Ringrostig partypingla

I lördags var jag och Pär bjuden på fest. Det var inte jätte kul. Det var en flyttfest för vår kompis E som har valt att dra ner till Norpan. Han blev säkert rädd när jag började babbla om alla roliga byggprojekt vi kunde göra tillsammans. hihi Kul hade vi iaf även om vi tycker han gör fel i att flytta! :) Men det är inte så att jag inte förstår honom. Umeå och jobb är inte jätte enkelt.
Iallafall så var det evigheter sedan jag var på fest. OM det kändes? Jaao! Gammel kroppen ville mest sova efter en lång arbetsdag. Men det var riktigt kul och vi var roligt folk som inte bangade utan var med nästan hela kvällen/natten. ;)
Vi bakade en fin morotstårta till honom också. Den tog snabbt slut vill jag lova ;)

Ett efterfrågat sådant :)

Carolinas Hallongrottor

250g smör
1 1/2 dl strösocker
1 1/2 tsk bakpulver
1 dl marsánpulver
4 1/2 dl vetemjöl
 
Blanda ihop alla ingredienser till en härlig smet. Rulla till små bollar. Ca. 50 st.
Lägg i små kakformar. Tryck med fingret i mitten på bollarna
(ju djupare grop du gör-desto mer sylt ryms :))
Lägg i en klick hallonsylt.
 
Grädda i mitten av ugnen. Cirka 10 min i 200 grader
 
Tillsist: Ät och njut av dessa små godingar :))
 
 

Helgen är återigen här

...och den är alltid lika välkommen! ;)
Igår var jag ledig, pysslade lite här hemma. Började göra om i hallen, dags för lite nya projekt känner jag och mina ivriga händer. Köpte en vacker tulpan bukett som redan inatt blev plötsligt utsatt av en vild katt. Det var svårt att missa när en tulpan hade lämnat buketten för ett liv på köksgolvet. 
Jag köpte även en ny köksduk igår samt lite typ. Jag tänkte börja sy lite. :) Och insåg snabbt att jag kunde göra ngt mer av det tyget så jag stylade om duken jag köpte. Mkt fint!
Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än jobb. Jo en romantisk middag ute med kärleken på Vezzo fick det bli. :) Och nu väntar soffhäng med karameller och film. Har en helg framför mig med jobb och jobb. Kul! ¨

Jag hade tänkt köra en osminkad look idag. Vad hände då? JO det här såklart ;) haha rena rama regnbågen. Färg färg färg! Det är magsikt härligt att gå runt med. Färg.
Trevlig helg alla! <3
 
 

Men lillan

Tittade på lite gamla bilder nu ikväll och fann bland annat den här lilla damen.
Sockertoppen våran som valp. Älskade Greta

iiiiiihh

Idag var det på riktigt!! När jag vaknade så såg jag hur SOLENs strålar lyste in genom vårat köksfönster! Hej va det gick lätt att hoppa upp ur sängen. Klarblå himmel och sol! Åhh hå hå va efterlängtat! :))
Dock kallt, men vad gör väl det :) På morgonpromenaden fick kameran åka hem ut, det va längesen sist. Hundarna tyckte att det var sådär kul med kylan därför fick det bli en kort tur med snabba bilder. Vackert är det!
Har sedan jag kom in känt mig som Elvis, vi har båda suttit klistrade vid köksfönstret och bara känt ljuset och värmen stråla mot våra ansikten. Härligt!
Blir direkt (ännu mer) sugen på VÅREN så idag åkte min gula "vår skjorta" på igen.
                                           
 

Instagram

Följ mig på ccstyling_se

Dagens smink

Vad gör man en ledig tisdag morgon? Jo då sminkar man sig, fixar sig lite extra, målar naglarna mm. Vad ska jag göra idag kan man ju då undra? Inte ett skvatt vad jag vet, men känslan att vara lite uppiffad är som något jag gillar, det gör mig glad :)
 
Nu ska jag äta lunch sen tror jag bestämt att jag ska ner till stan och titta om jag hittar någon sugpropp till diskborsten, dagens uppdrag ;)
 
Hoppas ni alla har en fantastisk dag!
Kom ihåg att även fast solen inte syns utan göms bakom molnen så finns den där, med sina värmande strålar. Jag inbillar mig att jag känner dom, att jag ser dom och tänka sig så skönt det är!



Hej nya livet!

