allsååång

Livet ruuuuullar i nedförsbacke just nu. Alltså det är positivt. wooop wooop
Mina dagar består just nu av att sova ut på mornarna. MINST en glass-skål per dag. Jordgubbar och mycket ledig tid.
Jag ligger på stranden, försöker få en fin jämn bränna..ingen röd flamma som driver fram. Men än gå det seeeegt. Ge mig lite brunhet på den härrra kroppen.

Lägenheten ser ut sådär än. Har iaf fixat soffan till köket, gardiner o lite sånt. Men däremot vardagsrums soffan..den verka ju farit till nån annan. Här finns det då inte.Va faaan liksom! GIve it to me. Över 2månader har gått.
 Tapeter= Beslutångest 1,2,3. Ge mig styrka att välja! Haha inte lätt. Badrumsmöbler= Beställt utan mitt godkännande. En almanacka är det vi vågat hänga upp på väggen, med häftmassa.
Idag va det cykeltur med hund på armen,bus,mys och bad dag med Sally, Anna, Emil och jag. Även Mattias bjöd på sig själv. Toppen dag! Tackar och bockar för det.

Ledig ända till på fredag efterm. Och efter en jobb helg åker vi hem till Husnäs på semester. We liiiike! wawiiwawaa.

Satt just och såg på Allsång på Skansen. Då kom första längtan tillbaka till Sthlm. Det vore iaf kul om man hade haft pengar till en kort resa fram och tillbaka. Hinna träffa vänner,syster oså. Men men innan sommaren är slut kanske man lyckats varit ner. Men Ume är toppen. Så mkt ska ni inte tro att jag längtar =P Trivs såå bra här uppe.

Nu ska jag snagga ena sidan på huvve igen. Hoppa in i duschen och sedan se So you think you can..
.

