äntligen

Igår va det äntligen torsdag. Dagen som jag längtat efter så. Min enda lediga dag denna vecka. Så mkt va det som skulle göras. Gjorde bara såklart så mkt som jag hann utan att stressa. =)

Dom nya fina julgradinerna är uppe, stjärnorna,har varit på stan och shoppat ihop min adventsljusstake. Mkt njöd med allt julmys som blivit.
Ute är det snöstorm så vi ha hållt oss inne så mkt som möjligt.
Ha inte hunnit baka något. Jag kom på en mkt spännande recept igår innan jag somnade. Måste testas snarast! =)

Idag har snön vara vräkt ner och den gör det fortfarande!
Nu ser jag idol och njuter av att bara ligga i soffan och ladda inför helgens jobb.

Efter en dags pyssel så blev det såhär lite kort&gott =)


Hur?

Hur kan man plötsligt få en "knarknäsa"? Jag har blivit superkänslig. Tackolov är det inte hela tiden men oftast.
Mår illa av alla lukter jag känner då. Blir dunderäcklad av mat,avlopp mm. Kakor går bra iaf,den lukten är god ;P

Igår fick jag mina första julklappar..3stycken. Wooho de ska börja ramla in i god tid ;) Självklart få dom ligga på sin plats orörda tills dopparedagen. 
Jag fick även igång köksklockan igår. Många skulle tycka jag va knäpp som väljer att ha en gammal klocka som låter hela tiden. Men inte jag. Jag kopplar det till mina fina minnen. Slaget av just denna klocka som jag hört så många gånger på en alldeles speciell plats. Kärlek är vad jag känner. Plus att moster ha liknande klockor som man alltid somnar till. Inatt sov jag väldigt skönt.

Nu ska jag ut på långpromenad.   

Imorgon är det dags. Storstädning och adventsfix.

Några härliga bilder från vackra morgonpromenixar. Inte alls detta fina väder idag.
Första bilden: Tyckte ljuset va så häftigt att jag höll på stirra mig blind i solens starka ljus.






härliga helg

Denna helg ha jag en ledig helg som dom allra flesta. Riktigt härligt. Igår va jag ute på en liten shoppingtur..köpte två ljusslingor&4adventsljus. Slingade håret på syrran på kvällen sedan åkte jag och hundarna till Ida och kollade film. En bra dag! Pär hade fullt upp med att umgås med sina lagkamrater.

Idag ha vi en slapp o skön dag tillsammans. Ha promenerat, fikat och sett på massa skidor på tvn. Gillar starkt att vinterstudion har dragit igång =)
Åh idag började greta löpa för första gången. Jippi. Stackars hon o stackars oss ;P

Jag har även bokat min resa till stor stan nu. Känns så kul. Att åka ner och få känna puls, hitta klappar och mysa med vänner&syster. Och gå på julmarknader. Ja nu har jag något att se fram emot. Men hela denna tid tycker jag mycket om. 
 
Min önskelista finslipas.

Dags att fortsätta slappa =)
Imorn är det jobb igen (=

Färdig bild som ska upp på jobbets väggar. Haha
Det fina spetslinnet som jag har på min är ren vintage. Hittade det i ett gammalt hus som står på vår gård hemma. Är väl från 60talet el nått, långt tillbaka iaf ;)


Min kropp den sover

medans jag ändå sitter här vaken. Jag ha "helg" nu. Känns skönt! Slut i alla kroppsdelar efter helgens jobb, hade önskat mig sovmorgon imorse,fast det är ngt man aldrig kan räkna med. En hoppande greta flyger över en,väldigt pigg&glad gör allt för att man ska kliva upp&ngt annat går inte heller att göra. 
Ute är det grått&grått. Jag sitter här,men sover fortf inombords.
Skulle iväg&träna men än kommer jag ingenstans. Gillar lugnet och att inte behöva göra så mkt. (fast jag vill)

Nu är det dags att göra lunch och invänta pära. Sedan blir det nog promis med rebban&vovvarna.

