Happy face!

Lyssnar på  favoriten David Guetta, just nu Without you! Kanske är jag hes imorgon, då vet jag varför ;)

Ljuvliga lördag! Började igår men att jag fick besök av mam&pap. Va hade en liten "halva familjensamlade middag". Trevligt! Idag var jag uppe halv fyra på morgonen,,,ute med hundarna...och jag kan säga att det va helt fantastiskt ute! Ljust, varmt och MASSOR med fågelsång. Va ute en extra stund bara för att det va såå HÄRLIGT!
Förmiddagen spenderades med mamma, vi bytte gardiner, jag monterade ihop mina nya sänglampor.
Och sedan 12.30 så va det dags för PREMIÄRMATCH HEMMA FÖR MSK,..mot SOLLEFTEÅ!! hihi ALLTID lika roliga matcher. ;)
Päras lag vann, Grattis msk och Grattis älskling till MÅLET! Bra jobbat alla, bra hejjat av oss på läktaren.

Efter det åkte mam&pap hem igen och pär åkte på festligheter med jobbet.
SJÄLV åkte jag hem, packade sminkväskan och begav mig till IKSU SPA. Där va det svensexa. Många glada grabbar med humöret på topp! Jag sminkade den blivande mannen till DRAG QUEEN! :) :) Alla blev väldigt nöjda med resultatet och jag hade HUR KUL SOMHELST!!
Insåg när jag åkte därifrån hur mycket jag älskar mitt jobb. Så varierande både på uppdrag, personer man få möta och allt!! Inget är det andra likt! Och jag få vara kreativ. Just looovin it!
Nu njuter jag av det OCH att det FORTF ÄR LJUST UTE!!!, med godis och hög musik!
Snälla känsla som ger mig denna lycka, STANNA KVAR!












Gillar att ha sjalen över huvudet!
Värmande och snyggt.
Ja det är min nya stildetalj ;)





































Var rädda om varandra!

överkörd

Så känns det i min kropp idag. Var på Iksu med Karin igår där vi först värmde upp, jag på cykel och hon löpte intervaller. Sedan va det 45min total training. My god!, på sekunden när passet tog slut så föll jag och många andra ihop på golvet. Det va så siiiiinnes jobbigt!!! Och det känns idag. Värre lär det va imorgon. Men det är ju hälsosam värk iaf ;P Och inatt känns det inte som att jag sovit. Urk va trött jag är! Ute är det dimma, grått och nästan regn. Stress, ångest, och många blandade känlsor över hur min vardag ser ut just nu.
Efter promenaden med hundarna imorse så tog jag kameran och begav mig ut igen, för att fota lite, alldeles fööör länge sen sist! 

Igår öste regnet ner och jag spenderade min dag mestadels inne, det va äntligen dags att ta tag i min lilla systers tavlor..igen!! Nu är dom snart färdiga! :)) Små detaljer kvar, det roliga. :)

Imorgon ska jag plåtas med Fredrik. Jag måste klura på hur smink och hår ska se ut. Och vad jag ska ha för kläder!?

Någon bild på min nya frisyr kan jag inte bjuda på. Om en vecka får ni se ;)


Titta vilket underbart väder det är här uppe i Umeå!? Vår? Maj nästa vecka?

Videkissar

Gick och plaskade i den blötaste snön på morgonpromisen, inte så skönt! Men jag passerade ett träd som var fullt med vita små söta ludna videkissar! Då glömde man genast plasket i skorna. Tänkte plocka in ett fåtal kvistar bara för att dom är så fina, men nej dom fick sitta kvar så de får chansen att blomma ut när vårvärmen kommer i slutet av veckan.

Nu ska jag strax gå till bussen. Åka ner på stan och få håret färgat. Väldigt efterlängtat! Dock är jag typ nervös. Har ju gått till Eva Lena dom senaste 7åren. Och nu ska någon annan exprimentera med mitt huvud. IHHHH. Men hon jag ska till verka också superduktig så det är bara hoppas det stämmer ;) OM det bli bra så får ni se det imorgon. Annars inte =) Önskar dock att jag och E-L kunde bo lite närmre varandra!

Önskar er alla en härlig dag!

