Friheten på landsbygden

Idag var vi åter igen på hemmaplan. Det har varit en bra dag med superhärligt väder!!!. SOL! Man blir ju lycklig! Startade dagen med en tuff morgonpromenad då plogbilen inte hade hunnit kört undan all snö som föll natt. Extra träning intalar jag mig. Sedan har jag gjort saker som skottat gården, tvättat, busat och lekt med jordens busfrö, varit ute och kört pulka i skogen, piffat lite med mina senaste loppisinköp mm. Nu är klockan halv elva och lillfröken somnade just. Dags för mig att göra desamma. Ligger i soffan och andas ikapp med Elivs som ligger och kurrar tätt intill. Strax börjar en ny dag, fylld men nya äventyr.
Vackert med vinter och jag ääääälskar ljuset som kommit tillbaka till oss!
 

helgen som passerat

Jag och Loveli tog bilen och körde ner till mamma/mormor och pappa/morfar. Det blev rätt hastigt bestämt.. men det kanske är då det blir som bäst.? Helgen vart hur som helst tipptopp! Bästa kompisen Marre var också hemma så vi fick umgås hela fredagkväll och söndagdag! Hann med mycket snicksnack och även en helt magiskt skidtur på Helgumssjön! Det va så vackert väder att det inte fanns på kartan att vara inomhus! Energipåfyllning deluxe!
Lördagen hann vi med ett besök till Moster. Jag svängde även förbi Erikshjälpen där jag fyndade lite smått och gott. Summering av helgen- suverän från start till slut.
 

RSS 2.0