en vänlig grönskas rika dräkt

Ute på gården blommar det för fullt nu. Underbart! Det är sommar och doften av liljekonvalj eller syrenen är ljuvlig! Bilden längst ner är på min hemmafixade blomlåda. Jag var nära på att göra mig av med den då jag inte alls gillade hur den såg ut. Då kom jag på att min kära vän dekorplasten kanske kunde rädda upp det hela. Och ja! SÅ nöjd! Det blev ju toppen! Vips så hade jag en riktigt snygg blomlåda. Super enkelt och superbilligt! Gillas!! :D
Att pyssla och vara kreativ är något som jag ständigt måste göra för att må som bäst. Just nu ligger jag på köksgolvet och ritar krumelurer som ska bli snickarglädjen till vår bro. Det är det finaste jag vet. Gamla hus med massa fin snickarglädje. Så nu ska vårat fina gamla hus snart få sträcka på sig lite extra. Om jag lyckas så kommer det blir hur bra som helst! Peppad och ivrig till tusen på att få det klart.

kakbak på liljebacken

Vanliga bondkakor som jag pimpade med chokladknappar. Lite cookiestyle. Enkelt och gott!

fantastiska midsommar

Såhär i efterhand gjorde jag helt rätt i att längta väldigt mycket till helgen som var! Den visade sig bli perfekt och helt underbar på alla sätt och vis! Lilla syster och M kom fram hit sent på torsdags natten.
Midsommarafton spenderades här hemma tillsammans, första dagen med riktig sommarvärme, som turligt nog höll i sig hela helgen! Vi åt massor med gott (premiärsitta ute och äta på altanen,tjoho!) gjorde blomsterkransar, gick promenad, och bara mådde gott av varandras sällskap!
Midsommardagen åkte vi på picknick till havet. Älsklings L somnade när vi kom dit och sov gott av havets brus i skuggan under ett träd. Väl hemma igen spelade vi kubb, hade filmkväll mm.
Söndagen tänker jag inte ens gå in på. Den var också en dag i gott sällskap! Tråkigt nog kallade vardagslivet tilbaka dom till Åre så det fick bege sig hemåt. Vi önskar att dom bodde närmre. Men är ändå väldigt tacksam för helgen som vi fick tillsammans! Och nu i sommar kommer vi ses lite mer ofta.
 

med en midsommar på fredag

Det är nu bara ett stenkast till fredag och midsommarafton.
Kanske kan sommarvärmen komma då? Hoppas!
Midsommar är lika underbart som julafton. Jag älskar det! Och vi får finbesök från Åre. Bara det! Ser fram emot det här helgen kan jag lova er! Och snart, snart så går P på semester också. Wow! Tänk. Ska han vara hemma med oss alla dagar i veckan!? Magiskt!
 
Senaste tiden har jag pysslat med att planterna blommor ute på gården för att få sommarfeeling(utan att lyckas), jag har arbetat en dag, umgåtts med goda vänner och förra torsdagen tog jag&Loveli en sväng hem till mamma. Såg ett sagolikt prinsbröllop och hälsade på moster mm.
 
Idag har vi spenderat dagen hos Emma o Lilly. Vi surrade,fikade och tog en skön promenad i solen (där vi oväntat stötte på en orm!) uuuh! Det är verkligen härligt att ha så nära till varandra. Och tids nog kommer våra flickor ha ut ännu mer av varandra också.

H U R R A

Hurra för min lilla älskling som blir 3 månader idag.
Du är en riktig solstråle som lyser upp hela min tillvaro!
K Ä R L E K
 

doften av sommar och jord under naglarna

Idag har varit en toppen dag! Solen skiner och det har inte regnat på hela dagen. Otroligt skönt!
Loveli sov just ingenting igår så idag tar hon igen sig. Det innebär att jag har haft tid till saker som att stöka bort disken, tvättat,planterat om några pelagoner och till och med kunnat äta i lugn och ro ;) Jag känner mig så innerligt tacksam för livet. Jag brukar stanna upp lite nu och då och tänka på allt fantastiskt i mitt liv. Idag var en sån stund när jag satt där ute på bron till vårt underbara hus, planterade om blommor, fåglarna kvittrade, häggens ljuvliga doft av sommar, våran vackra dotter sovandes i vagnen, grannarna cyklade förbi och vinkade glatt. Fullkommligt älskar att bo här ute på landet. Jag kan inte känna mig mer hemma! Det är sån frihet och för att inte tala om hur lyckliga våra fyrbenta är här i paradiset.
Vi kör lite träning här hemma nu. Att ligga på mage och vända sig till rygg. Hon gillar det 2 av 3 gånger ;) Hon begriper inte varför jag ska envisas med att lägga tillbaka henne på mage när hon väl lyckats ta sig till rygg. Men jag tar det i hennes takt. Hon ska ju tycka att det är kul annars ger det inget! Något som hon gillar mest just nu är att sitta och stå upp. Sjävklart med stöd. Liten får känna sig stor.
Självklart ska Emil och Greta vara med. Och ankan. Greta försöker få Loveli att leka med henne. Det kommer :) Ser fram emot den dagen. Dom tycker verkligen så mycket om sin lillasyster.
 
 
 

en sån dag

Hej och hopp!
Den här veckan blev inte alls som jag tänkt. I måndags blev jag tok förkyld. Och med för lite sömn i bagaget så känner man sig extra hängig. Rätt intensivt att vara sjuk och ha en liten bebis som självklart just då ska ha en lite sämre dag där sömn inte står på schemat. pjuh! 
Igår var det föräldraträff men det fick vi hoppa för natten till tisdagen så var det dags för L att åka på förkyldningen. Usch! Tur att hon ändå skrattar och är glad! Men det gör ont i ens hjärta att se sin lilla älskling sjuk.
Hon sov och åt mest hela dagen vilket gjort att hon idag känns lite piggare. Peppar peppar.
Idag kände jag mig lite uttråkad på att bara gå här hemma. Så lilla stjärnan och jag tog oss en tur till Ica maxi. Det räckte gott och väl ;)
 

my sweet angel


Älskade tjej. Tänk vad du gjort med våra liv. Du har skakat om hela vår värld. 
Du betyder allt för oss!
Tiden innan du kom var så mycket tråkigare. Livet har fått en helt ny mening.
En guldkant på våra liv tack vare dig. En obeskrivlig kärlek.
Tacksam. Förälskad. Lycklig
Igår. Idag. Imorgon. För alltid
<3
 

RSS 2.0