Wow wow och återigen WOW!

Förra veckan spenderade jag mestadels nere i Stockholms trakten. Först två dagar med/hos syster. Vi hade det toppen! Syrran, Elina och jag var först en dag inne i Sthlm city. Där shoppade vi, fikade gott och hade det jäkligt trevligt :D Nästa dag gick också i shoppingens tecken. Då besökte vi bl.a IKEA och Barkaby Outlet. 
Avslutade turen med att hämta Pär på Arlanda. Två kanon dagar.

Efter det kom fredagen. En vecka sedan idag. När jag nu sitter här och tänker tillbaka så känner jag endast en enorm lycka och kärlek för allt som vi fick uppleva!
3dagars bröllop för en av mina absolut bästa vänner stod på schemat. Och det blev en helg att alltid minnas.
Ett super(!) härligt gäng på ca 80 pers. Alla klickade typ direkt vi steg ombord på båten, båten som skulle ta oss ut till Krägga herrgård. Vi bjöds snabbt på grym skönsång i form av olika snapsvisor samt en väldigt god lunch.
Väl framme fortsatte det. Välkomstdrink, incheck i herrgårdens fantastiskt vackra rum, grillbuffé till middag nere vid vattnet, rollspel, livémusik och dans nattenlång. Redan första dagen var som en helt perfekt bröllopsdag men det var bara "förfesten". Galet!! Underbart!!
 
Lördag morgon. Frukostbuffé tillsammans i herrgården. Jag avvek dock rätt snabbt då jag nu faktiskt var i "tjänst".
Det var dags att börja stylingen av bruden, min redan vackra vän. Många skratt, mycket kärlek men också stor fokus från mitt håll. Vi hade det hur bra som helst! Linnéa, jag och de andra tre tärnorna.
Klara i tid, tillochmed lite före utsatt tid. Vi stod utanför kyrkan och peppade igång oss. Lite nervös var vi allt och nojiga över att inte kunna hålla alla tårar och känslor inombords. Det gick sådär. Vi föll alla några tårar. Glädjetårar.
Efter kyrkan följde jag med brudparet för fotografering. SÅ fina bilder som togs!!! WOW alltså!
Sedan var det ännu lite mer skålande och sedan en 3 rätters middag i stallet. Många vackra sångframträdanden och tal. Tårta och sedan ännu mer DANS! Jag ville aldrig gå och lägga mig men tyvärr så sa min kropp ifrån. Det var slutkörd av allt som hänt under dagen. Kl. var halv tre på morgonen och jag hade varit i full gång i måånga timmar. Det va ändå underbart. Att få gå och lägga sig och känna att ingenting hade någonsin kunnat bli bättre!!
 
Söndagen var vi alla lite trötta men det syndes då inte på någon. Alla var fortfarande så glada och tacksamma för allt som vi var med om! Man ville inte att det "redan" skulle vara dags att åka hem.
Brunch, paketöppning och sen så var hemresan ett faktum.
 
Slutsats av helgen: WOW! Allt var helt perfekt på alla sätt och vis! Ingen hade nog kunnat önska sig något mer!
Jag är innerligt tacksam att jag fick vara en del av deras bröllops helg! Och så mycket GLÄDJE som Linnea utstrålade under HELA helgen har jag aldrig tidigare skådat. Smittsamt och ljuvligt! :D  
 

Nu chockar jag!

..med hela 3 inlägg för idag!!! haha Jag VET att det varit kass uppdatering här på sidan och det finns bara en ursäkt till det- det är fullt upp med annat! Och nu när det endast är några veckor kvar till flytten så blir det inte direkt mindre att stå i. HURRA! Det är SÅ kul!! :)
När jag kom hem från bruden idag så tog vi hundarna och promenerade till skogs. Och för ovanlighetens skull så plockade jag med mig kameran! Det var alldeles för länge sen sist! Skönt att bryta ett dåligt mönster!
 
Blåsigt väder och med ett vrångt hår som envisades om att flyga i mitt ansikte så fastnade ändå några bilder på våra sötaste små som gottade sig nå hemskt i blåbärsriset! :) 

 
 

Weddingday

Söndag idag och det var återigen dags för bröllop! tjoho! :)
En super vacker brud! Dom hade vintage stilen som tema, jag bara ÄLSKAR det!
Jag tog med mig kameran så bjuder därför på lite bilder här nedan :)
Visst är hon strålande vacker!
 

Somriga desserter

Förra veckan hade vi verkligen fin besök! Lilla familjen från Stockholm var uppe och hälsade på!
Åh hej så mysigt!
Då fick jag en anledning att baka en smarrig dessert! (jobbigt?nää!:)) Och i fredags hade vi ett mycket trevligt middagssällskap! Även där en ypperlig chans att få bjuda på något gott ;D
Båda var väldigt somriga och snarlika varandra! :) Choklad, bär och bärsås, mums!

Lite fler från härnösand!

Titta in på min fantastiska vän, fotografen bakom alla dessa ljuva bilder, lindapauline.se
På hennes sida finns ännu fler vackra kort från denna dag som vi fick tillsammans!

 

Härnösand

Förra lördagen var det dags för bröllop igen. En brud och två tärnor. Denna gång var bröllopet i Härnösand så jag var uppe redan vid 04.00 för att köra dit ner. Morgonmänniska som jag är så tyckte jag att det va SÅ mysigt! Sommarmornar, ljusa, stilla och alldeles underbart vackra.
Det var en ljuvlig dag med många skratt och fina möten. Jag känner alltid en sån enorm tacksamhet efter jag jobbat med bröllop en dag. Tacksam över mitt yrke som jag älskar. Tacksam över att jag få vara med på brudparets stora dag. Tacksam att få vara mitt bland all den kärleken som uppstår denna dag. Den stora bonusen förra lördagen var att jag ÄNTLIGEN fick jobba tillsammans med min otroligt duktiga vän Pauline som var fotograf på bröllopet. Hon är makalöst bra på sitt jobb. Och det var oerhört skoj att få ses och jobba ihop!!
Jag hade med mig min kamera och skulle ta några bilder från dagen. Men det hann jag aldrig med. Fullt upp med annat. Sån himla tur då att Pauline fotat och nu skickat mig en hög med vackra bilder.
Titta bara och njut!
 

RSS 2.0