Helgen är slut

Samma sak, varje år. Våra vikingar till grannar. Gillar det så mycket. Haha man kan inte bli annat än glad.

Partydraget och deras seriösa bygge&utstyrslar. Verkligen inte ofta det är helger som yranhelgen.


Helgen är slut. Nej såå tråkigt! Den här helgen hade mer än gärna fått vara minst dubbel så lååång. Vips så va den bara slut!? Inte okey. nej!
I fredags kom bästa lillasyster hit. Jag jobbade till 14, sedan va vi på NK och fikade gott. Hem, ut med hundar, göra ärenden,äta god middag ute i solen på balkongen,filmtittning med m&s mm. Lördagen jobbade jag också, tack och lov för morgonpass. Mötte upp syster igen direkt då jag slutat. Gick på stan och panikletade skor,byxor och annat trevligt. Ont om tid. Hem, plockade upp hundarna, åkte till djurmagasinet och köpte massa ben så att deras kväll skulle va räddad då ingen av oss kunde tillbringa kvällen med dom.
Sedan gjorde vi iordning oss för kalas med tårta och bubbel för att sedan dra ut på allstar, äta gott och dansa natten lång. Mycket trevligt!
Och kul att va ute när Loreen vann, vilket drag det va! Hon är ju så jäkla bra, fanns ju bara en enda vinnare!,SVERIGE!!!!
Igår vaknade man upp och tack och lov så mådde man prima bra. Trött men det va ju väntat. Ännu en dag med kanon bra väder, vi gjorde en stor och smarrig picknick, gick ner till nydala och la oss där. Solade,åt,fikade och spelade plump.
Efter det var det dags att skjusa syrran till tåget. Whä. Tiden va alldeles för knapp. Alldeles för mycket som ville hinnas med. Men jag är glad att hon kom upp, så vi fick spendera helgen tillsammans.
När jag kom hem igen, tog jag en kudde och filt,,,gick ut på balkongen och la mig och sov i en hettande sol med hundarna i en timme. HUR HÄRLIGT SOM HELST! värme

Nu är det måndag igen. Hur denna vecka blir återstår att se. Träna, städa, hänga med Björn är dagens aktiviteter. Hälsa på mina kära kamrater på svt, göra ett uppdrag på onsdag med min firma CCstyling, sola, chilla och må gott få bli veckans övriga "att göra" ;D

HAHA kolla Emil! Han hittade tre stora platsskålar som vi ätit mat ur, slickade rent och rullade sedan lyckligt runt i gräset!

Donnan Greta är också en livsnjutare! Allt ligga ute i det fria, finns det något skönare frågar hon mig? ;)

Måste bara få visa denna bild. Jag stod och kastade kläder på sängen. Plötsligt låg Emil där och vilade. Det hade jag missat. Haha jag tror han undrade va tusan jag höll på med!? Varför får han ett par byxor kastade över sig. Men han låg snällt kvar ;)


Sommarfrukost i solen

Idag har det varit en helt fantstiskt bra dag! Jobbat endast några få timmar. Resten av dagen har jag kunnat få vara med vänner och djur ute i det underbara vädret!!!!! Looooove it!
Och ÄNTLIGEN finns det goda jordgubbar att köpa. Mums!
Hur många liter kommer du köpa i sommar? Här kommer det gå åt mååååånga! ;D

Måsen

Så fin och fluffig med alla dess fjädrar, lite kallt om benen kanske ;)


Premiärdopp

Njaaaa inte för min del, för Gretas del! Oj så glad hon blev att äntligen få springa ner till vattnet och lägga sig. Emil och andra sidan va rätt nöjd han med, rullade sig i ngt som luktade död/rutten fisk. Inte lika trevligt om ni frågar mig ;)
Jag däremot har varit ute och vandrat i två timmar. Fotat och njutit av solen på min lediga dag. Innan det så var jag på café med M!
En bra dag med andra ord! =))

Bjuder på en hög bilder från dagen.
Först ut mitt lilla fågelbad som jag fixat med. Inte klart ännu men jag känner mig lite nöjd ändå ;)


Summer feelings or what?

Nöjd Greta!

Världens Finaste!

Så gulligt! Här ruvas det på ägg minsann! Snart få jag fota fågelungar ;)

Inte en gnutta snö så långt ögat kan nå!

5 fina år tillsammans

Idag är det alltså återigen 19e maj. Dagen då jag och Pär har våran årsdag. Detta året bli det 5 sammanlagt.
Tänk att tiden hela tiden går. Vilka va vi för fem år sedan? Och vad har hänt till idag? Vi har&har haft det hur bra som helst tillsammans iaf <3

Jag har arbetat hela dagen. Solen har varit framme och då bruka man ju måsta va inomhus och arbeta.
Kom hem vid halv sju ikväll. Fick mig då en väldigt god 3rätters middag, lagad med mycket kärlek. Uhhh jag åt så jag må illa ännu... lätt värt ;) Snäll pojkvän. Han kan ha haft en baktanke med det hela då det efter middagen va fotboll på tvn?...hmm.. En spännande match som jag så snällt såg tillsammans med honom. Vi skulle ju trots allt ha en mysig 5årsdag kväll ihop. "Pärs lag" vann så det ha varit hysteriskt här. Jag undrar om han hade märkt om jag försvunnit i sådär två timmar..knappast ;) Han är då minst sagt lycklig nu och det är ju bra. Oså har han börjat lunga nerverna nu också vilket betyder att jag kan få sova i ro nu ;) haha

Pär, störst av allt är kärleken! Glöm inte det hihi Kärlek till dig från mig <3

Lite stockholm i bilder =)


