Plötsligt händer det!

Hej mitt namn är Carolina och jag tror fasiken stenhårt på "ödet" och att allt har sin mening.
Och plötsligt händer det som vi SÅ länge längtat efter. Vi har blivit med H U S ! ! !
Okey vi ska först spola tillbaka bandet lite.
Det var en varm sommardag för sisådär lite mer än 3 år sedan då jag befann mig hemma hos föräldrarna. Jag vet inte hur det kom sig, men innan jag visste av det så satt jag vid datorn och kollade "hemnet". Vi sökte absolut inte efter hus och "hemnet" var ingen sida jag bruka besöka. Men av någon anledning så valde jag att kolla vad det fanns för hus till salu i Umeå. Jag hoppade till och trodde att jag såg i syne när jag fick syn på ett så galet fint hus!!! Kollade in alla bilderna och typ dog! Paniken i kroppen, HÄR vill jag ju bo! Ropade upp mamma, pappa, och lillasyster. ALLA skulle se det finaste hus jag sett! Kunde jag få bo där? Bad Pär gå in och kolla bara för att. Som sagt, vi letade absolut inte efter hus! Han ringde upp mig kort därefter och frågade: Har du ringt mäklaren!?
"VA!? varför skulle jag gjort det?" Han svar: Gör det! Det är ju HUR fint som helst. Man kan alltid åka dit och kolla!
Sagt och gjort. Jag kontaktade mäklaren på direkten men blev snabbt besviken. Huset hade sålts dagen innan!
NEJ! Jag blev tom och kände att det var ju konstigt...Det kändes SÅ rätt!! Och så fick jag inte ens se huset live!
En dröm som fick förbli en dröm.
Jag sa gång på gång...att kanske en vacker dag att det kommer ut igen... drömde mig dit.
 
Efter det så började jakten på ett lika perfekt hus. Vi har varit på visning efter visning. Åren har gått och vi har förlorat en del budgivningar. Vi hade blivit två av "hemnets" mest trogna tittare. Det senaste året (framförallt det senaste halv året) har allt känts hopplöst! Alltid var det någon med mer pengar än vi! Vi blev nästan desperata och kunde ta vilket ruckel som helst bara vi fick komma till den där drömmen om hus. Friheten på landet. Planerna hade nu övergått till att bygga eget. Då skulle vi inte kunna förlora någon dum budgivning och vi skulle kunna bestämma precis hur det skulle se ut. Drömmen skulle bli verklighet. Tyvärr så såg även den drömmen ut att bli ett långt och nästintill omöjligt projekt. Frustration! Jag ville ge upp. Nu fick huset komma till mig!
 
Så en dag förra veckan när jag satt på bussen så fick jag ett sms av Pär. Där stod det: Nu är ditt hus ute igen.
Jag blev stressad och tänkte: Vilket hus? Det här händer inte!? Vågade inte drömma om att han faktiskt kanske kunde ha menat huset med det stora H:et. Och nu när man skaffat en mer modern mobil så skulle jag ivrigt in på "hemnet" och kolla. DÄR VAR DET!! MITT HUS VAR FAKTISKT UTE IGEN! Paniken! NU var det väl ändå vår tur!
Pär sa: Ja den här gången kommer du ju iaf få se huset!
 
Hellsprätta! Det skulle nog inte räcka. Jag ville ju BO där. Och i samma sekund som jag fick sätta foten innanför tröskeln blev jag ännu mer förälskad. Jag skämtade till Pär och sa: Varför tog vi inte med oss en skylt som vi kunnat sätta upp på ytterdörren med texten "välkommen till oss!" Haha När vi åkte därifrån fick jag en hemsk klump i magen. Aldrig skulle väl någon vilja ta mitt hus ifrån mig!? Inte igen! Men det var ju så många andra intresserade. Snabbt bestämde vi oss för att det var VI som skulle bo där.
Och när det är meningen så händer det bara. "Plötsligt händer det" I fredags skrev vi under kontraktet. Till hösten bor vi i hus! Men hallå OVERKLIGT!!! Vi är så lyckliga och glada! Jag fullkommligt älskar detta år! 2013!
 
DRÖMMEN SOM BLEV TILL VERKLIGHET!!
 

