Uppdatering del 1

Eftersom jag har varit urusel på att priotera att sitta här att skriva så slänger jag nu upp massa bilder istället från tiden som varit.
Kort sagt kan jag säga att det blivit ett nytt år, 2016! Hjälp! Min älskling fyllde igår 10 MÅNADER!! Stora tjejen som är världens snällaste, roligaste, busigaste, ivrigaste, snabbaste på att lära sig gå(7,5månad!). Hon har allt! Och jag vill spendera varje minut med henne.
Kort sagt kan jag även konstatera att 2015 var klart det bästa året i mitt liv. När man får barn ändras livet verkligen helt och hållet på en endaste sekund! Allt fokus hamnar på det lilla mirakel som kommit till en. Magiskt, fantastiskt, helt underbart men också massor med prövningar och utmaningar som man ställs inför. Meningen med livet brukar folk så klyschigt säga, och tamme tusan ligger det väldigt mycket sanning i det!
Det är med stor glädje som jag ser fram emot det här nya året som redan börjat rulla på. Allt vad det kommer innehålla!  Först tjejvasan, 1års kalas, fjällsemester, bröllop, badrumsrenovering, måla huset, se Loveli utvecklas och lära sig ännu mera.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0