Äventyret efter det

Stockholms helgen var förbi och måndagen den 7e april var kommen!
I min kalender stod det endast en sak inskriven denna dag - NEW YORK! :)))))
Vi hann mysa med Elina hela dagen lång innan det var dags för oss att bege oss till Arlanda, checka in och lämna landet för en helt fantastisk resa och semester tillsammans! Den resan får ni höra om en annan dag.
Bild från förra veckan då jag bakade en citronkaka.
 

Moster lilla kråka

Veckan efter jag hade varit i Ljusdal så var det fullproppat schema! Jobb, packning, mm mm. En intensiv och rolig vecka! Jag kom hem klockan 20.00 på fredagkvällen och då skulle vi laga middag och packa det sista. Tänk att allt måste på något vis alltid ske i sista stund. Föll i sängs vid 01. Kl. 05 ringde väckarklockan. Upp och hoppa för att bege sig mot flygplatsen. Vi flög ner till Stockholm där hela min familj (förutom äldsta syrran) var samlade. Väl framme så åkte vi direkt på babysim med Elina. Alla följde med. Men det var bara jag, Pär och Fredrik som hoppade i poolen och busade med Elina. Efter det blev det fika, promenad, middag och förberedelser inför den stora dagen därpå.
Söndag. Den 6:e april. 2014. Elina fyllde 1 år!!! 1 år, redan! SÅ kul att få vara med och fira henne på sin allra första årsdag! Dagen bestod av paketöppning, fiskedamm, TÅRTA tillsammans med många nära och kära. Hon verkade väldigt nöjd med sin dag! ;) På eftermiddagen när alla åkt hemåt förutom några få, så åkte jag och Pär och tvärt hälsade på en av mina allra finaste vänner i södra Sthlm. En vän som jag längtat så efter att få krama om!! För det var något som tog emot i kramen, en liten bumling i magen. <3 Vi hade inte setts sen förra sommaren. På tok för långt mellan gångerna! Men nu vet jag att det inte kommer dröja lika länge till nästa gång och det känns skönt! :)
 

Vart ska jag börja?

Det har varit kass uppdatering på den här sidan på sista tiden men det har helt enkelt inte funnits tid till att sitta här hemma vid datorn. Så nu kommer en hög med inlägg istället. För mycket kul har jag varit med om.
Sista helgen i mars månad då var jag hem till mor och far en snabbis för att sedan resa vidare ner till min kompis Pauline i Ljusdal. Sist vi sågs var förra sommaren i Härnösand där vi båda jobbade med ett bröllop så då blev det inte så mycket tid för varandra alls. Den här helgen skulle det också jobbas men mer på våra villkor ;)
Vi hade styrt upp med en "modell för en dag" helg. Tjejerna kom hem till Pauline&mig (Pauline bor superfint ute på landet). Jag sminkade och stylade deras hår. Vi valde ut kläder och sedan tog Pauline så många vackra kort på dom! Det var jättekul och jättelyckat! Vi har redan en ny helg inbokad i sommar för fler "modell för en dag", längtar!
På söndagen innan jag skulle bege mig hemåt så hann vi med både ett stylingjobb till en tidning i Järvsö och att leka lite själ framför kameran. Bilder från denna helg kommer att laddas upp här allt eftersom. Några på mig själv kan jag bjuda på redan nu ;P
 

RSS 2.0