Bjuder på bilder från våra personalfoton. Jag gjorde Ida&hon gjorde mig. Kul va det! =)
Det är dock inget proffs som retuscherat dom ännu..bara jag själv som trixat lite med färgen :P
Gillar dom starkt ändå! (vi är naturligt snygga hahaha ;))   








oh herregud

vilken huvudvärk!. Min dag har varit ett enda kaos. Om inte Carro får äta frukost så kan det lätt bli så. Va tackolov väldigt längesedan ngt som detta hänt.
En morgon med enbart stress. Och vem får för sig att krusa hela håret? eh jo jag! Ja jag hann ju iaf det. Och gå med hundarna. Samt ge G medicin&mat. Men det va allt. Äta frulle,borsta tänder,tvätta ansiktet,ta på sig andra kläder,,,ja men allt! jag hann inget, INGET! herregud. Kom just hem, ha varit ute med hundarna igen och NU ska jag äntligen dricka den första droppen på hela dagen, samt laga mat! Det känns hur bra som helst. Maaat! haha
ja jag erkänner jag är hungrig,törstig,trött,ont i huvvet och min kropp vill bara ligga ner.

Dags att få energi igen.
Jobbar fre,lör,sön. och då kan det behövas massa massa energi.
För övrigt vad jag gjort idag då så ha jag varit på jobbet och stylat några ur personalen. Vi ha tagit personalkort som ska upp på väggarna i studion. =)


tudeluu

Tisdag 9e nov.
Klcokan är efter fyra och jag det är kolsvart ute redan. Inte konstigt att man är blir trött tidigare&känner längtan efter allt juleljus.

Helgen spenderade vi hemma hos min familj. Syrran&F va hemma från sthlm också. Besökte lillasyster&M där jag fick leka med lilla kattungen Maja& mysa med Ike (valpen döpt av mig) han hade lugnat ner sig otroligt mkt!
Mamma hade självklart läst mina tankar och bjöd på supergoda middagar och godsaker som tårta och julskinka.
Emil och Greta var ute typ hela tiden. Sprang runt och hade den roligaste helgen på länge!.

Måndag,igår. Då va det dax för sundsvall igen. Djurkliniken. Greta gumman blev inlagd för en till operation. Uttag av spikar och annat metallgrejjs som hon hade i benet sen sist. Läkningen av benet såg superfint ut. TACK&LOV!


Nu idag så har vi tillbringat mycket tid tillsammans. Hon har mest sovit. Inte lätt att va liten och ha en ägare som bestämmer att man ska opereras lite nu och då. Nu är allt gjort och vi ska bara försöka överleva kylan ute som inte är så skön mot hennes nakna,rakade ben. Med nappen i munnen känns iaf allt lite lättare ;)
Trött värre efter igår. Pära&jag shoppade julkulor&glitter på IKEA till våran första julgran igår. Jag köpte även en chokladtomte.
Jag längtar till julen. Jag vill koka knäck, göra lussekatter, drick glögg& bara mysa bland alla ljus.
Idag sitter jag och lyssnar om och om igen på min&min systers absoluta jul favoritlåt. Mariah Carey- All I want for christmas. Och efter att ha lyssnat på den så har jag verkligen jul i hela min kropp.
Nu får ni sätta stopp annars kanske jag snart går lös och pyntar järnet..haha nä jag ska försöka vänta några veckor till.




upplev mer

upplev mer upplev meeeer...sitter och sjunger till reklamen och SAKNAR emelie och våra bästaste stunder, där vi bland annat är dryga och sjunger denna reklamlåt i kör! ;) Men man bli ju glad om man bara är det.

Och just nu ikväll känner jag mig väldigt glad. Jag kom hem från jobbet halv nio. Lycka i min kropp att nu ha en ledig helg tillsammans med min familia. Hundarna ser fram emot denna helg.

Och imorn är jag ledig och ska bara ha en jätte bra dag. Morgonpromenad med grannen, lunch med kille,syster&svåger. Dejt med kära Karin som är här från uppsala. Sedan köpa godis och invänta biltrippen. =)

Nu ska jag roa hundarna.
Peace out

En bild som jag och Linnéa tog då hon va på besök


lite annorlunda

Äntligen har jag helg. Är ledig mån-tis och det känns underbart!! Välbehövligt.
Att ha egentid, gillas. Promenera,va med hundarna,träna,se tv,städa och göra sånt som man annars inte hinner.

Har iaf inte lust att sitta vid datorn. Så beger mig ut i det gråa vädret.

En sak till, skönt att ha ställt om klockan! Man går i säng halv elva och vaknar självmant vid  sju tiden.

Snart är det jul. Första november idag. Hur kan tiden gå så snabbt? Snart dags att ta fram adventsgrejjerna.
Ni som vill ha en julklapp av mig, börja skicka önskningarna.


RSS 2.0