Allting blir inte

Alltid som man tänkt sig! Idag var en sådan dag, minst sagt! Var övertaggad imorse, pumpade ut Gaga låtar i högtalarna! Så skulle jag & min stjärna börja våran fantastiska heldag med en ridtur. Den va mysig tills det mysiga tog slut. Jag blir i galopp- avkastad, översprungen och sparkad. PANIK, chock, förtvivlan, ilska , många känslor på samma gång! Får ju bara inte missa Gaga!!! Underbara vän som tog så väl hand om sin haltande/ söndergråtna vän.. Akuten var ett faktum.. Danderyd akut vilket bra ställe:) Blev dock där i för många timmar! Men med snäll personal på Globen så kunde vi i sista stund glida in. Även dom väldigt hjälpsamma! Och gissa om jag blev glad igen?!!!! HON var helt AMAZING!!!! Mörbultad, ihopknycklad, blåslagen och en jävla smärta. Men oj så kul vi haft!! Dom timmarna fanns bara lyckorus! :)
Käkat starka piller nu så förhoppningsvis kan jag sova 2 el 3 Tim. Imorgon bitti få jag åka hem.
Och även fast det blev så här idag så är jag så tacksam för de helt underbara människorna som jag haft runt om mig hela dagen, det betyder allt och jag fick avsluta med den bästa show jag sett i hela mitt liv!!! Med det säger jag go natt!


Dagen är kommen

Klockan har passerat 24 vilket betyder att det redan nu är en ny dag. Dagen är äntligen kommen. Min nedräkning är vid sitt mål. Och denna dag kommer bli helt jäkla magisk!!! Som jag har LÄNGTAT!:)))) Innan konserten drar igång så ska jag hinna med massa annat skoj. Bäst att sova så man få kliva upp snart igen:) iih jag känner mig som om det vore natten mot julafton ;)
Bring it on L A D Y G A G A ! ! !


Mitt

Jobb i två bilder


Stor stan

Ja jag befinner mig i Sthlm just nu. Stora staden gör mig trött. Jag är tydligen ovan såhär mycket folk, eller är jag ovanligt aktiv? Hm jag gäspar iaf före kl.20 och ligger sedan en stund tillbaka för att slappna av&tillslut somna. ;) Igår var jag tillsammans med Linnéa. Vi åt middag ute, va till stallet och mockade hästdynga, red mm. En mys dag! Likasom idag. Började direkt efter frukost att förbereda för tapetsering i syster&fredriks hall. Jag tapetserade en del, resterande ska vi göra imorgon. Tänk att det kan va så kul,Kladda med lim& att se det fina resultatet! Har även hunnit träffa Finaste Emelie idag. Middag och massa surr på söder, härligt! Imorgon måste vi nog ses igen, alla chanser måste tas vara på!:) Sen är jag på jakt efter handväska & skor. Det jag avskyr att handla, inga skor passar och vilken färg och form vill väskan göras sig bäst i, ilandsproblem oh ja! Nu släcker jag lampan och säger  Gonatt


Bröllop

Jag och Pauline befinner oss just nu utanför Norrköping i en helt magiskt vacker miljö!!!! Herregud så fint! Sitter på bröllopsmiddagen nu i en "lada" och har det så jättebra! Vi har fotat, sminkat , stylat hår och fått många goda skratt! Dagen har varit lång MEN Natten är ung & det här är bara början ;D


Dagen när Greta

hittade sin kärlek!
Älskar mina gulliga djur. Dom ger mig sån glädje. Vilket jag också tror att jag ger dom.
Men idag på våran morgonpromenad fann Greta sin nya kärlek! Nere på 4H gården här på Nydala. En söt kalv som på långt håll fick syn på oss. Det började genast vandra mot oss. När vi var framme vid stängslet så var även kalven det.

I alla mina år har jag växt upp bland små söta kalvar. Den här var speciell. Och det blev som att kalven och Greta hamnade i en egen liten bubbla. Dom bara tittade på varandra med deras snällaste blick. Jag kände kärleken.
Helst av allt skulle Greta vilja flytta dit. Landet. Djuren. Jag känner igen känslan ;)
Hon och den fina kalven är iaf nu ett kärlekspar.Greta la sig utanför stängslet och VÄGRADE gå hem. Jag stod där säkert i 15-20 minuter. Trodde hon skulle tröttna men oj så fel jag hade.
Så från och med nu ska vi gå förbi där 1gång om dagen ;)

Tur jag har en trogen Emil iaf ;D

Lureri!

