från ett finkalas

Här kommer ett "gammalt inlägg". Nja alltså det va längesen men uppdaterats här  på bloggen har det inte gjorts. Jag pratar om dopet som vi hade för våran älskling i höstas. Det var en väldigt lyckad och fin dag tillsammans med våra familjer. I mitt huvud fanns en tydlig bild av hur jag ville att det skulle se ut här hemma på fikabordet och tycker att jag fick till det precis så! Så det var ju skönt ( även om jag sprang runt som ett tok i pyjamans och fixade det sista 40min innan dopet skulle börja!)haha  Men jag hann både byta om och komma dit i tid till kyrkan så.. nemas problemas ;) Slutpratat. Här kommer bilderna.
Tack alla inblandade för att ni gjorde hennes dopdag så bra!
 
 
 

i sin favvo kofta

Min moster är den bästa! Hon är bra på mycket men så otroligt duktig på att sticka! Jag är mäkta imponerad att man jag sticka så bra och fint trots att hon har väldiga problem med händerna pga sin reumatiska värk. Hon kan liksom knappt öppna ett mjölkpaket eller skära en bit ost problemfritt men är det nånting hon är världsbäst på så är det sticka värmande och helt underbara koftor och sockar till min skatt! <3

Sen höstutflykt

I den sena hösten, närmare bestämt allhelgona helgen så hade vi finbesök från ösund här. Våran bästa syster Marre! Vilken toppen helg vi fick! Dock går tiden alltid för fort, man har massor kvar som man vill göra och prata om men tiden räcker liksom inte till. Vi stressande inte upp oss för det utan hade det bara jäkligt trevligt! Tog en utflykt till en sjö i närheten av där vi bor. Grillade korv&drack varmchoklad nästan en hel dag hehe. Livet på en pinne!
 

Uppdatering del 1

Eftersom jag har varit urusel på att priotera att sitta här att skriva så slänger jag nu upp massa bilder istället från tiden som varit.
Kort sagt kan jag säga att det blivit ett nytt år, 2016! Hjälp! Min älskling fyllde igår 10 MÅNADER!! Stora tjejen som är världens snällaste, roligaste, busigaste, ivrigaste, snabbaste på att lära sig gå(7,5månad!). Hon har allt! Och jag vill spendera varje minut med henne.
Kort sagt kan jag även konstatera att 2015 var klart det bästa året i mitt liv. När man får barn ändras livet verkligen helt och hållet på en endaste sekund! Allt fokus hamnar på det lilla mirakel som kommit till en. Magiskt, fantastiskt, helt underbart men också massor med prövningar och utmaningar som man ställs inför. Meningen med livet brukar folk så klyschigt säga, och tamme tusan ligger det väldigt mycket sanning i det!
Det är med stor glädje som jag ser fram emot det här nya året som redan börjat rulla på. Allt vad det kommer innehålla!  Först tjejvasan, 1års kalas, fjällsemester, bröllop, badrumsrenovering, måla huset, se Loveli utvecklas och lära sig ännu mera.
 
 

RSS 2.0