tänka sig

Helt plötsligt ändrades mina planer igår efterm. Som tänkt skulle jag ta bussen hem till raksträckan idag men då hade jag värsta turen att få skjus med bil hem igår kväll! SUPER SKÖNT att slippa trängas o bli irriterad bland en massa påskledigt folk som också ska ut och resan ;)

Så idag ha jag haft en skön dag hemma. Började dagen med en löptur. Sedan svidade jag snabbt om, åkte till stan med vovvarna. Lunchade tacobuffé med bästa Madde på Westerlunds. Billigare fik få ni fasen leta läääänge efter!! =) Sedan besökte vi moster. Mysigt. Kunde småprata resa och allt sånt =)

Nu är jag hemma och e&g är ute heeela tiden och hittar nya äventyr.

snart kommer mam&pap hem. en chillidill kväll med lite tårtbakande bla.

peace out.

GLAD PÅSK


19e april


Ute skiner solen, balkongdörren står öppen- hundarna går ut dit för att spana in barnen som leker utanför.

Jobbade bara till lunch idag. Då jag kom hem så gick vi på promenad. Men denna promenad var verkligen som att släppa ut kossorna på grönbete. Fotbollsplanen här nere hade blivit helt snöfri och tillräckligt torr för att gå på.
Släppte lös hundarna och jäklar va vi busade. Greta blev så trött att då vi va på väg därifrån så hittade hon en miniliten snö hög där hon föll pladask för att vila&äta lite snö ;) haha
Vi ha besök syster M en sväng. Busat med sune lite.

Nu vill jag ha en bil så jag kunder åka ner till stan och uträtta lite ärenden. Det kommer dock inte ske.

Ikväll måste jag träna! usch så jag ha slappat till det.. Fasen maj månad börjar ju närma sig med stormsteg.


tystnad

jo jag säger inte mkt om dagarna just nu. Det beror på att jag inte lägger min lediga tid på att sitta vid datorn.

Nu på morgonen ha jag promenerat med Rebecca,Leia och alla 4 hundarna..i 1,5 timme typ.
Sen ha jag lagat supergod lunch. Hemmagjorda Köttbullar med stuvade makaroner. Underskatta inte den rätten ;)

Nu är jag sminkad och klädd för arbete. Dags att cykla iväg. Och hundarna sover stenhårt efter den långa promisen. Skönt.

Svt Gokväll 18.15 där kan ni alla se och tycka till om hur jag sköter mitt jobb ;P

Peace out


...fnyset från en hästmule är ljuvligt...


sol i sinne

Det är onsdag och nu är det nära nära att jag återigen mår 100% finemang! tjoohoo man ha så mkt energi att göra av med. Springa runt sjön? haha nä håll i tyglarna! nån måtta får det väl ändå vara(nån dag till).

Jag har just nu ätit en god och sommar lunch. Pannkakor men vanlijglass, hjortron och hallonsylt. yummi.
På tal om att äta. Igår va Greta under min observation efter att hon rensat godisskålen(min godisskål). Om jag säger som så att det är bara pga att jag blev sjuk..annars skulle jag aldrig lämnat kvar godis heller! no no.
Så dumle lakrits, werthers original var några av dom sakerna som hon gillade. Ojojoj va äre för en hund vi har!?

Dagens måste göra: Klippa emil. Jag blir så tokig på all skit som fastnar under hans mage. torka bort all snö, torka!
Lika bra att göra det NU! 
 
Sthlm...jag är galet sugen på att flyga ner och mysa en helg med nära&kära.





Sjuk

Vi hade 3rätters middag hos R&A i fredags. super trevligt! Däremot mådde lilla Leia lite dåligt.
På lördagen låg hela familjen där i Maginfluensa. Och igår var det min tur. Attans, hoppades på att klara mig undan men inte. USCHA jag hade verkligen glömt att det va så här hemskt att va sjuk. Ont i varenda liten del i kroppen, mest magen. Igår sov jag typ hela dagen. Gick trots det och la mig kl. 20, vaknade 08 imorse av att Pär var på väg till jobbet. Shit. Kroppen slås verkligen ut. Ingenting orkar man göra. Ligga ner och se tv. Är uttråkad och less på att vara sjuk. (efter 1dag) Tycker synd om dom som är riktigt sjuk i en längre tid. Fy!

Imorgon tänker jag vakna upp och må BRA!

 

 


Inte den här gången heller

Hela min lördag har gått åt till att tänka. Högskoleprov HELA DAGEN. För vad? Ingenting. Näää varför gör man det!? usch usch. Vissa föds med det, andra inte. Vissa får det i skolan, andra inte. Jag har haft otur i båda.
Men allt har en mening! eller hur?... Matte,eng,läs,ord tillsammans med en ohyggelig stress- S V Å R T V Ä R R E!

JAG SKA ALDRIG GÖRA OM DET! HAJJJARUUUU! I HATE IT OKAY!? Jag har ALLTID sagt att jag ALDRIG ska göra det där jäkla skitprovet...nu har jag gjort det TVÅ ggr! Och insett efter båda ggrna att det är inte genom detta jag kommer komma någonstans. Nä om jag ska komma dit jag vill så är det bara att ta fram pengarna.
Nu tänker jag tänka om.
Och att ha kommit dit känns skönt. För att stå och stampa på en liten jäkla fläck utan att komma någonstans är inget jag gör nå mer!

knäckt i hjärnan, nu bli det filmkväll. Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Öppnar mina ögon och ser vad världen har att erbjuda mig.

peace out.


RSS 2.0