varför vänta

Här hemma känns det som jul nu, det enda som saknas är lite snö där utanför. Därför känns det ännu mer rätt med all julmys inne då det är så grått och färglöst ute.
Jag har fortfarande inte gjort allt, julgranen är tex inte på sin plats mm
Men att byta gardiner, sätta upp ljusstakar och stjärnor. Känna doften av hyacinterna och vackra röda julstjärnor i köksfönstret (som inte är ditsatta när bilden togs;)). Småtomtar lite här och var. Det var på sin plats.
Julen går ändå så snabbt så varför inte få njuta av den någon vecka extra?

Så där ja!

Fakta: Det handlar endast om att ta tag i saker och ting!
 
Förra fredagskvällen var tipptopp! Två urgoa brudar från jobbet (plus en sambo) kom till oss och vi hade världsbästa pysselkvällen (läs natten) De möttes av ett hus fullt med levande ljus, en doft av hemmagjorda pepparkakor och maffiga lussebullar, som jag bakat under dagen. OCH julmusik! Så så såå mysigt! Stämningen var på topp! Varvandes mellan skratten skapade vi ivrigt snygga ting med våra händer. Surrade glatt och plötsligt var klockan två på natten. Vi hade med lätthet kunnat hålla på i en evighet! Sjutton va skoj det är att pyssla och göra fina (och även mindre fina) saker. Det måste bli en "favorit i repris".
Det finns på tok för mycket kul inom pyssel plus att vi hann typ bara med hälften av allt vi ville göra. Hur som helst så är jag ruskigt nöjd med det jag lyckades skapa denna kväll(natt).
Tog som hastigast lite bilder för att kunna visa er.
 

senaste plåtningen

Förrut måste jag ha haft all tid i världen. 
Tyckte jag så ofta hade tid att vara kreativ, skapa massa olika makeuper, måla, bli fotad, mm sånt som jag älskar att fördriva tiden med. Eller kan det kallas "lathet" så det är därför det inte blivit av..? Jag tänker försöka ändra på detta, lite i smyg så att tiden inte märker av vad jag pysslar med.
Och saken är den att jag faktiskt blev plåtad för sisådär två veckor sedan. Fotografen hette Emil Nyström och det va första gången som jag stod framför hans kamera. En grymt duktig kille som kan sin grej. Han ville ta enkla och rena bilder. Inga krussiduller bara snygga bilder, helt enkelt! Tycker att vi lyckades rätt bra!
 
 

första novemberhelgen

Förra veckan var det kallt. Så pass kallt att det var frost ute hela dagarna även fast solen lyste klart! Vackert!
Nu är det dunder grått och regnet bara öser ner. Man blir lite slö i kroppen, trött i ögonen och önskar att solen och lite snö kunde titta fram. Det blir mörkt ute så himla snabbt nu. Det är ändå rätt mysigt om ni frågar mig. Det är okey att krypa ner under filten och bara mysa. Jag tänder massvis med ljus så fort jag får chansen, har även satt upp en del ljusslingor. Vill helst av allt gå all in och börja pynta med ljusstakar och känna lukten av lussebullar men det får vänta i någon enstaka vecka till.
Denna första novemberhelg fick jag kärt besök av mamma och moster. Super mysigt. Vi åt gott, bläddrade i massa tidningar, surrade glatt och umgicks i det stora hela. Jag fick även hjälp att tejpa samt lägga vadd i våra fönster. Skönt att det är gjort. Nu är vi redo för vinterkylan. Okey. Här nedan ser ni nu att jag även satt upp de första tomtarna. Men de är våra "hustomtar" så de är inte vilka tomtar som helst plus att jag fick det i present av moster ;)

RSS 2.0