Ge mig mer av tid

Kan tiden börja gå snabbare? eller bli den kortare bara för att man ha fler saker som ska hinnas med?...
 
Jag tycker då det går dåligt för mig att hinna med allt. Två hundar som behöver min uppmärksamhet så fort man är hemma, då kan man glömma att man ens få sitta ifred eller pyssla med ngt man sj hade tänkt. Helt förståligt. Och dom är ju viktigast också såklart. Men sen arbetar jag mkt om dagarna nu(väldigt tacksam för det!) Sen ha man en kille som också är busy all the time, jobbar hela dagarna och är borta hela kvällarna på fotboll .
Man hinner inte handla...så nu va frukosten slut. Tvätthögen växer på en milli sekund. Träna ha jag inte tid för även om man gärna vill..Och nu plugga också...herregud en vecka kvar! suck det känns kört. Aja.
Nu undra man ju hur jag ens hade tid att sitta här och klaga över sånt fjant? ja det undra ja också.
Måste ut i stormen och promenera nu.
Fredag idag. Efter jobbet ska jag cykla till godishuset och unna mig en rejäl påse.

Peace out solen skiner och detta kommer bli en toppen dag!

Livet va lättare som liten ;)
Lillasyster och jag <3

vinden blåser i mitt hår

Stormvindar ute..varma vindar så på vår morgontur hittade vi en framtinad bryggsats. Emil är som jag en riktig soldyrkare så vi satte oss ner&mådde gott värre! Greta däremot fattade inte alls vad vi höll på med. Varför vi inte rörde oss framåt. ;)

Ute smälter snön så så här års är det jätte roligt att komma in med hundar som är alldeles jätte glada över att alltid måsta ta en dusch innan man få hoppa iväg. Eller nä så där lycka finns inte i den stunden! ;P

I söndags så gjorde jag och Rebecca det otroliga..vi joggade runt sjön. Ok? Jag trodde verklingen inte att den konditionen fanns i min kropp så nu jädrans så bli att göra det 1 gång i veckan. Vore grymt bra!
Igår var jag och Eve på Punch out på iksu för första gången. Det va inte så skoj!!!
En stoooor biffig snubbe sparkade allt han kunde i typ 2minut på en kudde som jag höll mot min höft.
Satan jag trodde jag skulle avlida..sluta sparka sååå hårt! det gör ont,,,hajja den! Då det sen blev min tur att slå mot honom, lita på att jag slog det värsta jag kunde! haha hämden är ljuv.
Tror dock inte att hans super kropp kände ngt..men det kändes bra för mig iaf.

Just nu försöker jag plugga...men ärligt så gå det denna gång riktigt j*vla dåligt... Suck.

Tar och gör lunch nu ist och sen mot arbetet. Många ladies på listan idag.

Peace out

   
Några st bilder från Wallmans i Åre.

Trötta söta små vovvar


HaPpy fRidaY

Hemma,poppar musik och njuter av att vara inomhus. Har varit och gått promis med rebban och alla 4 hundarna så..men det är KALLT ute, igen.

Snart dags att åka och arbeta. Har verkligen fått rutin på det här och det är fortf lika underbart. Vi har bästa jobbet! Idag borde det bli en relativt lugn dag skulle jag tro med Patrik Isaksson som artist.

Åhh dagens roligaste. Jag bokade resan igår. Resan som jag,moster,lillsyster och mamma ska iväg på. Resan som vi bjuder vår världens BÄSTA moster på!! känns såååå himla kul! Längtar redan. I maj åker vi.

Mimmi girl jag är sugen på att göra en session med dig snart igen. Vad säger du? ;)




hemma

Hemma igen efter en drömhelg!
Just nu är man trött och tänker sova.

Men så braaa vi haft det. Och hur härligt som helst att spendera dagarna ute i en skidbacke med strålande väder!! Vi bodde hur bra som helst hos snällaste Emil. Och Wallmans dinner show va också en kul kväll. Melodifestivalfinal(=flopp som vanligt) och fika hos D&J i Duved =) Ja vi ha hunnit med en del
 
Middag hemma i Helgum,,där va även lillsyster,mattias och moster. Mkt trevligt stopp på vägen hem från Åre.


idag

åååh tiden SPRINGER IVÄG!! stopp nu!!

Dagen: Klev upp innan 06.45..fixade håret. Nere på studion kl. 9. Sminka&fixa. Fota. Lunch med Pär på stan. Hemåt. Promenad med Rebban och gänget. Träna på iksu med Rebban. Äta. Välja bilder.

NU ska jag bara Packa, tvätta, gå med hundarna,planera majmånads bus,...o säkert ngt mer.
Mina ögonlock är så tunga..min kropp sover. Gör ju inte att det hela går mkt snabbare! 
En otroligt god muffins gjorde mig inte piggare heller.

Bjuder på en bild från idag. En bild som vi inte ska tävla med. Men efter jag fixat lite med den så är även den en favorit.


En söndags förmiddag på mariehemsvägen


 vår i vårt kök

Greta

Emil

Nu väntar en fortsatt härlig dag!


dåååligt

Ja men alltså,,inte okey. Jag försöker vara duktig och träna..men jag fuckar upp det hela tiden. Gahh.
Träna en dag,,,sen vill jag åka dagen därpå och dagen efter det. Hålla igång. Men nu arbetar man och ha faktiskt annat att sköta här hemma också,,som tex vovvsingarna. Det är omöjligt att orka märker jag. Och jag myser faktiskt hellre hemma isf för att ränna hit&dit och aldrig umgås med mina bästa.

Jag är trött. Sitter här och ha inte kommit långt sedan jag kom hem. Det är fortf en promenad som ska göras,,,och kvällsplugget..det har jag inte ens börjat med.
Greta är det mysigaste plutten jag vet...Så fort jag sätter mig ner så hoppar hon upp och gosar in sig i mitt knä. Och står jag upp så hänger hon i mina ben. mys&närhet det gillar vi starkt!

Alla verkar vara fascinerade av norrskenet som tydligen setts i Ume igårkväll. 
Det är ju OERHÖRT vackert...men min fundering,,ni ha väl sett det förr? Jag kan själv inte komma på att jag sett det här...
I mina yngre dagar i Helgum så va det ofta norrsken. Vackert men inget jag stannar uppe för.
Och då är jag ändå den som ligger i snödrivor&står timmar ute bara för att se på den spännande mörka himlen med stjärnor och allt va man kan få se. =)

kompis nu kör vi lite plugg...måste göra lite fruktsallad till det.
Sen promis.,vill gå i säng innan tolv tack. 
Imorgon är det lördag&tors på jobbet-med andra ord: full rulle!!! =)

kompis..godnatt&peace out <3


magiska krafter

Var ute på en morgonpromenad. Mår illa, trött, och en jävulsk träningsvärk i varje liten kroppsdel! Ute var det alldeles grått och trist!! Låtsades att jag hade magiska krafter och försökte sätta fart på molnen. Nu verkar det funkat..mkt mer blå himmel och solen syns! Fortsätt i den riktningen. ;)  

Mina muffins blev väldigt goda! Kvällen blev dock mkt värre än jag någonsin kunnat anat.
En sak: Stanna upp nån gång då och då och tänk på allt positivt i ditt liv! Var rädd om dom du bryr dig om! Och låt dom veta att du bryr dig!!

Tittar på resor och drömmer mig bort liten stund. Träna och hänga tvätt? Lockar sådär va ;)

Vi fyra bullerbynsystrar <3
Dom två bästa M&M

Tillsammans med dom här knashögarna, systrarna carlbom


RSS 2.0