Livets viktiga uppgift som förmedlare

Som så många av er vet så är jag en riktig djurälskare! Att få vara i närheten av ett djur, tamt eller vilt. Sitta och skåda djurens beteenden eller bara höra på vacker fågelsång. Alla detta gör mig väldigt gott i själen. Jag känner mig lyckligt lottad som under hela min uppväxt har haft turen att få ha många djur omkring mig. Att växa upp på en bondgård mitt bland höns, hästar, hundar, katter, grisar, tjurar och alla deras ursöta ungar. Det var såklart inte så lättsamt och roligt alla gånger men jag fick lära mig mycket om livet och det var ett liv jag inte ville vara utan.
 
Förra året började en "ny" resa för mig. Resan inom mig själv. Den bästa resan jag gjort i mitt liv! Jag tog tag i min förmåga att tala med djuren. I hela mitt liv har jag känt ett väldigt stakt band till djur. Jag har känt mig trygg och förstådd i deras närvaro. Och när en okänd kvinna sa till mig att "du talar med djuren" så satte det igång någonting inom mig. En nyfikenhet som var större än allt. I februari/juni förra året åkte jag därför iväg till södra Sverige och gick en grund-/fortsättningskurs i just Djurkommunikation. En helt ny värld öppnades framför mig. Och den var precis som när jag var liten. Så underbart,lyckligt, starkt, ibland ledsamt och tungt men ändå, det var det liv jag inte vill leva utan.
 
Livet som djurkommunikatör. Att få lyssna på djur som kanske aldrig fått blivit hörd. Jag kan säga er att det är helt fantastiskt vilken lycka dom visar och vilken otrolig upplevelse det är för både mig och djuret. Alla gånger! Att få förståelse för olika situationer. Att kunna få en annan slags harmoni och kontakt med sina bästa vänner.
 
Jag känner ett ansvar. En glädje. Jag vill hjälpa. Att kunna hjälpa. Under hela mig uppväxt trodde jag att det var veterinär eller djursjukskötare som jag skulle jobba med i vuxen ålder för att hjälpa och få arbeta med djur. Då visste jag inget om Livets som djurkommunikatör. Men idag vet jag bättre. Och det ger mig så mycket glädje och positiv energi tillbaka! Min uppgift som förmedlare är på alla sätt magiska. Att genom telepati kunna göra stora skillnader för både djur och människor. Det är häftigt!
Och när jag har fått bekräftelse från djurägare som ex dessa ord: "Som ägare har jag verkligen fått en annan bild. Ett uppvaknande. Jag upplever verkligen att det blivit annorlunda hemma efter detta och det är på ett väldigt positivt sätt. Det är jag väldigt tacksam över! :)"
Då blir jag alldels rörd och det jag kan göra känns ännu viktigare!
 
Jag skulle kunna berätta många fina och helt otroliga historier som jag fått uppleva.
Om du eller någon ni känner skulle vara nyfikna att testa på detta så är ni varmt välkomna att höra av er.
 
Nu önskar jag er en strålande dag fylld med kärlek! <3
 

I will give you some more

 
 
 

let me take a selfie

Här kommer en hög med selfies ;)
Kände att det va alldeles för längesen som jag sminkade upp mig och tog lite kort.
Nu i vår/sommar är färgen gul het inom makeup världen och jag förstår verkligen varför! Så förbaskat snyggt! Många tror att dom inte kan bära upp en sån färg men det ska jag tala om för er att ALLA som jag har sminkat den senaste tiden med gult passar SÅ otroligt bra i denna pippifärg! Än en gång handlar det om att VÅGA! ;D
 

Älska sommaren!

Ett par instagram bilder. ccstyling_se
Det har varit en hel del riktigt varma sommardagar den sista tiden. SÅ så underbart !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Idag är det kallare och grått. Och det gör mig tokig hur lätt påverkad av vädret jag är. Dagar som dessa blir jag segare än allt och känner inte för att göra ett skvatt! Tur då att jag har två hundar som "tvingar" ut mig på promenad. Då kommer förhoppningsvis energin tillbaka så jag åtminstone kan få nånting gjort! Men hej! Bloggat har jag ju nu gjort och det va inte direkt igår :P
 
 

Skolbalen

Förra måndagen var jag i Skellefteå. Jag fixade smink och hår på Frida (Pärs syster) till hennes bal. Det är alltid lika kul med bal. Att se alla fina långklänningar och håruppsättningar. Denna gång var det lite extra kul eftersom hennes kavaljer för kvällen var Pär. De gjorde en storartad entré på en järnhäst som pappa Tord drog fram. Det blev succé. Frida vann priset för bästa ekipage. Pär som trodde att han skulle kunna smyga in på balen obemärkt lyckades inte särskilt bra. hehe
Här kommer några bilder från dagen.
 
 

RSS 2.0