Peace out

                                                                                                   Tummen =)

~~~MidSommar~~~

Ville bara önska ER alla en solig, skön och underbart härlig Midsommar!

Själv ska jag, pär och emil börja dagen med att åka till akuten i skellefteå med hans mor.  Sen bli det även för mig midsommarkrans, på med klänning, äta, dricka gott och umgås med vänner.

Solen skiner- nu måste vi iväg!

Igen..Glad Midsommar!

peace out*dunkadunk*

baby babe!

Tisdag och jag ska snart iväg på ett catering jobb. Stå ute under ett tält och servera mat till 300pers. Yes! Jag måste vara lyckligt lottad. Haha kanske? ;/ Om man gillar kyla, regn, många människor och mycket disk.
Nä..är det inte pappertallrikar,bestick och muggar så jag bara kan slänga skiten så kommer jag flippa högt.

Nu på morgonen har jag röjt i vårt tredje rum. Men jag tro det mesta hamnade nog bara inslängt i ngt av de andra rummen. Så nu ser det ut som fasen där ist.

Igår var jag och shoppade loss. Och jag köpte saker som jag annars inte skulle kollat på. Tro det kommer bli min outfit på midsommar..om jag vågar va vågad och annorlunda!? hahaha Självklart! ;)

Och imorgon ska jag iväg på något väldigt kul. Men det är hemligt än..HA!

Dags att spackla sig.
peace out


      Ett smakprov från fotograferingen jag var på och sminkade

Norsjö weekend

 
Arbeta och inskolning med Saga har vi haft i veckan. Linnéa och hon var på besök.
Vi bakade en smaaarrig daimtårta, poppade popcorn och njöt av att vara tillsammans. Linnéa och jag vi måste ha fler myskvällar liiiite oftare! Punkt slut. Men hon flyttar ju på fredag. Det suger! Och snälla lilla Saga hade fullt upp med att försöka komma undan en vild och glad Emil.
Igår eftermiddag åkte jag,Pär,Emil och Evelina hem från Ume till Norsjö. Pära osmart som han är hoppade direkt på en buss mot Kiruna då vi va framme i Norsjö. Smart? Nää. Flera timmar till åkandes. Men ha man fotbollsmatch så ha man.. då gör man visst vad som helst.
Jag och Emil däremot spenderade kvällen tillsammans med Pärs familj och en ynka pyttte del av hans släkt, fixade iordning för Pärs fars 50års kalas idag.
Så ikväll är det kalas med stort K!
Dags att fortsätta fixa. Snart kommer mor och far också. Pära kommer sent inatt. Han missar festen..haha pinsamt babe!
Imorgon är en familje dag. Och på kvällen gå virvelvinden mot Ume igen.

En sak är då helt klar. Här i norr KRYLLAR det av mygg, mygg och åter Mygg!!! Så ge mig lite vind, sa jag juh! NU! Ok? Eller låt mig bara va.

Ikväll - Risliden: Mat,dans och massa skratt. Mini- Globen the place to be tonight...aiight?

Klädsel: Midjehög Kjol,brottar linne, mini jacka och tre flaskor myggdeo. Thats me.

peace out. I saaaaid: PEACE OUT! (=

// Emil och Carolina

Sikken helg

Hemma på husnäs sträckan igen på väldigt länge. Det va skööönt! En helg med mycket mys med familj,släkt och vänner. Precis så som det ska vara. Studentkalas på lördag dag, grillning på kvällen.
Även en utgång på Valvet blev det...men jag säger så här...nu ha man gjort bort det. No more utgång i Solle på ett bra tag.
Målat, busat med hundar,katten och hästen har man också hunnit med. Det gäller och vara aktiv =P

Nu är man tillbaka på Mariebeach. Och tillbaka till arbetet. Jag vill att våran nya soffa ska komma snart...

Nu ska jag ut på morgonpromenad med Emil sedan dags att starta sin arbetsdag.
Tagga tagga tagga! (sängen lockar såå mkt just nu)

Peace out!


en regning dag

Började dagen på topp! En mysig morgon med en gosig pojkvän. God frukost. Inne hade vi det bra i värmen.
Ute är det SVIN kallt...det blåser och regnar på tok för mycket! Men hindrade det oss...ikke.!
Vi åkte och spanade in massa fint till lägenheten oså shoppade vi loss på utemöbler...Kanon! ((=
Dom ska vi nöööta på som attans i sommar..för detta väder kommer inte vara länge..OK!?...=/
Pär har åkt för att träffa sina nya arbetskamrater. Själv sitter jag och har ångest inför kvällen...sämst.
Jobbar kväll, och hur ska det sluta...Aaa jag vet inte men det känns INTE alls bra! Och har ingen som helst aning hur länge jag arbetar...22,23..aa när bli det..?...jag som ska sätta mig och köra hem till Husnäs..En resa som kommer ta mig ca. 2,5timmar. Måtte det inte bli alltför sent...pleeeease!

Jaja what to do... Väck mig imorgon bitti då jag få ha en liten sötemil som står nedanför sängen och vill att jag ska kliva upp. Det gillas.

Nu ska jag bygga ihop våra nya möbler.

Men ha en underbar helg mina vänner!

Peace out


Ume ume

Nu har jag spenderat tre hela dagar här uppe i vår nya, fina, nu lite tomma lägenhet. Allt känns Toppen! (förutom att en viss pära åkt hem till Norsjö) Pissråtta! ;P

Men vad hände innan jag lämnade Stockholm. Hade ju besök av mor, moster och kusin. Lägenheten full, det va mysigt med besök av dom. Hade en riktigt bra helg. Och moster hade med sig en present till mig. Getmese. Men det vet förstås inte ni vad det är..finns tydligen bara från mina trakter. Muuums! liiiike liike!
 

Efter det jobbade och städade Pär och jag mest hela tiden. Sjukt jobbig sista vecka. Hann dock med att bjuda Elin och Sara på middag. Då blev det också utgång på Sturehof. Och då man har någon enstaka dag kvar i staden,,,självklart då ska man bli påhoppad av en alkis också som kastade glasflaskor efter mig...SPRING! No more.
 















Fredagskvällen kom Päras päron. På lördagen packade&städade vi som aldrig förr. Lämnade stockholm kl.15.59.

Älskar dig och vårat nya liv
Det var en lång men härlig bilresa. Framme 01.10 och då var det fortfarande ljust. Man hade som glömt att det va sommar och att det aldrig blir mörkt här nu. Så skönt. Söndagen packade vi upp och försökte få lite ordning.
På eftermiddagen då åkte dom härifrån.
Lillasyster kom och gästade mig. Vi gick till storasyster(som bor i huset bredvid), såg film och pratade.
Måndag-dag med lilla syster. Kväll men Linnéa! =)) woohoo va jag gillar att vara tillbaka =)))
            


Nu idag, tisdag. Min första arbetsdag här uppe. Redan liksom..är fortfarande helt knäckt i min skalle och kropp..behöver låååång ledigt. Men glöm det..imorn och på fredag är det jobb igen. Sedan på fredag natt tar jag bilen och kör hem över helgen.
ÄNTLIGEN!
Jobb hela sommaren är fixat. Det är bra, pengar behövs till allt som jag vill köpa!

Har just varit teknisk och fixat så jag har internet och tv. Niiize! Nu skulle jag bara behöva putsa fönster och packa upp kläderna. Men luuugn jag vill slöa i soffan ikväll med desp. housew. Imorn är en bättre dag för nytta..inte sant?

Umeå i sommar babe!

Peace out

RSS 2.0