Dagens bak

Det enkla är ibland det godaste!
 

Energiboostar

De senaste dagarna har solen valt att titta fram. Eller så är det molnen som valt att ta avstånd.
Hur som helst så är det så underbart!!! Jag tror alla känner lika. Längtan efter soliga dagar har varit stor! Allt detta dagsljus som nu strålar in genom alla fönster är så himla magiskt!
Jag njuter så mycket jag bara kan! Tar till vara på varje minut. Även fast jag, som idag, är ledig så ställer jag väckarklockan på 07.15 för att få vakna och få se hur ljust det är ute. Klarblåhimmel och en sol som är på väg upp. Jag skuttar genast upp för att få så en sån lång dag som möjligt. Och idag har vi det bra.
Bröjade med att baka lite i förmiddags då våran frys ekade tomt på fikabröd. Jag gjorde två enkla kakor. Chokladbollar och kolasnittar. I min värld är det harmoniskt att baka. Och gott blev det också. Sedan tog jag med mig hundarna en skön promenad. Tassar som blev lortiga då nästan all snö på vägen tinat bort eller blivit till stora vattenplöar. Fåglar som kvittrade i kör och en å som tittar fram mer och mer. När vi kom hem satte jag mig på altanen, lapade lite sol samtidigt som jag kastade massvis med snöbollar.
Nu har solen gått ner och hundarna ligger nergosade i filten och sover djupt. Då passar jag på att sitta här en kort sväng innan det är dags att påbörja middagen. Jag har haft kameran hängandes runt halsen idag. Kul för då har man plötsligt lite bilder från idag att ladda upp ;)
 

Hello Friday!

Ute är det riktig snöyra idag! Men vad gör väl det när man kan vara inne och bara må gott. Nog för att jag tycker det är lite härligt ändå. Det där med snöyra. Jag var ute och skottade tidigare idag samtidigt som jag busade med hundarna. Friskt och uppiggande! En stund. Sen går man in i värmen, tänder ljus, dricker en kopp varmchoklad och virar in sig i en filt och bara myser i en enda stor hög på golvet!
Ungefär så har min dag sett ut.
Livsnjutare.
Denna veckan jobbade jag på shoppen endast i måndags. Så imorse fick jag ett il. Tydligen gått för många dagar ostylad ;) Sminkade och fixade håret. Tog lite bilder. Sen tvättade jag bort allt och borstade ihop håret i en tofs. Dagens korta kreativa stund. haha

 
 Trevlig helg!!

En regning vinterdag

Jag njuter av en ledig måndag. Denna måndag låter jag min kropp få ta igen sig. Ute regnar och blåser det. Jippi. Då ligger djuren mer än gärna och myser med mig i soffan. Måndag innebär ju förstås också "måndags dans" med Maria på IKSU. En timme där man få släppa loss och ha skoj! Det är också ett sätt att ta igen sig ;)
 
Sista tiden har det varit lite flängande. Jag tog med mig hundarna och åkte hem till mor&far förra helgen. Något jag tycker om, att kunna göra spontana små resor. Jag&mor tog en dagstripp ner till Svall. Shoppade bla. 301stycken ljus. Får väl se hur långt det lagret räcker. Höjdpunkten på den trippen var ändå när jag fick krama om och ta en snabb fika med Linnéa. Vi hade inte setts sedan deras bröllop i augusti!!
 
Sen har det blivit mycket jobb. Både med firman och the body shop. Super kul! Just nu är jag på Norrlandsoperan tillsammans med den fantastiska stylisten Pia. Hon stylar håret och jag sminkar till föreställningen Eugen Onegin  Ett väldigt roligt uppdrag där man ständigt vistas kring riktiga sångfåglar. Den hade premiär i lördags och nu i veckan är det 3 föreställningar kvar.
På söndag när jag är ledig nästa gång då ska jag precis som igår, baka något sliskigt för att sedan frossa och BARA slappa framför OS hela dagen lång.
 
Och i lördags innan operajobbet så stylade jag smink&hår på denna superfina tjej från Stockholm som skulle på bröllop här i stan.
 
 
Life is good!

RSS 2.0