Nu är vi igång igen

Idag så körde vi igång med programmet "Fråga Doktorn" igen efter juluppehållet. Fick träffa yttligare två stycken från mitt nya favoritprogram "Mot alla odds". Alltså NI HAR VÄL TITTAT PÅ DET NU!? Det är så bra, fascinerande, imponerande..jag kan babbla hur mkt som helst om hur intressant jag tycker det är. Kan det bero på att man väldigt gärna själv skulle vilja göra en resa till safari världen? Men absolut inte under deras omständigheter. De är helt otroliga! Punkt

Imorgon är det tisdag, veckans längsta dag! Går in med inställningen om att det kommer bli en TOPPEN dag,lättsam och kul! Många spännande möten då också. Mitt jobb är världens bästa! =))

Idag när jag gick min morgonpromenad så gick jag mest med huvudet böjt uppåt. Det var mulet men på vissa ställen så kunde man skymta den ljust klarblåa himlen, samt en sol. Åhhh hela min kropp och själ skriker efter lite resande. ;)
Igår smörjde jag in mig med BUS(brunutansol) Är rätt dålig på det, så flammigt blev resultatet men man känner sig iaf ändå lite piggare med liiiite gnutta färg ;)

Sängen here I come


Efter en lång dag väntar nu sängen

Yes det har varit full gas på jobbet idag. Åh när jag kom hem från jobbet idag så väntade två trevliga överraskningar. 1: Min nya parfym som jag beställt över näter, super snabbt,bra&BILLIGT! Nu ska jag bara vänja mig vid att lukta såhär ;P. 2: En liten lapp gömd under kudden där det va en inbjudan till 3rätters middag ute imorn och sen bio med popcorn på det! <3
Hello friday! Jag längtar redan tills jag få kliva upp och njuta av dagen som väntar =)
Och för att det ska bli en extra skön och bra dag så är det bäst jag går och lägger mig NU!

Grattis syster anci&fredrik till era vuxenpoäng idag. Vi önskar er all lycka och ser väldigt mycket fram emot inflyttningsfesten. Lite avis är man också för den delen. Men tycker mest det är galet kul!
Tänk så vuxna vi(ni) håller på att bli ;)

Ute värker snön ner! Lovely men räcker det inte snart? Jag ha vårkänslor och Emil syns snart inte ;)





Fint med frost


Har en lugn och stilla kväll. Imorse var jag så himla efftektiv, gav mig ut och åkte skidor direkt efter promenaden. Så idag när man kom hem från jobbet lite tidigt så fanns det inte så mycket att göra. Middagen var redan förberedd och ja det enda jag gjort är promenerat med hundarna igen. Tur man har dom =))
Nu laddar jag för morgondagen, den består bara av jobb.
Dagens nitlott gick till mig! Håller på att måla två tavlor till lillasyster. Målade första lagret på den ena i måndags. Blev lite smått irriterad idag då det FORTFARANDE INTE TORKAT!! gick in på nätet och läste på. Alltså det stod att torktiden kunde va UPP TILL 1 ÅR!! 1 ÅR!? !? !? Du, lill syster...du kommer få vänta länge på dom här tavlorna..hahahaha vilket SKÄMT!!!

Tillbaka

Det har varit tyst här ett tag nu. Kan bero på att jag inte alls har spenderat mina små lediga stunder här vid datorn.

För exakt en vecka sedan idag körde världens absolut snällaste pappa upp mig och hundarna till Umeå igen. 23mil enkel väg. Upp- lämna av oss- sedan direkt hemåt , 23 mil igen. Underbart snällt!
På måndagskvällen var vi bjuda hem till fam. Tegern på middag. Och det va som alltid supergott men framförallt så himla trevligt!!!
Sedan drog arbetsveckan igång. Det var många intressanta gäster som besökte oss. Jag tycker att ni borde titta på "mot alla odds" på tisdagar kl. 20. Dom är helt otroliga.
Helgen har varit härlig. Det har blivit en hel del skidåkande. Både med och utan hundar. Kalas hos josse&macke på lördagskvällen. Och igår var det fotbolls tittande här hemma för hela slanten. Tur jag kunde roa mig sj med annat som att åka och handla lite nya blommor( som elvis redan håller på att jävlas med;P;/), träna lite på iksu, se skidskytte och leka med e&g.

Nu är det återigen måndag. Ledig idag. Super skönt. Jag ska mest va hemma. Måla lite på tavlorna till syrran. Tvätta och ja sen ikväll är det favorit passet Aerobic dance. Den här dagen går nog som alla andra förbi en i en rasande fart.

Jag saknar solen och den klarblåa himlen


Igår var en mysig dag!