JA jag kan glatt säga HEJ till mitt nya liv!
Finally! Efter min helg i Örebro så har många dörrar öppnats! Känslor som skratt, tårar, befrielse, tacksamhet är en liten del av vad jag upplever.
Även fast jag nu är tillbaka i Umeå igen så är det inte samma tjej som kommit hem. Nix!
Jag kan inte sluta le, hela min kropp spritter av lycka! Jag som alltid känt starka band med djuren. Jag som under hela min uppväxt sökt mig till djuren i första hand, i alla lägen.
I Örebro fick jag svaret varför.
Tänk så fantastiskt allt kan känns! Det är klart man är lite slut i huvudet efter allt. Mycket nytt att ta in men jag kan inte vara mer tacksam för all den kärlek jag känt i helgen. För all den kärlek jag känner nu. Jag njuter i nuet. Gårdagens bekymmer finns inte mer. Här och NU!
Jag tänker vara mig själv idag. Jag tänker lyssna på mitt inre.
Det är fler än jag som är glad om jag säger så ;D
 

För kärlekens skull

Det har redan gått en hel vecka sedan jag var på väg till Örebro och helgen där jag fann en stor mening med mitt liv! Jag går runt med ett stort leende både på utsidan och insidan. Tänka sig vilken dörr som öppnats. Och jag har fått nya goda vänner för livet!
Igår var det alla hjärtans dag! En dag som ska vara 365dagar om året om du frågar mig. Hursomhelst så fann jag en anledning att baka en kärlekskaka. Fasiken så gott det blev! Kolakladdkaka med hallon. Ingen besvikelse jag lovar dig!


Gäsp

Sitter på tåget mot Örebro med en spännande känsla i min kropp. Det är inte länge kvar nu tills jag är framme i staden jag aldrig besökt. Känner mig lite trött efter gårdagen. Jag hann med precis allt jag ville! :) Tapetserade dock till halv två inatt och efter en hel dag med spring så känns det i kropp&ögon idag. Men det gör ingenting alls! Idag är det fredag. Jag sitter nedsjunken i en skön tågstol med både skvallerblaskor och godis intill mig ;) Life is good!

Detta skulle laddats upp mycket tidigare idag. Men det fick bli nu istället. Med det säger jag godnatt och tackar för en lyckad och rolig första dag i Örebro. :)


Då var man på resande fot, igen

Sitter hos syster i Sthlm och kan inte annat än gilla det. Att göra det till en vana att ses mer ofta det känns helt OKEY för min del! :)
Imorgon väntar en kul dag med lite shopping, fikadejt på en gammal kollega, häng med kompis och syster! Tapetsering ska jag också hinna med, den är jag så galet pepp på! :)) Inte vilket rum som helst som ska tapetseras liksom ;D
Bäst att sova så man är på alerten imorgon!
Bjuder på en bild från gårdagens bak, en på gårdagens sängmys och en från promenaden imorse :)


Semel söndag

Veckans ledig dag. Röda dag. Då tänker man att man ska hinna med SÅ mycket. Tji! En liten kort sovmorgon, en långpromenad, ett träningspass, några tvättar, en tur till affären och sen var dagen slut!
Imorgon är det en ny vecka. Och inte vilken vecka som helst. Utan en vecka som jag så länge sett fram emot.
Jobb till på onsdag sen ner mot huvudstaden och sen vidare mot Örebro. IIiihh så spännande att jag blir lite nervös. Mer än så tänker jag inte säga nu. Jag VET att jag kommer berätta så himla mycket mer om detta om typ exakt en vecka. Ni får vänta tills dess ;)
Dagens fika fick iaf bli smaskiga semlor!

Smink bilder

Igår gjorde jag en lila sminkning.
Det blev så fint att jag var tvungen att stoppa i linserna så att det verkligen skulle få synas! :)
Idag däremot var ögonen alldeles röda och trötta när jag vaknade.
Torr luft på arbetet och linser på det en hel dag var orsaken tror jag ;) Så då fick det bli lite lätt brunsotat med en hel del ljus skugga för att ljusa upp ögonen så dom inte skulle se så trötta ut. Och galsögonen på!
Igår ramlade jag in på Monki och med min ut hade jag två riktiga FYND!2 plagg som jag kollat på flera gånger tidigare och igår var dom så prissänkta att det kändes som jag "tjänade" på att slå till! haha ;)
SÅDANA FYND- BÄSTA SHOPPING GLÄDJE! ;D
Den fina våriga gula skjortan åkte på direkt idag!, kunde bara inte motstå! :))
INSTAGRAM BILDER. CCSTYLING_SE
SOV GOTT! <3

RSS 2.0