vad vaknade du av imorse?

Jag vaknade att att jag fick ett mess från Pär där han sa att det brann utanför.
Omöjligt att sova då. Nyfiken. Klär på mig går upp och ser lågorna flyga högt ur huset på andra sidan vägen. Tar hundarna på en morgonpromenad. Ett stort pådrag. Blåljus av brand&polisbilar. Avspärrning. Och huset stod som sagt i lågor. Man hinner tänka mycket. På dom som bor i huset,förra händelsen bara ett stenkast därifrån,dom som jobbar med att släcka mm. Många tankar som sagt.
Och hur snabbt det kan hända och hur snabbt ens liv kan förändras?

Jag kunde gå hem som vanligt,äta frukost och nu göra mig klar för arbete. Ändå känns det konstigt att va som vanligt när andra blivit drabbade. Att det inte va en ny mordbrand känns skönt. Det hade varit mer jobbigt. 

Igår kväll så klagade jag över att jag tyckte att det luktade bränt. Frågade Pär om vi hade något som kunde tänkas brinna? han kände inget :P  Och att vakna på morgonen till att det faktiskt brinner i grannhuset. Nu känner nog även dom utan luksinne lukten av brand.

Aja nu måste jag försöka bli aktiv i dagen igen. 

Peace out 

.....

Inte okey någonstans!
Fyy fan va dålig jag va igår på högskoleprovet! vill lägga mig ner&bryta ihop.
Det är min enda chans..och hur fan ska jag få det att gå! så långt ifrån och så få chanser. Jag SKA klara det! vet bara inte hur. Hoppet är min tro. För tur&skicklighet det saknar jag fullständigt.


Efter 3vs jobb så har ja redan ont i min gamla skada i armbågen, rygg, knäna samt fötterna. Hälsosamt.
Jag måste iväg och gymma mig starkare.

Idag är jag absolut ledig, ska inte göra många måsten. Inte ett enda faktiskt.
Solen skiner, jag och hundarna har tid tillsammans.

Ut och le.
Imorgon är en ny dag med nya möjligheter.


Härlig dag önskar vi er!

 


20e idag

Imorse kom det mer snö. Ganska härligt..för man vill ha lite ljus, framförallt på vägarna..annars är jag rädd att jag kommer köra över ngn stackare som inte fattar att relexer är bra att ha!

Onsdag kväll..snart torsdag. Jag har arbetat idag. Många kunder fortf =) Och det bästa var att efter arbetet så blev jag upplockad och så åkte vi på kalas hos syster. S fyllde år. Så det blev många kakor&såklart tårta i magen, en helt fantasktiskt god middag med andra ord ..sådär kl. halv tio på kvällen ;) Börja falla tillbaka till mina sthlms mat tider.

Ohh snart är det lördag. Pirr pirr. Jädrans prov. Man få prestationsångest...tänk om man bara kunde få göra bra ifrån sig!? (med att ha tränat så lite som ja gjor)

Mina ögon sviker mig nu.. Måste sova.

Bjuder på en höstbild till som jag just fått! alla dessa fina färger som redan är borta med vinden.


wooho

Tisdag idag..min sista "helgdag". Ledig igår och idag. Awesome..det är en helt annan känsla i kroppen då man faktiskt vet att man ha jobb inplanerat resten av veckan.

Igår så bakade jag mest kardemummabullar hela dagen, va inne och höll stämningen uppe då vi hade en snubbe här som gjorde vårat badrum extra snyggt. Jösses så fint vi bor ;)
På kvällen körde jag mitt andra Zumba pass. Denna gång gick det bättre och det är ju roligt! Skulle däremot gillat att det va en och samma koregrafi. Inte olika till varje låt men man kan inte få allt.

Nu ska jag ut med hundarna. Hälsa på Pernilla och bara njuta av dagen.

Peace out

solen skiner äntligen, men vindarna är som istappar som kastar sig in i min kropp! uhh

friday morning

Gääsp. Ojoj rostig i kroppen. Men idag blir det en kul dag. Ute är det dimma. Man ser inte långt. Jag undrar när solen tänker titta fram. =/ Den ger ju mig energi. Energi som jag vill ha.
Igår jobbade jag min första dag på det nya jobbet. Jösses, tiden ha aldrig gått så snabbt på något annat arbete. Däremot ha det aldrig varit så stressigt heller =P men det ska bli bättring. Im sure. Man har ont i kroppen efter att ha stått och sminkat konstant i 9timmar. Det ska väl också bli bättre då man blir van ;)

Fredag bruka ju många koppla med snart helg för dom flesta. Själv arbetar jag hela helgen. Och mkt vill man hinna med på sidan av också. Björn är tex på besök. Hundarna vill mysa/busa.

I onskväll modellade jag och linnéa. Första gången vi fotade ihop. Ska bli spännade att se bilderna. =)

Nu ska jag försöka göra mig fräsch så man blir redo för gala dag på jobbet ;)

peace

en gammal skojbild som vi tog själva på söder när jag bodde där(=

en sekund

Herooow! uppdatering. Va är det för dag? tisdag. Just det.
Provjobbade i lördags och jag fick jobbet. Känns jätte kul och spännande! Min förhoppning är att jag ska kunna kombinera det bra med svt så jag få mkt arbetstid. Vilket i sin tur resulterar i pengar =)) För stunden är man ovan. Fortfarande. Jag jobbar sex dagar denna vecka. Otroligt..kunde jag just skriva det där!? :D
Fin besök av min kära Linnéa. Vi spenderade gårdagen med att bara umgås,spela spel&äta glass ;)
Idag hann vi med en härlig lunch på Brobergs också.

Om en liten stund börjar äntligen mitt absoluta favoritprogam. Desperate housewives.

Nu kräver mina hundar all min uppmärksamhet.
En sak till: vädret ute gör att jag vill resa bort. En veckas sol&värme tack ;)  
peace out


RSS 2.0