Jag hade en "besöksdag".
Åkte först till min bästaste moster. Umgicks med henne ett par timmar. Åt tomtegröt,fikade,såg skidskyttet och så vidare. =) Därifrån tog jag sedan bilen till Malin och hennes söta lilla dotter Filippa. Jag och Malin är lika gamla,född samma dag, gått i skolan tillsammans i nästan alla år, bott tillsammans både under gym.tiden samt högskoletider. Men efter det har åren gått i rasande fart och vi hade mycket (läs många år) att ta igen igår. Super mysigt! Och vips så har hon blivit "mamma" och köpt hus!
Åren går verkligen. Vilket är lite kul också ;) Det är bara inse,... vi är inte 17 längre! ;D

Idag så är det fredag den 13e! Otur är jag van vid, och just såna här dagar brukar jag inte gilla. Tänker på vad jag ska göra idag. Ute är det ngn slags storm igen. Blåser som tusan! Jag ska iaf iväg och åka lite längdskidor! Får ju inte tappa mitt träningsflyt nu. Träningsvärken börjar försvinna,vilket tyder på att det va några dagar sen sist! ;)
Men sedan är planerna få. Ev hälsa på yttligare en vän.

Det sämsta som kunde hända igår var att mitt kamera batteri tog slut. Och min laddningsdosa blev kvar hemma. suck. Jag som ville ut och fota fota fota. 
Kanske tog det slut för att jag inte skulle kunna åka ut och fota idag( fre 13e). Allting har en mening. =P

Hoppas ni alla får en bra fredag och en ännu bättre helg! 

Åh men titta vad jag hittade! Världens sötaste lilla Greta som valp.
Snart är det här två år sedan!
 
Och finaste Emil som så snällt tog hand om hans nykomling till "lillasyster"
 

Trött tröttare tröttast

Därför fattar jag mig kort med ett kort ;)

Och tack fina Ida för ditt sällskap idag. Alltid lika trevligt! =) Fikat får vi bättra på till nästa gång. Det där med mögel på cafémuffinsen va igen hit. hihi Vi gör det bättre själva =)

En röd dag

Ja idag är det söndag,fast egentligen fredag. En röd dag vilket ha märkts av.
Morgonen var helt magiskt fin! -10 grader och soluppgång. Jag tog hundarna och kameran och begav mig ut på promenad =) Efter det va det raka vägen till IKSU. Löpbandet och lite gym. Skönt!! Men det går inte att jämföra med hur härligt det va att åka längdskidor häromdagen. Att träna ute i friska luften slår allt!

Sen vid lunch tid så mötte jag upp Mimmi på stan. Vi försökte hitta någonstans att äta/fika.
Röd dag betyder STÄNGT i Umeå. Vi hittade två fik som var öppna, båda va smockfulla. Men plats fick vi och en lång och trevlig pratstund ;)
Nu har jag kommit hem, handlat, städat,tvättat, lagat middag, gått med hundar, o bla bla blaaaa ÄNTLIGEN sitter jag ner med en godis i munnen och bara njuter av att inte behöva(kunna) göra ett dugg med idag! Man är ju lite trött efter nattens hockeymatch. Men värt var det ju tackolov =)

Och nu kommer älsklingen hem. Yäs denna dag är tipptopp!

Igår slängde jag ut de döda julblommorna och nu står istället en vacker bukett med rosa rosor på bordet

Bilder från imorse


2012

Nu är året här. 2012. Jag tror. Jag tror på Mayaindianerna. Kanske kommer inte hela jorden gå under. Men kanske att många delar av vår jord kommer att försvinna/förstöras. Kanske är det exakt vad som behövs för att få någon ordning på denna planet. Som den behandlas nu så är det ju bara att tacka för varje dag som man få ha det så bra som man har!
Skrämmande men se bara; redan 1:a dagen på det nya året så varnas alla i Trondheim att fly pga jordskred, och jordbävning i Japan.
Detta år tänker jag ta vara på varje dag liiiiite extra mycket! Och mitt andra nyårslöfte blir att göra 2 st resor(utanför sverige).

Nu är jag iaf tillbaka i Umeå. Och innan idag så ha det varit ytterst lite snö..nu vräker det ner!! Like it! Gjorde första arbetsdagen idag också. Ledig imorn. Rätt så skönt att mjukstarka året ;)

Har just suttit och gått igenom korten från julen. ååh den va så BRA! ÄLSKAR julen och att få vara hemma i den fridfulla miljön tillsammans med alla i familjen ( inkl. alla djuren )


Julgranskulorna här var till min bordsdukning

Kvällen före dopparedan så klädde vi systrar granen

Så vacker och grann gran med alla de fina klapparna som vilade där under


På julaftonsdagen gick vi en lång och härlig promenad i den vackra vinterskogen

Elvis,mamma maja och sune (tv) hade väldigt skoj ute i snön

Att sitta i fönstret och spana in småfåglarna utanför var en favorit.
Här med Astrid <3

Helt fantastiska vinterdagar
MASSOR med SNÖ,SOL&BLÅ HIMMEL

RSS 2.0