Jag är tillbaka i Umeå

Efter en veckas semester där jag har hunnit med så mycket trevligt, nu är jag hemma igen. Vilket också kan kännas lite skönt ;)
Däremot, direkt jag kom uppåt norr så började regnet att piska mot mitt ansikte, kallt, grått och urtråkigt väder! Men mysigtva det ändå. Då höll man sig inne, gosade med alla efterlängtade djur och vilade upp sig kropp efter många dagars spring längs stockholms gator. =)
Nu har vi äntligen fått solen tillbaka och några fler plusgrader än 5 ynka. :)
Mamma skjusade upp mig i söndags. Igår så var vi och handlade, hon bakade bullar och lagade massa god mat. Idag har vi strosat på stan en sväng. Handlat blommor till balkongen. Weeiho nu sitter jag med massa jord under naglarna och kan glatt se ut på den fina balkongen med dom fina färggranna blommorna!
TACK
världens snällaste mamma för allt!! <3

Var på loppis med familjen i söndags. Mina fynd ska få sin plats nu också. Älskar att pyssla och ändra om i hemmet, det bor en liten Maria Montazami i mig ;))


Snart ska jag bege mig på ett kvällsjobb. Ska sminka en tjej som ska fotograferas av Andreas. Det ska bli KUL! :)
Om Du också vill bli stylad,välkommen in på min hemsida http://ccstyling.se Där finns info samt kontaktuppgifter.

Här är första bilden från min senaste fotosessionen med Jocke. Lite 50tals känsla över den. Smink,hår och kläder är fixat av mig. Fler bilder kommer ;D


Sthlm i mitt hjärta

Åh tänk om det hade varit tisdags skansen idag! Det hade varit mys! Stå på skansen och sjunga massa härliga melodier med en massa sommarglada människor. Än är vi inte där. Men gissa om det va skönt att flyga till Sthlm när jag på lördagsmorgonen vaknar i Ume och snön bara vräker ner. Här nere har vi haft sol och sol varje dag. Inte jätte varmt men ändå så pass att man ha suttit ute på fik med jeansjackan på och en glass i handen. :))

Sista dagen nu här, imorgon rullar jag vidare. Ska snart få komma hem till små busarna, weii :)))
Har haft några riktigt bra dagar!!! Hunnit umgås med goa vänner, såna stunder är ovärdeliga! Har även fått ett "jobb" inbokat, så kul! ;)
Nu bli det lunch med syster snart. Sedan tar jag dagen som den kommer =)

Peace out!

En helt vanlig torsdag

Som jag personligen väljer att sätta lite guldkant på! Dagen har bestått av alldagliga saker som städning och tvättning, även en blåsig kall och skön promenad till affären där det va strömavbrott. Helt plötsligt blev det liiite roligare att handla...i mökret,spännande! Tur att man visste vart saker och ting är ;) haha

Vad gjorde jag som satte guldkant på dagen? Bakade en fantastiskt god kladdkaka, med grädde och egenplockade hallon. Till den såg jag veckans desperate avsnitt. Lovely! Att unna sig lite godsaker och bara slappa i soffan.
Nu taggar jag för träning. Step Dance med Karin. Usch vill inte tänka på hur längesen det va sist...(1v exakt) Och på lördag åker jag på en veckas semester,hmm löparskorna måste följa med då!
Efter kvällens träningspass så ska jag ut med en god vän/kollega, äta&dricka gott på Lottas.
Vilken dag! Mycket av det goda, en helt vanlig torsdag! Det är då man uppskattar det lite extra känner jag ;D

Bilder från igår måste både du och jag vänta på i ett par veckor. Gaah jag som tjuvkikat på dom lite är rätt så otålig!!! Det såg så jädrans bra ut! :)))))) :)))))

Mina bästa myskamrater, SAKNAR!!!! Skönt och veta att ni skuttar runt i det fria och jag gör er snart sällskap <3


Top model nerver

Nämen inte JAG!? JOOOHOOORUU! Jag var hos frissan idag, klipp&färg. Man är ju löjlig MEN håret betyder så sjukt mkt för mig! Och att va trygg med sin frissa. Efter sju år hos samma så kan man inte va annat. Idag då det va nya personer som skulle sätta saxarna och färg i mitt hår så va det riktigt jobbigt!

Har haft panikångest inför denna dag, samtidigt som jag längtat väldigt mkt! Håret växer ut! Det vet jag och har aldrig varit rädd för förändring, snarare tvärtom! Förändring har jag hela tiden strävat efter.
Idag var jag, tjejen i top model som höll på svimma,kräkas och börja lipa över paniken när allt mitt hår föll till golvet!!!!
Gjorde inget av detta...men freakade och sa åt honom mitt i klippningen att jag inte klarade det, så vi fick mitt i göra en annan frisyr än det va tänkt. Är sååå glad att jag sa till.
Hade allvarligt talat inte pallat att ha 4cm långt hår över hela huvudet, inte idag iaf! ;) Haha nu har det gått 2tim sedan jag kom ut därifrån och magen börjar väl snart lugna ner sig. Puuh.
Men det är roligt hur man kan reagera!? Brukar skratta åt topmodel brudarna som idag var jag. Det kommer jag aldrig mer göra. Förstår dom precis!! =)

Vinden blåser på min nakna nacke. Ja det blev en kort frisyr, tillslut. :) Nu ska jag bara vänja mig, lära mig att leka med frisyren och gilla den mer och mer. Mörk brunt med guldiga skiftningar blev färgen.

Jag ska fotas av Jocke ikväll. Är fundersam hur jag ska se ut!? Resultat kommer.
Däremot bjuder jag er på ett par bilder som jag tog själv just. 
Flipp eller flopp? Ja egentligen spelar det ju ingen roll...håret är KLIPPT! ;P

RSS 2.0