Blue eyes

 
När jag kom hem från sminkjobbet så däckade jag i soffan. Dygntrött råkade jag sova i 1,5 timme! whaaat!? haha det var den eftermiddagen. Men gissa om det va skönt! (och behövligt uppenbarligen;))
Hann iaf vara över och hälsa på R och lilla L. Mys! Gav min vän sin födelsedagspresent, lite tidigt men så blir det när jag inte är hemma dagen när hon fyller. Älskar att få ge presenter, och ännu lite mer när mottagaren av den/dom nästan gråter av lycka, det är fiiiint! :) <3
Efter det var det shoppingdags, vi shoppade lite kläder till Pär, två nackkuddar för att minska nackspärren vid den långa flygresan som väntar. Bäst av allt så avslutade vi rundan med att äta ute.
Förrätt, varmrätt och coca cola Maaagiskt! :D 
Och nu skulle jag se Greys och slå in klapparna ( som jag inte hann med då jag somnade tidigare idag)...men då var det inget Greys. Hallå där inte okey!. Då fick jag istället ett ryck och sminkade mig själv lite tvärt. Resultatet blev detta. Är heeeeelt inne i färgen BLÅ nu! Såå vacker färg!! Nu är det dock dags att tvätta av sminket, kramas med djuren och sen hopp i säng.
Btw. Hur härligt är det inte med lite snö ute? Det ljuset tackar vi för! Mindre härligt är att min vinterjacka just gick sönder. Så just nu kör jag den hårda tonårsstilen - med öppen jacka. Vilket jag otrivs i, SÅ kallt juh! 
 
 

Dagens

Idag var det en ovanligt tidig morgon, start på dagen. Uppdragsdags. Jag tillbringar min morgon/förmiddag på ett företag här i Umeå och sminkar alla på kontoret till zombies. Svin roligt att få gå lös och kladda med blooood! ;))
Snart har jag jobbat klart för dagen, då blir det mysig snö promis med hundarna. Och fortsätta paketinslagningen.


200%

Ja nu var det evigheter sedan jag fick något skrivet här! Och just nu sitter jag på bussen på väg till arbetet så det här blir ett kort inlägg som typ bara visar på att jag lever ;p
Dagarna går i ett tempo på 200%. Jag springer mellan olika platser och försöker få så mkt som jag kan gjort. Imorgon är enda lediga dagen denna vecka, då ska alla klappar inhandlas, slås in, sista sprutan ska tas, fixa det sista inför onsdagens stora uppdrag, växla pengar, träna mm mm mm puh! Lediga dagen eller hur var det?;) Men tänk så snart jag sitter på ett plan&verkligen inte behöver göra ett skvatt! :)) lätt värt allt!


Tänd ett ljus

 och låt det brinna!
Låt aldrig hoppet försvinna!

Helgen är förbi. Det är åter igen måndag. Och vi alla älskar väl måndagar!?
Helgen har varit toppen. Jobb hela lördagen. Och igår var jag och Pär ute hos A&M, S&L. En sån härlig stund! Att få vara hemma hos fina vänner som bjuder på lunch, hemmagjord glass, massor med bus och mys från dessa små trollungar! Magiskt! :)
Vi såg filmen Ted på kvällen. Bjöd över E på lite film&fika. Det var tid att öppna första glöggflaskan. Mums.
 
Idag har jag varit med Sandra på Iksu och pumpat lite muskler haha
Om någon timme ska vi dit igen för att få massa med glädje&kondition- dans dags alltså!! :D
 

Instagram

Dagens bilder från min instagram.
En bild från ett otroligt smarrigt (och rejält) fika med Sandra på Göteborg idag. Efter det gick vi av oss lite på stan,shit så mycket fint vi såg! Man hittar ALLTID massvis med fina saker till sig själv såhär vid juletiden när det är tänkt att man ska hitta saker till andra. Julklappar kallas det;)Jag måste ta tag i det! Mindre än 3veckor kvar!
Ugglorna fick jag igår i ett fint guldigt paket när Pär kom hem från sin Sthlmstripp. Världssnäll pojkvän :) Har såklart haft dom på mig hela dagen tillsammans med en blå sminkning och min nygamla väst som jag fick ärva av moster ihelgen när jag var hem.
Igår pysslade jag och gjorde adventfint här hemma. Imorgon lurar jag på att sätta upp julgardinerna ;)


Anja

För ett tag sedan så sminkade jag till Stadium Magazine. Ett reportage med Anja om hennes nya liv efter skidåkningskarriären. Super kul! Mer sånt tack! ;D
Är ni kundmedlem hos Stadium så har ni nog fått tidningen i brevlådan annars finns den att läsa här
Det var ett härligt möte med en väldigt fin,trevlig och jordnära tjej!
Och för att inte tala om hennes son Elvis. Vilken charmör, så himla söt!

