charmiga lantliv

Alla som följer mig på Instagram har sett denna bild. Men jag känner att jag vill visa den för alla er andra också.
 
Det var en kväll förra veckan när jag jobbade sent. Kom hem ännu senare och möttes då av det här vackra!
Dels så hade Roys nya (inte alls oväntat-helt fantastiska!) nya bok kommit med posten. hurra!
Och bredvid detta paket stod denna super fina höst bukett! Och tro nu inte att det är min kära sambo som plötsligt köpt blommor till mig...nä det va faktiskt ännu bättre. Några grannar hade kommit över tidigare samma kväll och hälsat oss välkommen till byn! Men HUR FINT!? Jag älskar detta charmiga lantliv!
Många gånger har man flyttat i sitt liv. Från den ena lägenheten till den andra.
Man har haft turen om man sagt mer än ett hej till enstaka grannar. Detta faller mig inte alls i smaken.
När man bor så tätt inpå varandra så ogillar jag känslan att veta så lite om folket runt om mig.
Att nu då äntligen vara husägare i en super mysig lite by långt ut i den norrländska skogen, där man har grannar som promenerar hem till oss, bara för att få knacka på dörren och hälsa oss varmt välkomna till byn!
Det får mig att bli lycklig från topp till tå!
 

Carro á la 50-tal

 Ja detta är min look nuförtiden. Lite 50tals känsla. Förra veckan var jag och hämtade ut mina nya brillor.
Och det där med att välja ett par klassiska, diskreta, svarta bågar- ja det är inget för mig!
Ska det va så ska det!
Och det bästa var att jag har letat efter ett par sådana här glasögon ända sen i våras.
Jag visste EXAKT hur dom skulle se ut. Dom skulle se ut precis som på bilden nedan! :)
Tror ni jag blev nå glad när jag fann dom för ett par veckor sedan?
Dom sitter som en schmäck!
 
 

så himla trevligt

Helgen som just passerat oss var en riktig kanon helg!
För det första så var jag ledig fredag-söndag. Det är något som alla borde vara ofta! Tredagars helg. Man får så otroligt mycket mer tid. Fredagen donade jag på här i huset. Gjorde sånt som inte hunnits med under veckan. Åkte till stan för några ärenden, tränade, hade myskväll med tacos, snarra och idol.
Lördag var jag in och körde ett danspass på morgonen. Efter det plockade jag upp Sandra som följde mig hem. Vi lagade lunch, tog en skön promenad i skogen med hundarna, fotade vid sjön, hade sminkstund och sen var vi bjudna på middag hos en vän där vi bla. såg på "körslaget-finalen".
Slutligen söndagen kunde jag också ha som slappar dag. Hann få ännu lite mer gjort här hemma och sen på kvällen var vi bjudna på mat och kalasfika hos syrran.
Igår när måndagen kom så kändes det bara skoj! Jag hade fått en lång helg där jag hunnit med både nytta och nöjen! Bästa känslan!
 

Porträtt

Ja här kommer en bild på mig själv.
Det var för si så där två veckor sedan när min förra kollega Samuel, som för övrigt arbetar som fotograf, ville ta en bild på mig. Klick klick så var det gjort. Och för att bara ha ställt mig framför kameran, stått där i max fem minuter, inte lagt ner någon tid på att piffa mig själv innan och så blev det SÅ här bra!
Samuel är grym! Jag gillar den här bilden tok mycket! 
Kolla in hans sida. Där finns det många fler ansikten som är med i hans "porträtt projekt"
http://www.picturelakefoto.se/
 
 

 
 

Helgens bygge

Den här helgen har vi haft bådas föräldrar på besök. Igår mina, idag Pärs. Endast för att hjälpa oss att smacka upp vårat staket. Jag jobbade på Body shop hela gårdagen. Och Pär hoppandes på sina kryckor. Ja ni fattar ju själv...vilken himla tur att vi har världs snälla och hjälpsamma föräldrar! Utan deras hjälp hade det där staketet mycket troligt legat där i en enda stor hög till nästa vår. Hurra för hjälpen!!! Nu är staketet på plats!! :D En lättnad för mig som varit så nojig med närheten till vägen och lösspringande hundar. Jag kan från och med idag bara låta dörren stå vidöppen och låta våra djur springa fritt inne som ute!
 
 

ett besök

Nu när jag varit så kass på uppdatering så måste vi spola tillbaka tiden lite. Närmare tre veckor. För tre helger sedan så fick vi äntligen åka hem till mor och far och mitt kära barndomshem. Vi hade en lång helg med mycket trevligheter. Hälsade på moster. Fikade massor. Tog sköna hundpromenader. Snickrade dop present. Fotade en hel del. Kort och gott sagt - en härlig helg!
Älskar hösten med alla dess vackra färger. Det var det som stod i fokus i mitt kamera objektiv. Besökte en plats där jag ofta promenerade under min uppväxt, tillsammans med lillsyrran och våran älskade morbror. Höjdpunkten på denna promenad var- att gå över en hängbro. Då var det JÄTTE spännande och kul! Nu var det högt och rätt svajigt MEN fortfarande spännande och kul! Barnasinnet lever kvar och minnena blev många och starka. Ljuvliga minnen. Tur att dom finns. Här kommer några utvalda bilder.
 

RSS 2.0