god

..natt. Dagarna blir så fasligt långa den här tiden på året. Man ha så mkt att stå i. Det är ju iofs bara roliga saker men ändå så verka man kunna bli trött.
Nu är iaf alla..(dom som kom fram i tid., Inte allför nöjd att två av mina julklappar inte hinner fram) inslagna. Pyssel me like. Har bakat massa godis. Jobbat idag och nu är det bara lite kvar. Typ packa, städa och baka en sak till. Men hur gör man för att vara helt säker på att inte saker och ting ska fastna i bakplåtspapperet? så irriterande.


Aja dags för sängen.
Hoppas alla får en underbar jul!


se där

Jag är med i tidningen JULIA. Det stämmer bra. Bilden nedan. En bild från förra året som togs då vi hade nyårstema på fotograferingen. Jag mimmi och linda. Fotograf Andreas. Kul att dyka upp sådär =)Jobb hela helgen så nu ska jag sova.


Personalbilden från The Studio.
flum


im in love

Det är rusktigt kallt ute men det är sååå oerhört vackert. Naturen är den finaste någonsin nu. Allt bara lyser vitt! En ljus ljus blå himmel och en otroligt starkt lysande gul sol. 3 färger som jag kan va ute och titta på hur länge som helst. Låter ju stört. Men kan inte hjälpa att det är så fint!? :)
Kläder packade jag på mig i flera lager på promenaden..hundarna hade det betydligt värre. Så vi kunde inte va ute alltför länge.

Igår kväll va det personalfest. Riktigt trevligt.
God mat,efterrätt,snacks,det härliga gänget var samlat. "Klassfotografering", limbo, ja en ovanligt kul måndagkväll ;)

Ledig idag. Städer och tvättar. Men nu ska här bakas mintkyssar&knäck. Och ikväll måste jag åka och köpa hyacinter så jag få nån jullukt här hemma! Och sen om jag hinner ska jag pyssla med julklapparna.

        Visst är det vackert ute!!! =)
Men vi trivs bättre inne kalla dagar som denna <3

då i vårt mörka hus

iiiiiiiiiih det är Lucia idag! Jag har längtat och vill helst av allt blir liten igen, vakna med en stor förväntan, få locka håret, ta på luciakronan,klänning, åka till skolan där man bara myste& sjöng alla fina sångerna.
Men nä. Tänkte då att jag få ta mig till en kyrka och se på istället. Men jag hittar ingenstans att gå? allt är ikväll och då är jag på personalfest. Suck. Och vaknade av den ljuva stämman på tvn där dom sjöng så vackert...hoppade raskt upp..men då va det slut!! gah. suck. Inte meningen att jag ska få ha nå luciamys alltså. Det va bättre förr ;)

Kanske jag ska baka en pepparkaksplåt, tina en lussebulle ha en onyttigt jäkla god frukost.
Sen dra&träna, åka till stan och fixa sista julklapparna. Efter det vovvarnastimma sen party! =)

Just nu brinner det ljus lite överallt här,emil&greta ligger tätt intill mig och sover.
Jag njuter av en ledig dag.


ett två

två ljus brinner här hemma. Jag har svårt att förstå att det snart är jul. Bästa tiden på året svischar förbi. Ingen chokladkalender, inte köpt så många klappar att slå in i år. Har inte hunnit följa julkalendern på svt. nä du få jag skärpa mig. SKÄRPNING!

Stockholms resan va toppen bra!! Jag hann med så mkt kul. Men även där gick tiden för snabbt. Varför kan man inte få stanna sin klocka lite om man vill? borde införas ;)
Shoppade lite;. En foundation, puder, pensel, ett par byxor, en väst, tshirt & två ringar ,thats it!

Hemma igen och jobbar för fullt. Skönt det också. Borta bra med hemma bäst. Är på svt nu och gillar läget. I helgen blir det studion. Gissar på full fart framåt då!

Nu ska jag göra pepparkaksdeg. Min mosters recept,,det är magiskt gott! =)

Sen fick jag två paket med posten idag. Ja det är ANNA dagen idag vilket betyder namnsdag för mig.
Att skicka brev på posten är alldeles för underskattat! Det är ju hur kul som helst att öppna brevlådan och se ett brev ligga där och lura =) mkt mer personligt, säga va ni vill men så e d!

Pepparkaksdeg va det!RSS 2.0