Ja imorse var det strålande sol och inte ett moln så långt mitt öga kunde nå!
På som vanligt med dom korta shortsen, bikinitoppen och tunna linnet. Skön morgonpromenad tänkte jag.
Wooow vilket LURERI! Hösten har kommit! Det är ju trots allt 20e aug men förra veckan var så varm att det kom ändå som en chock! Oh no.
Istället för en lång och skön tur med värmande solstrålar på ryggen blev det en kort och kall promenad med iskalla vindar som ville välta ner mig. Fy.
Nästa utgång ska jag mysa i en varm hösttröja och sjal runt halsen.


Augusti levererar

Ja det är gott att vara ledig just nu! Ett fantastiskt väder mest varje dag! Och idag är det fredag. Vart tar alla dagarna vägen? Jag kan inte förstå.
Har redan haft ett trevligt besök här på morgonkvisten. Och om några timmar blir det lunch tillsammans med bästa Maud och Pernilla! Längtar =)
Imorgon är det dags igen för CCstyling, bröllop för hela slanten. Denna gång här i Umeå.
På söndag spelar Pär och msk mot Örebro. Jag har hört att en sån match missar man visst inte ;P
Snart är det måndag igen. Livet är fantastiskt!
Snart bara 1 vecka kvar. Min nedräkning kommer snart till sitt mål. Wooop JUST DANCE!


B n W


Årets Bettnäs plåtning

Fler bilder kommer ;)
Smink,hår,klädstyling: all made by me. Foto: Andreas

De 3 musketörerna

EN KANON DAG!


En förväntansfull dag

Ojoj tiden har än en gång sprungit iväg.
Jag har varit hemma hos mor&far en vecka med djuren. Det va trevligt som alltid! Jag var i H-sand med lilla syster en dag(fick där agera hundpolis;)), med syster, E och mamma i birsta en annan dag, hos moster en dag och så vidare...så det ha varit full gas varje dag.
Kom tillbaka hit till ume i fredags. Då hämtade vi Linnéa som kom upp från Sthlm för att hälsa på oss. Detta har såklart inneburit en väldigt skoj helg! Hon åkte hem igår igen. Tiden går alldeles för snabbt! Vi har mkt att ta igen. Men det dröjer inte länge tills nästa gång :)

Idag har jag gjort en provsminkning inför bröllop på Lördag sen bäst av allt så har jag varit en sväng med bästa Rebban och världens sötaste Lise på stan. En vecka är hon nu och det är redan andra gången vi få umgås.
Lyckos jag :)

Imorgon väntar ännu en rolig dag! Då tar jag tåget till Övik. Ska få umgås med Emma&Linda. Det var vi tre som hängde ihop under hela gymnasietiden! Ska bli super duper kul! :)
Hoppas på bra väder så vi kan äta mysig lunch i parken.
Hur som helst så blir det toppen att få ses och snacka igen några år ;)


Jag gillar!

Under min resa till bröllopet i Storforsen fick jag syn på många söta renar! Även tre små renbäbisar.
Can't help it- jösses vilken lycka! :D Tvärstannade bilen och fotade såklart!

Mamma Ren
Bäbis Ren

Kändes lite som att vara med i jägarna filmerna när man körde där mitt ute i ingenstans. Skog, skog, skog vart man än tittade! Renar längs med vägkanten. Knappt någon mer än jag ute på vägen den tiden på lördagmorgonen.
Jo plötsligt dyker en vit skrutt buss upp från ingenstans och i den sitter en person i helklätt svart, det enda som syntes var ögonen. HJÄLP!, inte tid för motorstopp nu - var såklart min första tanke. Haha körde järnet ifrån honom. En bra bit längre bort stod en likadan person vid vägkanten. MEN SNÄLLA, skojjar ni nu!? Men denne person hade en liten hink i handen,,Då förstod jag att det va nå stackars bärplockare! uuuh. Inte avis.
Sedan mötte jag även ett gäng karlar som stod och glodde på mig när jag kom körandes. Mitt ute i skogen...där stod det typ 8 äldre karlar i en p-ficka och gjorde vad? Tjuvjägare var min första tanke då! haha Men nää snälla Carro DU är inte med i jägarna. MEN ändå jag skrattar! Lite kul att vara och köra sådär långturer där man aldrig varit förr och lite extra kul när man har sån sjuk fantasi.
Storforsen- JÄTTE FINT!!! :)
slutpratat


Då var man 26

Hade en härlig födelesedag igår! :)
Tack för alla superfina presenter, kort och grattishälsningar!!
Och tack till vännerna som kom och fikade med oss :))
Men det finns forft en heel del godsaker kvar så kom och hälsa på snabbt innan jag rullar fram. ;P
Ikväll efter jobbet tänkte vi dra ut ett gäng till Bettnäs och fota. Ojoj jag som har varit så lat på träningsfronten men en jäkel på fikasidan..det "straffar" sig idag nu då :P Min inspiration finns inte än...kom till mitt huvud!

Bästa fikat igår (enligt mig själv):
Mina Cake Pops. Inte bara goda utan fina också ;D

RSS 2.0