Ursäkta tystnaden

Ja ursäkta tystnaden här på bloggen men jag är denna vecka på roadtrip med lill syster. Så vi har fullt upp med att läsa kartor, fika gott, bo på camping och bara vara här och nu! Gott mår vi verkligen!!! :)
Det finns verkligen så många fina platser i detta avlånga land. Just nu är vi i Gränna och ser ut över Vättern. Dags att sova. Imorgon är en ny dag med nya platser att möta! :)


zooooombie

Här kommer resultatet från våran zombiekväll förra lördagen. Fotonord fotade. Bilderna togs bland annat till Zombierun Sverige som ska gå av stapeln i Sävar i augusti. Vi hade en väldigt rolig kväll. Det kanske syns ;) Variationen är så kul! Ena dagen gör man skönhets makeuper och nästa en zombie! Man kan verkligen göra det mesta med smink! Hurra säger jag! Love my job! Nog pratat. PS. Anmäl en till tävlingen, lär bli succé! Här kommer bilder! Känsliga tittare- titta bort ;)

summer dessert

Häromkvällen gjorde jag en superlätt och god efterrätt. Rätt mastig, man skulle kunna haft i lite frysta bär om man velat lätta upp lite. Det ville inte vi! :P Chokladpudding med grädde. I mina kosta boda glas och med en blomma på blev det genast mer sommar känlsa över denna dessert.

Grannflickorna

I fredags var dagen när jag skulle ta tåget ner till Kramfors och styla mina två grannflickor hemifrån byn. Det var verkligen en dag jag så länge längtat efter! Vi är som en enda stor syskonskara där hemma. Och dessa två är de yngsta i byn så det var speciellt. Jätte kul! Men man kan verkligen inte förstå! Att de tar studenten. Det borde innebära att jag inte är en ungdom längre. Äsch det är insidan som räknas. Inte en ålder, en siffra. Utan känslan inombords. Det är iaf kul att se alla oss växa upp även om man ofta saknar bullerbyn tiden. Allt har sin tid.
 
Hur som helst. Tåg-helvetet ställdes in. Tydligen något som gått sönder. Ovanligt!? morr! Ersättningsbussen kom rätt sent, och så fick man hoppa på och såg ett liiiitet ljus i tunneln. Jag var så jävulskt stressad! Hade ju en väldigt viktig tid att passa!! Plötsligt blev jag och typ 5 st till tillsagda att kliva ut. Bussen skulle gå direkt till övik och svall så för oss andra va det bara att hoppas som de sa att en annan buss skulle kunna komma och plocka upp oss.
Herregud jag vill inte ens tänka tillbaka på denna stund. Känner stressen jag kände just då bara av att skriva om det!!! Ringde runt och frågade om det fanns någon som hade en bil att låna ut! PANIK!!! Det slutade med att Pär, världens snällaste, gav mig hans bil. Bilen som har verkligen behöver i jobbet. Men jag var uppgiven och nära till gråt pga tågets jäkla dåliga system och paniken över att inte komma ner till flickorna som väntade mig!
Tacksam är bara förnamnet! Jag körde järnet och kom ner sisådär 1,5 timme sent. Då var det tur att man har haft arbeten där man arbetat under orimlig press! Jag hann, det gick finfint. Och så vackra dom är!!! Det gör mitt jobb lättsamt!
Jag kommer iaf aldrig att glömma denna dag! ;D
<3
Ida till vänster och Olivia till höger är smink&hår stylad av mig.


 

Anna

Förra veckan så sminkade och stylade jag håret på en väldigt fin tjej vid namn Anna. Hon skulle på gala här i stan och ville vara lite extra fin då. Vardags men ändå lite extra. Jag ska fixa henne i sommar också, då hon ska stå brud. Så roligt! Jag längtar tills dess! Och jag saknar den orangea/ jordgubbsröda hårfärgen i mitt hår när jag ser på henne. Den är verkligen jätte fin! En dag ska jag ha den igen. Så måste det bara bli :)

Från veckan som gått

Det har varit en minst sagt fullproppad vecka! Jobbat på shoppen, jobbat med ccstyling, varit på möten, fixat olika saker med huset, tränat, mm mm mm. 
Och i fredagskväll samt igår kväll så var jag och P ute och slirade på brännbollsyran. Massor med folk, massor med mygg och massa bra musik! Underbart att stå under bar himmel och dansa loss tillsammans med flera tusen andra! Det var väldigt lyckat :) Idag har man därför tagit sig en lite längre (välbehövlig) sovmorgon. Nu ska jag snart iväg och hjälpa en kompis att flytta. Sen imorgon är det måndag igen och en minst lika fullspäckad vecka väntar! I like it!
 
 
 

RSS 2.0