överkörd

Känns som min kropp blivit överkörd av ett tåg...har ont i varenda liten kroppsdel. Som tur är så ha detta inte hänt utan det är bara en himla träningsvärk!!!

Igår jobb,idag och imorgon. Mkt bra eftersom jag åker ner till staden på torsdag. Det ska bli så skooj!=)

En överraskning väntade på mig hemma igårkväll. Alltså shiiiiit det kan inte vara sant! Har jag sagt att jag är tillsammans med världens snällaste!! så glad. <3

Nu måste det lagas lunch sen bli det tyvärr morgonpromenad i regn.
Igår var jag duktig att cykla till jobbet. Idag är jag tveksam om det är värt. Har ju tillgång till bil hela denna vecka så det lockar faktiskt lite :P

Ha en härlig dag! Peace out
 

Lilla söta Emil som så gärna brukar va med på bild. Han va så lycklig av att få springa fritt och leka så att ta någon bild tillsammans med honom va tyvärr omöjligt. Få bli en annan gång =)


Morsdag

Yep idag är det morsdag. Skickar en fin tanke till min bästa mor. Lite långt för att åka hem och fira med lite middag. Men till helgen ses vi för då är det dags för bröllopsfest. Ska bli supertrevligt!

Ute bara regnar det.. alltså WTF! sluta. KOM KOM SOMMARVÄRME KOM!
Yran har varit ihelgen. Då är det ännu tristare med dåligt väder. Var på 25års kalas i fredags. Mkt tevligt kväll/natt. =)
Igår var jag och hundarna och kikade lite på några matcher. På kvällen lagade vi middag tillsammans med R.
Sedan var det CL final. Inte mitt val såklart :P Trodde utgång men så blev det inte. Suck inget dansande denna helg heller. Nästa helg är jag ostoppbar.

Och nu är det dags att ta tag i min träning igen. Mot iksu.

Bjuder på en härlig bild från i veckan då även greta fick posa framför kameran ;)


härliga dag

Ute är det väldigt sköönt väder idag, gick just min promenad i bara långkjol&linne. Hej och välkommen sommaren. Dock insåg jag varför jag tycker vintrarna kan kännas helt okey. Alla dessa jäkla äckel kryp(dom är inte ens värda att få bli kallade djur) som tillkommer på sommaren. USCH! Möttes av en överkörd snok/orm imorse på vägen där jag alltid går. Inte okey! försvinn!

Igår firade vi 4år tillsammans. Tänka sig vad åren går. <3

Idag är det fredag. För en vecka sedan var vi just framme i Riga nu. Idag sitter jag här hemma, ledig och ska inte göra så mycket. Shoppa en vas,en vaxduk och en del blommor skulle behövas. Men jag cyklar så det mesta få nog inte plats i cykelkorgen ;)

Fann den här gamla bilden från förra året då Greta va valp. Hon va fräck,snodde Emils ben och la det i vattenskålen. Hans min är så bra, förvånad och vill verkligen visa vad hon gjort haha


Åter

Det är onsdag morgon. Jag sitter på köks soffan. Har just avnjutit en underbart god frukost med jordgubbar i i den varma härliga solen! Detta kan bli en riktigt bra dag =)

Kom hem i måndags från våran weekend resa i Riga. En otroligt fin stad med massa gamla hus i fint skick.
Vi fikade och åt- mycket gott! och verkligen inte dyrt heller. Strosade runt i affärer. Besökte strandstället Jurmala. Bodde på ett super fint och nytt hotell alldeles intill allt vi behövde. Ja det ha varit en trevlig helg! Men nu är den slut och jag är åter i Umeå. Inte så tokigt det heller. Många glada miner då man kom hem igen.

Arbetar dock inte förns imorn så ha hunnit tvätta bort alla smutskläder, städat, bakat bullar, lekt med hundarna på fotbollsplanerna. Vilket gillas.

Idag blir det: TRÄNA, Sola, promenader, skype med E, och ev grilla korv på invigningen av S nya företag.

Ny hårfärg på mitt huvud: Jordgubbsblond.

Dags att ta en skön morgon promis.


en sommarkväll

luften ute va varm för första gången i år på kvällpromenaden, 17grader kl 22- like!

Det va evigheter sen sist jag skrev här. I know. Men thats life.

Har jobbat en hel del, kan ju vara bra när man nu ska till att packa resväskan. Tjoho det ska bli så mysigt!

Åh jösses emil ligger bredvid mig, under nattduksbordet och tok morrar åt Greta lsom igger typ 5 cm framför hans ansikte och små gnäller på han. Detta ska jag säga er är väldigt mkt INTE OKEY för när emil är trött och vill sova då är man snäll o låter han va. hihi

Livet gör snabba vändningar. Igår var en sån där HEMSK OCH SORGSEN dag. Alla mina tankar går till syster&m. <3

Bästa Rebecca och Leia. Jag är så glad att jag har er. FINASTE blomman som väntade på mig utanför dörren en dag då jag kom hem från jobbet. Så fint!!! =) Promenader, fika stunder, snacka av sig stunder, tillsammans med er kan vardagen bli lite roligare ;)

Nu måste jag sova. Jobba imorn. Och en del att fixa.


Livet varar inte förevigt så va oerhört mån om dina kära!


RSS 2.0