Mitt nya favvo läppstift!

När jag var nere i Stockholm för några veckor sedan så hade jag bestämt mig för att unna mig ett läppstift från MAC. Det blev ett från deras senaste limited edition: Baking Beauties Collection. Jag är helt kär i mitt pasellrosa läppstift! Det är exakt så som jag vill se ut på läpparna i sommar! Redan nu har jag det var och varannan dag (läs varje dag).
Här kommer bilder från en sminkning som jag gjorde förra veckan med just det läppstiftet på mina läppar. 

 

Han som vet

Förra söndagen så firade jag och Pär hela 6 ÅR tillsammans. Jag jobbade hela dagen så hann tyvärr inte fixa någon uppvaktning till honom. (kändes sådär då jag verkligen gillar sånt och tycker det är viktigt i ett förhållande!) Vi åt god mat när jag kom hem, sedan gjorde jag hemmagjord hallonglass(den bästa). Han däremot. Han vet hur man gör sin tjej glad! Chockade mig med ett paket. Där i låg ett superfint armband! Världens snällaste! Och bra smak har han visst också ;)
 

sommaren som så plötsligt kom

Jag kan bara ställa mig upp, le och skrika ut: WOW!!
Varje morgon som jag vaknat den senaste veckan har det varit till en otroligt klar och blå himmel. Med en stor, lysande, varm sol.
För några veckor var det snö ute och idag är det sommar. Känslan i min kropp är glädje! Att man kan bli så glad och fylld med energi av fint väder! Underbara tider.
Jag har varit ledig nästan hela veckan vilket jag inte klagat en sekund på! Jag och hundarna har legat nere vid stranden och mått gott.


Summerfeelings

Fredag, lördag och söndags var 3 stycken väldigt roliga dagar!
Jag var på uppdrag hos Underbaraclara.
Alltid lika kul att arbeta tillsammans med denna fantastiska människa! Tacksam är jag.
Drömväder fick vi på köpet! Riktigt sommarväder. Hela helgen. Björkarna slog ut sina blad. Och trots ganska långa dagar med jobb så mådde jag mer än gott där ute på landet.
Landet och jag alltså ;) Nu blir det att vänta med spänning på slutresultatet!:)
Här kommer en glimt från helgen.

 

KÄR UPP ÖVER ÖRONEN

Onsdagen förra veckan var det återigen dags att packa ihop sina saker. Så fort lillsyster slutade sin dag på jobbet så lastade vi in oss i den lilla blå bilen och började färden mot Stockholm! Båda två lika glada och förväntansfulla!
Två snabba stopp hann vi ändå med. IKEA och Tönnebro. Väldigt iviriga på att bara FÅ KOMMA FRAM!!!
Bilköer och sånt tjats var vi tvungen att genomlida då det var dags för ännu en långhelg med många trafikanter.
Väl framme kunde vi inte må bättre! Vi satte oss snabbt i soffan och fick gosa, pussa och ha det helt fantastiskt med våran lilla tjej!!!
Eftersom vi kom fram ganske sent så var det dags för henne att sova ganska snart. Redan då. När hon försvann ur min syn ville jag springa efter!! Kärleken som jag känner är obeskrivligt stor. Tanken på att vara ifrån henne över natten kändes väldigt jobbigt! Men lyckan på morgonen när vi vaknade och fick umgås med varandra igen. Jag och lillsyster tog vagnen och begav oss ut på en morgonpromenad. Undra hur stolta vi såg ut att vara egentligen!? Alla som vi mötte gav oss ett stort leende! :D
Hon är helt bedårande söt! Helt perfekt! Jag har fallit pladask för henne!
Vi hade det så BRA!! Man känner sig fullmatad med positiv energi & lycka! Sen att det var sommar där nere gjorde inte resan sämre! Vi stannade där till söndagen. Var tvungen att åka hemåt rätt tidigt då jag skulle med tåget från svall. Otroligt jobbigt att åka därifrån! Jag blev väldigt sugen på att flytta ner! Det kommer iaf bli vääääldigt många resor dit framöver! Bara under de dagar vi va där som hände det grejor i hennes utveckling. Jag har fortstått att det går snabbt när dom är små..men SÅ där snabbt! Känns skönt att nästa tripp redan är inbokad! :)
Moster Carolina! Jag har väntat i sååå många år på den här uppgiften i livet! (Då min moster har betytt och betyder än idag enormt mkt för mig!) Det har verkligen varit värt all väntan!!
Nu är det på riktigt! Hon kommer kunna köra med mig i framtiden vill jag lova!
Jag kommer göra allt för denna tjej!! <3

