lite smått&gott

Tisdag den 19e Maj..våran 2års dag som vi firade med att gå och äta fin&framförallt riiiktigt god middag på Jimmy´s Steakhouse på Söder. Hemma mätt, belåtna och väldigt kära så var det mys som stod högst upp på listan. Hann även med att äta en efterrätt, kladdkaka med egengjord hallonglasyr...woooow va gott det blev. Ni missade något.
 
 

Kolla..en smidig kille! waawa

Onsdag och en dag med fullspäckat  schema. And u know what..I liike it!

Började med en tidig morgon som städerska här hemma. Visning av vår lägenhet skötte jag sedan. (Håll tummen hårt)
Efter det var det dags att åka in till stan där jag och Björn hade en liten avslutningslunch tillsammans här nere. Och vi slog på stoort, asiat-sushi-frukt-och glassbuffé. Sist jag va där drack jag endast ett glas vatten så idag åt jag för tio. haha mumms!
 
Snabba puckar, kl. 14 var det dags för Elin, min bröllopsbrud att komma och bli provstylad. Hår&smink. Våran sista chans...som vi har försökt boka in det men alltid har det kommit något i vägen. Idag eller aldrig va det nu =P
Skönt och ha det gjort, ser fram emot den stora dagen! =)

Packat har jag också hunnit med och kvällen jag då fick jag besök av Elin. Vi mötte upp Sara, Freja och hennes vän Robert (Om jag inte minns fel) Sturehof, vilket trevligt ställe. Där fanns det billig öl och trevliga gäster. Efter det hade jag premiär på White. Jag och Sarah var där och shakade loss våra rumpor.
Men shiiiit,...alltså jag fattar inte..Hur kan folk röka? Jag döör så äckligt! Och där i "utetältet" var det ett enda stort grått rökmoln, jag trodde jag skulle kvävas och sedan kräkas på hur mina kläder luktade..UHHH!! Fuuck det är otrevligt.
     




Hemma vid halv 4. Och jag mådde så bra..lycklig i min kropp. Fåglarna kvittrade och alldeles ljust ute. Pigg, full och glad...gjorde varma mackor, väckte Pär, kröp ner i sängen och åt och pratade och pratade och pratade..hahaha Tur att jobbet inte började förns kl2. Och att jag har en snäll pojkvän



Torsdag nu och jag väntar på att min roll som aktivitetsledare ska sätta igång. Mitt besök är på väg.


Hur många dagar kvar: 9st


 Peace out,  peace out!!


Åsnan H*J*Ä*R*T*A Mästerkatten

Det är tisdag den 19e Maj, dagen då jag och min älskade mästerkatt firar 24 Månader = 2år! weei weeiii Love is in the air.
Fortfarande galet förälskad, och nu vi alltså köpt vår första gemensamma lägenhet tillsammans, i staden där vi hittade varandra. Livet känns underbart.

Tisdag den 19e maj och jag har äntligen helg!
Detta är en skön vecka där jag bara arbetar 3dagar.
För på torsdag får jag besök, mamma,moster och kusin kommer ner. Det ska bli skoj, men mycket till vila blir det nog inte.

I lördags hade jag sista utekvällen. Det kändes konstigt men samtidigt skönt. Jag ser fram emot att vara ute och stöta på folk man känner men kommer samtidigt sakna vännerna här nere. Ska bli kul när ni kommer upp, att få visa er Norrland!

Ska jag, pär och emil få en tillökning i vår familj?. Ja det kan bli så! (= Söta Saga som vi ska testa om hon vill bo med oss i Umeå. Linneas kisse. Men hallå, att ens bästaste vän som jag äntligen skulle få bo i samma stad med...ska..då jag flyttar upp från stockholm..flytta ner hit!! Gaahh hur sjukt irriterande är inte det!!?

Nu ska jag ta itu med min lediga dag..gå utan smink..vandra runt i myspys kläder och känna ledighet.
 
 

 Älskar dig min största, finaste kärlek!

