst!

Eftermiddagen trodde jag skulle bli en flopp med ensamhet och lovely väder men ack såå wrong!

Mötte upp Em och Elin, tog turen och gjorde stan osäker. Shopping och kolla in folk med lite för lite/ genomskinliga kläder.. Inte hållbart brudar. Skärpning!
Middag på en mycket mysig thai/sushi  där vi även fick sällskap av Sara. Kul hade vi och de som arbetade där blev nog glada då vi kom med lite energi och glädje bland alla de andra tysta och tråkiga människorna =P
Få tacka de finaste, roligaste vännerna som räddade min dag från att bli grå och tråkigt! =)

Inatt kommer det inte bli nån sömn....ringde ett dolt nummer och mumla...scary! Sen för mkt snack om folket under st eriksbron samt viola. Hjälp...nån som vill spendera en natt med mig?

Dags att tänka på annat.

     



Peace out!

Underbara Lördag

Vaknade tidigt av att solen gassade på oss som låg liggandes inrullade i täcket och njöt av en skön ledig lördagsmorgon.
Pigg och alert åkte jag till Eriksdalsbadet för att göra några knop, gick på core och pumpade mage och rygg. Lite oskönt med träningsvärk men snart sommar och bikinitider så då är det bara att hålla käft och köra  :P hahaha

Senare på dagen tog jag och Pär en riktig lång promenad genom gamla stan - in till stan.
Kollade fotbolls skor, gick dåligt! Sökte sedan som tok efter nå att äta, men det gick sämst. Folk folk folk...ööööverallt! Köerna va enoooorma till allt och jag blev smått irriterad.
Magen kurrade så högt den kunde, munnen gapade efter vatten, solen stekte min kropp varm, föör mkt folk och en vandring hemåt framför oss.. Tack och lov så dök det tillslut upp en pressbyrå mitt framför våra ögon, utan kö!.*weeeei*
Testade den nya Magnum,, och vilken besvikelse. Iförsig va den jäääätte god. MEN pytteliten och kostade hela 23kr!. Så nej!

Väl hemma igen så slängde vi oss i soffan och våra fötter jublade av gläje över att slippa allt va promenad heter!

Lördagskvällen var som en riktigt skön sommar kväll,,,ljus och varm. Gick med brudarna hem till T. Drack vin och skrattade gott till allt möjligt.
Drog oss sedan till en mysig restaurang där vi bokat bord. Njöt av en väldigt smarrig middag och sällskapet va så bra!



                                                                               




Sammanfattat: En solig,glassig lördag med väldigt trevligt sällskap hela dagen lång!

Peace out

Choklad i sinnet

Hemma och slöar i soffan framför en film som inte jag valt, troja. Stendött på jobbet idag,.alla fräcka människor som inte tänkte på mig utan istället bara tänkte på att jaga varenda liten solstråle där ute i fina vårvädret. Schhhyst eller ej!
Tacos stod framdukat på bordet då man kom hem, underbara älskling som så duktigt fixat min stora favorit rätt! =) *pluspoäng där*
Trots god mat så finns det en sjunde sinne i min hjärna...Choklad!  Inge godis hemma och ingen ork att gå och handla..
Valet var enkelt...Kokade ihop "Carolas kola" som nu till denna trojafilm smälter mumsigt i min mun

Peace out

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0