Precis så vill jag känna

På denna bild har jag så förbaskat kul, GLÄDJE!
Notera att bakgrunden är molnig, REGNIGT plus att en våg sköljer över mina bara ben! Ändå denna glädje. Kanske måste jag ta på mig en klänning, gå ut i regnet och försöka hitta gläjden igen över det här vädret. Tro tyvärr inte det kommer fungera då det va sommar när bilden togs.
VARMT UTE, moln och regn med kort därefter så vet man att solen kommer fram och torkar min blöta kropp. Nu finns det ingen sol så långt ögat kan nå, och höga snödrivor längs vägkanten..så..slutsatsen av detta...sommaren är BÄST! även om det ibland är regnigt så är man glad ändå! ;)
Dags att gå ut med hundarna och bli blöt!
Sedan ska jag åka och dansa streetdance.
Det kommer göra gott för min själ. (och även för kroppen då jag ha en stor godis&chips påse här som det tas flitigt ur)

BTW jag har träningsvärk i mina armar efter 1 dags skurning av vita skinnsoffor. PJUUU ;)

zzZzzz

Efter en gårdag med arbete och utgång med Mimmi, en pigg greta imorse och alldeles för lite sömn så måste jag genast falla i säng.
Imorgon är det en ny vecka = nya tag!

Sommar sommar sommar! Åh vad jag längtar efter sommarvärme!


CCstyling.se

Äntligen får man vakna till lite SOL!! Däremot så va morgonpromenaden inte alls skön.
Igår efter jobbet åkte jag och tränade på IKSU. Kände mig så himla nöjd som åkte dit även fast jag va mega trött och klockan va halv nio. Tyvärr så tog min gläjde snabbt slut då jag klantar till mig på väg hem, missar helt en hög trottoarkant vilket gör att jag landar på utsidan av min fot som vrider sig helt fel. Stukning hej och välkommen! Gillar också hur löjlig man blir...challaalaaa ingen såg det där - tänker jag och går vidare och låtsas som ingenting!
men hallå det gick ju INTE! hade sån smärta att tårarna nästan kom, foten pulserade och jag va en rejäl halt höna!

Idag är det aningens bättre men är fortf halt och då när man ha en greta som bara vill va ute och gå o gå o gå så blev det rätt jobbigt. ;/
Nu är vi ju inne igen och jag har tagit tag i städningen. Dammsugit, dammtorkat och skurat hela läggan. Sweet att ha det gjort innan helgen. Det luktar min favorit blomma Liljekonvalj här hemma nu :)

Åh nu ligger min hemsida uppe. Spana in den vettja! :D
http://ccstyling.se


Ha en underbar helg alla fina!!!

Detta är Greta. 2 år Papillontik. Hon är nu i löpen och är därför väldigt jobbig vissa stunder. Typ nattetid när hon går runt runt och gnäller vid dörren. Nej hon behöver inte ut och rastas. Hon söker efter sin älskare ;)


åååååååh nu flyttar jag

Iaf så flyttar jag i mina tankar! Varför här? Varför sverige och varför norrland? Ja en morgon som denna så kan jag inte annat än tänka just dessa tankar! Ute så bokstavligen V R Ä K E R snön ner,,,IGEN!!!!
Påsk helgen har varit helt underbar med klarblå himmel och strålande sol. Allt man kunde önska.
Nu är helgen slut och likaså det fina vädret. Man blir ju deppig, 10e april och fortf massor med snö kvar. Kommer vi få någon sommar iår? Om det bli så så varar den väl i 1-2 månader sen är det kallt och på väg på vinter igen. Jag är inte bitter ;) Tänker på alla fåglar som trodde våren va kommen, blommorna som blommat och hur dom överlever det här?

Min dag spenderas inomhus så slipper jag se vad som händer där ute. Måste ändå göra klart hemsidan, tvätta allt från ihelgen(då alla kläder luktar skoter/eldrök). Åka och simma.

här kommer ett fåtal bilder. Skönt och se på dom istället för ovädret bakom ryggen på mig.
Greta och Emil har också haft en rolig helg.
Greta som är med överallt, ville bla. också pimpla, kutade ner för berget(2ggr) när vi hade bobrace. Hon va glad att hon fick åka skotersläde upp ;) hehe
Emil ville mest sitta vid elden och smaka på korven, palten och allt vad som slank ner. Kasta snöbollar va också helgens nöje ;)
Ingen var gladare än Elvis när vi kom hem. oj så han pratat. Kurrat och kelat.
Nu är allt i sin ordning igen.






GLADA PÅSKEN


Ja påsken är här. Jag har svårt att förstå det. Ute är det kallt..och jä*ligt isigt! Igår kom det en snöoväder IGEN!

Och jag hittade just några kvarglömda pepparkaksKNÄCK i frysen från i julas. Det va ju på tiden att dem blev uppätna!

Långhelgen är här nu iaf. För mig betyder det ledighet. Mycket godsaker lär slinka ner.
Många timmar ute i solen hoppas jag mest på!

Önskar Er alla en helt underbar påskhelg!!

Nu ska jag panikleta fram lite fjädrar. Jag hade tänkt pynta och göra fint men tid till det har inte funnits...tråkigt! MEN förhoppningsvis hinner jag det där lilla iaf.


RSS 2.0