15,14,13,12!...

Slut i bena efter en lååång dag på arbetet. Nu ligger jag hemma med älskligen, ser grey´s och kollar runt en massa på allt som jag vill ha till våran nya lägenhet. Det är inte lite vill jag säga er.

12 ynka pynka arbetsdagar kvar..känns föööörjäkla overkligt, sjukt, stressigt..massa blandade känslor. Men jag längtar.

Undra hur sommaren kommer bli...kommer jag arbeta ngt så jag ha råd att införskaffa mig nya saker eller bli det att jobba som snikare/fixare där jag gör allt själv. Ja det bore ju en kul grej men undra vad mina grabbar skulle säga..kanske inte
Kanske kommer jag bara ha en långt och skönt sommarlov. Kanske inte en enda dag ledigt..ja jag väntar och ser

Imorgon är det dags...vara kreativ, skapa ngt kul på fotograferingen. Bilder kommer. =)

Jag vill åka till Pauline och busa igen...Hon är den roligaste och grymmaste.

Nu ska jag snart gå i säng, måste göra allt klart för morgondagen först.

Gokväll, hejdå från mig
 
                                                                      Miss You Em, sthlm är tomt och trööökit nu juh

Peace out

choko choko

Jaha ja ny design... coooolt syster! (=
Folk tjatar och tjatar.. skriv skriv...ja men lugna er..jag har ett liv också..haha den som väntar på ngt bra..få vänta länge =P

Eller hade jag ett liv....? Jo men just det det har jag fast nu består det till väldigt stor del av arbete och städning. Jätte roligt. Ni borde testa!
Ledig idag..jippi hurra jag har varit ute och promenerat i parken..mys men ensamt. Fågelkvitter, fågelungarnas skrik efter mask, blommor överallt, lukten av sommar gjorde mig glad från topp till tå. (fast det där lät ju inte så ensamt)
 
Hemma ser det ut som en bomd har slagit ner...och nej jag har inte exploderat ngn ny cykel. Det är bara så att vi har svårt att hålla ordning på våra grejjer, plus flyttlådor och saker som jag slitit fram och aldrig fått ner i nån låda. Jaa så kan det gå.

Jag är trött! Alldeles för mkt i min hjärna. Och om nätterna drömmer jag enbart jobbiga hemska, ledsna drömmar.

På torsdag ska jag iväg tidigt på morgonen och göra ett smink&hår jobb för en fotografering....Det ska bli skooj!! =)))

Och ihelgen hoppas jag på en sista rejäl utekväll med brudarna! dansa oss loss i sthlmsnatten
Nästa vecka får jag besök hemifrån också.. mkt som händer, mkt att stå i men det är bra. Sånt gillas.

Nu tänkte jag fortsätta städa. Pumpa musik, sjunga högt och oskönt så grannarna få fnatt..jag flytta ändå snart HA!

peace out!

Jag vill ut och resa..
 

Ny design

Då har jag hackat mig in på Carros blogg & fixat layouten :)
Hoppas Carro blir nöjd!

/Linda-Pauline

Många måsten

Just nu är det mycket som ska fixas och trixas med. Det mesta har rätt väntat att göra med flytten.
Måste fixa nya hyresgäster somockså  vill köpa våra möbler. ( då vi INTE tänker släpa allt upp).Men seriöst vem vill Inte ha våran lägenhet,!? ,jag skulle aldrig tvekat en sekund. Omöjligt att få tag i mkt bättre. Läget och allt.
Planera flytten, fixa med massa papper. mm mm 
Ume nästa alltså. Shiiiiit det känns pirrigt, nervöst, spännande och kul!
Hur kommer livet se ut där uppe då man inte är student liksom..Apskönt skulle jag tro ;P Emil och jag som troligen kommer ha sommarlov i juni-juli. Tur att man då bor granne med en sandstrand =)
Idag ska jag få börja packa..(kanske lite tidigt, men det är för att jag vill flytta NU, gärna helst imorgon!) men men lugna mig, lugna mig för faan! jag har väldigt många jobbdagar kvar och även fika eller bus stunder med vännerna kvar. =)