Here I am

Ursäkta min frånvaro här på bloggen! Men jag har haft fullt upp den senaste tiden. Har så många gånger försökt att hitta lite tid att publicera något under min vecka så gått, jaa det märker ni ju hur det gick ;)
 
Hur som helst så måste vi nu backa tillbaka i tiden lite. Till förra fredagen. Då bestämde vi oss för att packa bilen och åka hem till mitt hemställe. Spendera helgen där tillsammans. Djuren, Pär, jag och delar av min familj.
Det blev lyckat. Som alltid när jag kommer hem så kryper det i mina fingrar. Denna gång blev det ett superlyckat projekt som ni kommer få se resultatet på senare i sommar. Jag snickrade, slipade, målade och mådde gott! Vi hade det fridfullt och härligt! Ett ex. på det: vad vi gjorde en lördagkväll på landet- åkte ut i skogen och kollade efter djur. Såg några tjäderhonor och en vit hare skutta förbi. Stackarn hade inte hunnit få sommarpälsen.
När det väl blev måndag så var det dags för P och hundarna att åka tillbaka till Umeå. Jag hade turen att få stanna. Det blir alltid lika tomt när man skiljs åt, även om man vet att det bara är för några dagar (läs hela 6dgr). Tur nog hade jag äran att vara hundpassare åt Ayla från måndag till onsdagen. Skoj hade vi verkligen! Först på måndagen så tog jag med henne till min moster som var huspassare åt H. Vi fick fika, umgås och så hjälpte jag henne att kratta. Jag älskar att få ta i och arbeta sådär utomhus i den friska luften och när man direkt ser hur fint det blir runt huset. Denna dag var det snudd på sommarvärme. Härliga dag!
Jag och syrran blev på tisdagskvällen bjudna på middag med vänner från hemtrakten. Hur trevligt som helst! Och kul att skvallra med tjejer som bor kvar där hemma. Nu är man fullt uppdaterad igen! haha ;)
Ayla och jag roade oss på dagarna med promenader, lite jogging och bus ute på gården. Eftersom hon är så vacker så fick hon även ställa upp på att vara min modell!
 

Strålande maj!

Maj månad, hurra! Så väldigt mkt välkommen till mig. Och de tre första dagarna har alla bjudit på solsken. Bara det liksom! Idag är det fredag också. Det blir alltid snurrigt och förvirrat när det plötsligt blir en röd dag mitt i veckan. Men nu är det iallafall helg., igen! 
Idag har jag varit i farten. Tog en lång hundpromenad (i tid räknat & inte sträcka). Sjön håller på att spricka upp nu så Greta gjorde som hon alltid gör då det finns vatten. Går i det. Bara så att tassarna plaskar i vattnet. Inte längre ut. Där kan hon stå, i vattnet, och bara njuta. Lääänge. Haha och vad gör det mig. Hon måste ju få det då. Emil satte sig som han alltid gör. Solar och njuter av vinden som blåser skönt i hans ansikte.
Alla dessa små stunder njuter jag maximalt av och vägrar därför hetsa just då, där&nu.
 
Väl hemma igen så kastade jag på mig träningskläderna, cyklade till IKSU. Joggade och gymmade. Hem igen. Kastade mig i duschen. Hann knappt klä mig förns jag satt på bussen på väg till stan och källbergelmberg. (Var på Rapunzel igår och köpte lite löshår) Så gulliga Julia på källbergelmberg hjälpte mig att klippa av det till en bättre längd så det passar perfekt nu. Jag känner mig som en barbie. Fejk! Jag vet knappt hur jag ska röra mig för att se naturlig ut. Sjukt ovan att ha så här mycket hår. Hahaha men ändå är jag hur nöjd som helst! Det bästa är att det är clip-on så jag kan ta ut och sätta in det igen när än jag känner för det!
 
Trevlig helg alla!

RSS 2.0