Black & White i en annan verison

 

Yin & Yang, Black & White

Att fota tillsammans med någon är så skoj! Det händer plötsligt så mycket mer i en bild :)
Men det blir såklart också svårare att få till topp bra bilder!
Bjussar på lite bilder som jag tyckte vi lyckades sätta. ;) Elin sminkade sig och jag mig.
Time to sleep!

Life is good

I fredags efter jobbet så tog jag djuren med mig och så åkte vi hem. Helgen har varit toppen! I fredags när kan kom fram började det tok snöa-tok mysigt! Direkt på med julmusiken för att sjunga några härliga bitar;) tyvärr så när jag vaknade på lördagsmorgonen och kollade ut genom fönstret så regnade det,hela helgen. Men idag fick vi ha strålande sol. Men jag vill ha snö nu! Man blir galen på denna klimatförändring.
Valpmys och härliga fridfulla stunder med familjen har fyllt min helg. Fick ett il igår och kluddade lite teckningar. Flera är sedan sist och shit va kul det var!:) Nu är det dags för måndags dansen :)


vackra dagar

När solen lyser och himlen är klarblå. När snön ligger som ett tunt vitt täcke på den frusna marken. Dagar som dessa,då är det ljuvligt att få gå långa promenader! Men när man sover lite för länge och ska iväg till arbete då blir det tyvärr inte dom där 1timmes turerna i en rofylld takt. ;p En halvtimme i högt och busigt tempo, allt har sin charm;)


Fina Josefine!

Sminkade och stylade hennes hår till en fotografering för några veckor sedan.
En underbar danstjej som just kommit hem från NY.
Gillar dessa bilder supermycket!
Mjuka och naturligt fina tillsammans med hennes härliga utstrålning!


mitt psyke håller på knacka ihop

Man vrider och vänder sig. Man gnäller och skäller. Man försöker att varken höra eller se. Man vet att i 3 hela veckor måste man stå ut sen är allt som vanligt igen. Fine!, tänker man. Det blir jobbigt men det går.
Nu har det gått 1,5vecka och jag vill bara rymma hårifrån!!!! Eller låna bort dom i 1,5vecka. Det är tiden som är kvar. åååh så lång tid.
Jaa vad pratar jag om egentligen!?. Det ska jag säga er att Greta löper. Emil är kastrerad. Men här hemma är det kaos. Dom är hopplösa. Under vecka 1 då är hon så kul att hon ligger vid dörren eller går runt runt och gnäller, piper och vill bara UUUUUUUT!(vi snackar hela tiden!)!!!!!!! Dag som natt. Man får noll sömn och roliga nattpromenader (not!) Hon söker sig till Emil hela tiden som under 1a veckan bara blir förbannad och morrar åt henne! Han vill VARA IFRED!
ciruks maximum! Under vecka 2 som pågår nu...ja då är plötsligt Emil jätte intresserad. Båda går runt runt runt, hela tiden efter varandra. Hängandes med tungan ut. Hundsex typ HELA TIDEN! Dom blir slut och vill ut ständigt, lukta på allt, kissa på allt, och Gretas hörsel den existerar visst inte heller under denna tid. OMG! Ja man undrar hur dom orkar och hinner med allt detta va!?
Tack och lov så får vi iaf sova lite mera nu... Jag kan också välja att ta bussen på en tur, åka och jobba eller bara gå ut ensam för en stund. Ensam i en tystnad där jag hämtar kraft att ta mig igenom detta elände!
Vilka problem va!? hahaha det är skrattretande. Men på riktigt.

Mina sötnosar, kan ni inte bli normala igen nu istället för om 1,5 vecka...pleeease! <3
 

Peacock lady

Här kommer bilder från fotograferingen med Jenny och Andreas.
Modellen Jenny kunde det där med ansiktsuttryck alltså. Kul!
 

Lill flisan, busan, sessan, dunbollen, Ayla!

Kärt barn har många namn - likaså gäller hundar! ;D Hon är bedårande&helt underbar! SÅ fantastiskt med en liten valp :)) däremot är hon så busig så att försöka ta kort på henne va svårt!! Nästa gång ska jag smyga mig på henne när hon sover ;) Nästa gång vi få ses är inte alls långt bort, tur det! :))
Bjuder er iaf på några (oskarpa) bilder, man ser ändå hur SÖT hon är!)
Även en bild från mitt julfika som jag bjöd på:)
Igår jobbade jag sen var det party med några härliga brudar! KUL! Idag är jag en aningen trött men efter ett gympass fick man en dos en energi fast jag valde ändå att spendera mestadels av dagen i soffan tillsammans med mysiga djur och pojkvän :D


Rosa

Gillar min rosa fina julstjärna! #stödjer bröstcancerfonden Men något som jag gillar ännu mer är att vi nu ikväll har fått FIN besök! Lilsis och E :))) De ska sova här inatt för imorgon ska de hämta hem Emil&Gretas nya älskade kusin,Ayla!!! Wiiieee vi är SUPERTAGGADE!!! :D
På henne kommer det komma upp massor med söta kort inom kort!
Ikväll ska jag bjuda alla på julfika :)


RSS 2.0