Lämna fjollträsk, sveriges huvudstad. Konstigt,,men tiden är kommen. Jag har bott här i snart två år och har varit med om väldigt mycket. Både kul, jobbigt svårt och utmanade.. Så nu är det dags. Men hur blev det så här som..så hastigt. Jo som vanligt tack vare mig. Tacka mig om ni vill. Nu drar vi iaf. Upp till lugnet och myggorna. Inte isbjörnarna, för alla puckon: det finns inga isbjörnar i Svea.
Och tack emlan som ha gjort sista tiden här grymmast för mig! wooopi boo

Ge mig ett nytt jobb också. Nu! Så slipper man gå runt och känna panik över det.

Ajaajaaa nu ska jag iväg och köra Body pump sen hem och höra startskottet gå för mig&min packning!

Peeeeace out!
 
 

Grönt är skönt!

Chalaa va det här går bra för mig, borde få applåder! på portugisiska tack? 
Söndag idag, vilket denna vecka betyder arbete hela dagen för mig.

Veckan som varit, har om jag få säga det själv varit riktigt bra...varför vet jag inte, känns bara som ett glädje pirr i min kropp. Why? undra ni kanske då..och då kan jag säga, det gör jag också om jag skulle tänka till. Men gör jag det...nix. Säger bara: Lev, skratta, umgås med nära och kära och va lycklig! Det är bättre att ödsla din tid på det ;)

           
  
Hursomhelst så har jag arbetat som alla andra säkert också gjort. ( Nog för att min sån tid snart kommer ha övergått till lyxhustruliv) Men stackars mig, så hårt är livet ibland.
Har umgåtts mycket med mig själv, även med vänner. Besökte Manhemsvägen i tisdags, snabbvisit men det va trevligt och allt är ju bättre än inget. Jag hade kul.
Stan med Emelie, blev skoinköp.( Väl behövt ) även två plagg från Gina (mindre välbehövt, men rea) =P
Ben&Jerry´s GLASSbar i Gamla Stan va jag och mina tre ko...vänner och gjorde osäker. Jäääädrans va GOTT!
Efter det kan man ju inte bara traska hemåt, nä vi gick på ett mysigt café på Götgatan och drack gott. Sen fick jag släpa en viss person hem. Alltid bättre att gå hem om det går snabbare än tuben.
Ja det va den sköna dagen.
Va ha hänt mer...Spendrat så mycket tid jag bara kunnat med bästa Em då hon i fredags åter igen åkte till Aussie.
Trööökit och inte få busa varje dag men det betyder ju bara att vi ha mycket att ta igen då hon/du kommer hem. Niiiize!

Fredags kvällen va grym!  Jag, Em, Sa, El var på Grönan och åkte allt som dök upp framför våra ögon. Små ungarna fick passa sig för här kom vi och körde över allt och alla, sprang runt som små lyckliga barn på nytt.
Insane, den nya, var en succé...Alla borde tvinga sig själva i den...man skrattar och skriker men snabbt är det över. (Tack och lov) Haha nä det var galet men kul...åkte den t.o.m TVÅ ggr!
Alltförlängesen man åkte sånt där alltså, borde bli bättring men då det bara är 27dagar kvar tills jag&pär  lämnar Estocolmo så lär det nog inte ske. Men what the hell jag få uppfinna egna karuseller. Svårare än så är det inte. =)

         
Och han min älskling ligger hemma, skadad. Så imorgon bitti är det vi som åker till akuten. 
Hemma och tar hand om dig. 
Klockan är åtta, det här är Carolina som talar.

På med färg, somrigafärger. Smink,kläder, smycken, whateveer jag vill se mycket färg! Av med strumporna, ut i solen, rulla i det gröna gräset,njut.
AND

Peace out!


 

RSS 2.0