Soliga dagar

Tiden bokstavligen springer iväg just nu! Jobb jobb jobb, från morgon till kväll. Att det idag är 23e juli det är ju helt ofattbart !! Snart har jag sommarjobbat klart och då undrar man just hur länge man kommer tycka att det är skönt att vara hemma igen? ;)
Tisdag, på med arbetströjan så kör vi!
Hoppas ni njuter av dessa soliga dagar! Och ni som har lite för er få gärna plocka bär åt mig :);)


Sommarens första brud

Ja i lördags var det dags igen. Första för iår. SÅ himla KUUUUUL! Bröllop alltså! Kärleken & känslorna som finns i luften på en bröllopsdag det är verkligen något utöver det vanliga!
Nog för att jag känner en oerhörd press på mig själv att göra mitt yttersta! Frågar mig sjäv: Varför tar jag mig an såna där uppdrag, bröllop, fixa bruden på hennes största dag i livet. Skulle det va kul eller om bruden brast ut i gråt för att hon är missnöjd med mitt jobb? Ja tankarna kan vara många men när man väl är på plats så är bara allt så himla kul och lyckan att få se en strålande vacker brud som ska iväg och bli fru, säga ja till sin älskade det är magiskt! Som sagt, det är något utöver det vanliga i luften denna dag. Och efteråt längtar man massor till nästa gång! 
 
Anna som jag gjorde i lördags är en så fin tjej, vi klickade direkt. Det var verkligen ett sant nöje att få vara med på deras stora dag. Jag önskar dom  ALL LYCKA i framtiden! <3
Jag stylade hår och smink på Anna och hennes två systrar. Sedan skjusade jag dom till sommarstugan där bröllopet skulle hålla till.
Min kompis Samuel som jag jobbat med tidigare var deras fotograf vilket var jätte kul att vi fick jobba under samma tak igen! :) Han var även super snäll och skickade mig några bilder som har tagit medans jag höll på att styla dom. Dom och några jag tagit själv kommer här :)
 
Här nedanför börjar bilderna som jag tog.
 
 
 

Webb tv

Ja för ett tag sen var jag ute på ett superroligt uppdrag!! Vi spelade in webb tv. Elva olika avsnitt blev det och du kan nu titta på de första fyra avsnitten på underbaraclaras sida. Lite roliga små pyssel och hemmafix. Tänk Ernst fast bättre ;) haha
Kika in det vettja!
 

Roadtripp - del 1

Jag, lillasyster och hennes vovvsing Ayla begav oss på road trip genom Sverige för några veckor sedan. En vecka och 1 dag var vi bortresta.
Det var underbart. Ingenting inplanerat, ingenting bestämt. Vi åkte dit vi kände för. Det enda vi ville var att gå på många olika loppisar. Vi åkte bara små inlandsvägar. Ibland kanske det var mindre lyckat när det bevisligen också finns väldigt dåliga små grus/skogsvägar även i södra delar av Sverige. Men de har ju också sin charm ;)
Vi fick se så mycket fint, många vackra landskap. Vi blev fascinerade över deras växtlighet därnere. Ja ni hör ju själva- vi sprang inte inne i städer och hetsade oss fram.
Hursomhelst så var vårat första stopp Mora. Där fikade vi (supergott!) och handlade lite nödvändigheter så som hundben, resesnacks mm. Därefter hamnade vi på resans enda auktion, mitt ute i ingenstans.
Jag ropade hem en gigantisk korg. Ved eller filtar i den? Ja vi får se. Den kommer passa fint i vårat hus :)) Vi var dock lite upprörda över att vi inte hade större bil alt. släp. Det fanns så mkt som man ville ha men inte fick plats med.;) Där fanns även en loppis där syster fyndade ett kakfat. Därifrån åkte vi ner till Värmland och Pärs bror. Vi blev bjudna på grillmiddag och boende. Kanon va det!
Vidare därifrån passerade vi många små vackra byar, bl. a så kom vi till en loppis som var i en ladugård. Hela familjen var där och tillslut hade nog alla kommit för att prata med oss. De var fascinerade av att höra om våran historia HUR i hela friden hade VI från Umeå/Sollefteå hittat hem till DOM. Haha vi skrattade mest! :D
Många fina människor som fyllde oss med glädje!
Natt 2 campade vi en stuga i Askersund. Jätte fint ställe. Vi åt ute på ett matställe, sedan njöt vi av en lång och vacker kvällspromenad. Dock frös vi så galet mkt på natten. Vi hade missat att det faktiskt fanns täcken. :P
Morgonen därpå var vi snabbt iväg igen. Men kort efter starten så stannade vi till på ett magiskt ställe. "sinnenas gård". WOW! Vi hade kommit till paradiset. En örtträdgård men en helt fantastisk kvinna som jobbar/bor där. Hon kunde verkligen ta hand om oss. Vi var där i 2,5 timme. Vi åt ekologiska smörgåsar med chevré, te med olika smaker från örterna som hon plockade i sin trädgård. Hembakade bullar, och ännu lite mer te. Hunden Chili log i stolen bredvid oss och sov. Ja stämningen där var minst sagt rofylld och det kändes som man fick ständig healing av att bara vara. Och jag fick inspiration till att själv nu läsa på mer om örter och att odla det själv nästa år.
Tillslut slet vi oss därifrån, annars hade vi nog somnat där av all avkoppling. Vi begav oss mot Vadstena.
forts. följer
 

Tittut!

Jag är tillbaka!
Och jag har varit med om så mycket kul sedan sist! Men det får vi ta en annan dag! :)
Här är en bild från Vadstena. Vackert ställe! Dit borde alla åka någon gång :)
Fler bilder därifrån kommer även det en annan dag ;)
 

RSS 2.0